Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bebe Robert si mult asteptat, bine ai venit, grasunelule!

Felicitari Corina!. Sa te refaci usor; te asteptam cu vesti.

Multi

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani, Carmen! Sarcina fara probleme, nastere usoara si o bebelusa sanatoasa!

mihaela

34+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Petra, la mine e a treia raceala in sarcina . am luat oscilococcinum, dar nu mai iau ca oricum nu avea mare efect, mai beau sirop stodal,homeopat, ca acuma behai de zici ca sunt un magar ragusit, mai iau ceva pastilute de gat tot homeopate, ceaiuri, miere, lamaie...acuma sunt la capitolul curs nasul ca la robinet, jena pe gat si tuse.

34+ Ana Bianca

Si la mine tot a treia Am luat si eu oscillo, dar pana la urma tot cu stat in casa si ceaiuri m-am facut bine. Problema la mine este ca nici citrice nu prea mai suport, am avut o perioada cand nu concepeam sa treaca o zi fara fresh de dimineata si inca o gramada de mandarine mancate pe parcursul zilei, iar acum.... ma ustura gatul si numai de la o feliuta.....

Ma gandesc sa-i cer doctorului sa-mi dea o trimitere pentru a face o "recolta" din gatul meu, sa vedem daca e vorba de raceli banale sau e ...mai complicata treaba...

Dar hai ca trecem noi cu bine si peste problemuta asta! Cat despre contractii, eu nu prea stiu ce sa-ti spun, pentru ca, multumesc lui DD, nu am avut probleme pana acum....

Multe imbratisari si ganduri bune!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Hai Maria !!

Hai Maria!!

nastere usoara,te asteptam cu vesti bune

30+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

[red]Feteloooor a nascut [b]Pliciuuuu! Iupiiiiiiiiii

Eu pe aici am ajuns cu cititul, ca am lipsit 1/2 ora si ... iar sunt in urma!!!!!!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

O tufeteee, lipsesc si eu o dupa-masa si nasc pe aici fetele intr-o veselie!!
Fac si eu un pic de galerie pt Maria

a nascut Plici? daca da, felicitaaari
citesc din urma si revin
tuturor

Cristina 34+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

M-am emotionat cu nasterile de astazi, asa ca am fugit sa pun la spalat hainutele lui bebe! Nu stiu cum ati reactionat voi, dar mie imi tremurau mainile cand le-am scos din ambalaje, le-am intins pe canapea, le-am sortat dupa culori - acum spal albe, bleu-pal si vernil!

Intrebare: cate hainute luam la spital? Doar un set pentru plecare din maternitate, sau pentru toate zilele de spitalizare?

Acum mi-am dat seama ca nu am cumparat nicio caciulita!!!!!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Felicitari Plici
Bun venit bb Robert

Hai Maria

31+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am vorbit putin cu tati de Robert, tati care radia, evident! Mi-a spus ca mami e la reanimare, e ok. Bebe s-a nascut la 9.15, a luat nota 9, are 3.680kg, cm nu stiu, e incruntat, are barbaia lu' mami si par in cap! O sa stie mai multe peste 5 ore, caci inteleg asa e politica in Elias cu bebelusii nascuti prin cezariana (banuiesc ca sunt tinuti la oxigen, ca sa evite detresa respiratorie)

Asa ca...aveti ghiocel frumusel!

I-am transmis lui tati si urarile voastre; o sa i le transmit si Corinei cand va putea vorbi!

Maria urmezi! Sa stiti ca raman prin preajma, v-ati procopsit cu mine!:)

Chatonelule pup si eu!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petra - depinde de maternitate, la mine de exmp. daca duc haine il imbraca cu ele, daca nu nu, il tin infashat si duci haine doar la externare. nici nu stiu cum e mai bine, cred ca ma orientez duoa ce nasc, nici nu ash vrea sa le chinui pe asistente cu parada modei.

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput