Un mic ajutor

Un mic ajutor | Autor: ane2

Link direct la acest mesaj

Fetelor am nevoie de ajutoru vostru, am o prietena care are 31 de ani si vrea cu diperare sa ramana insarcinata si nu reuseste.A fost la doctor,dar se pare ca medicul ia spus ca poate sa aiba copii, dar nu stie de ce nu poate ramane insarcinata
Stie cineva vreun medicament?eu am auzit de niste pastile din canada dar din pacate nu stiu cum se numesc.
Daca stie cineva cum se numeste medicamentu sau un alt medicament, sau orice altceva care sa o ajute.

anita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

In primul rand stiu ca trebuie sa-si faca amandoi analizele. Daca ea este ok, nu este chiar atat de imposibil sa fie 'vina' lui. Vezi cum sta treaba si mai zi cate ceva.
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

In primul rand sa-si calculeze zilele fertile (exista si un sex-planner destul de bun, dar este in general ptr un ciclu regulat de 28 de zile, cu putin efort se poate adapta) pe reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment si atunci sa presteze puternic. Si sa nu se grabeasca la dush dupa aia... Dupa 30 de ani nu mai ai aceleasi sanse (probabilistic vorbind) sa ramai gravida ca la 20, sansele scad invers proportional cu varsta. Abia dupa 35 de ani e considerata din cate stiu eu, sarcina cu risc din cauza varstei.
Daca a luat pilule inainte, e posibil sa nu poate ramane gravida decat dupa cca 3 luni.Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu sunt ferm convinsa ca ceea ce medicamentele si medicii nu pot face ramane in sarcina cuplului sa faca. Am auzit de multe cazuri asemanatoare in care ambii erau in regul adin punct de vedere medical, cu toate investigatiile la zi, la varsta potrivita si nu reusesc sa aiba copii. Chiar discutam si cu prietena mea zilele trecute despre asta. Cred ca un copil nu poate veni decat atunci cand exista armonie absoluta in cuplu, dar nu vorbesc de armonia aceea superficiala de genul "dar se inteleg bine, nu se cearta, etc." Vorbesc de implinirea aceea care e atat de greu de atins, de comunicare in toate planurile, inlcusiv cele sensibile. Stiu din proprie experienta ca daca sufletul iti spune ca ceva nu e in regula in cuplu (desi ratiunea iti dicteaza ca nu e important), toate celelalte schioapata, poate chiar si capacitatea de a avea un copil. Se creeaza manifestari psihi-somatice ale unui ceva care parca nu e cum ar trebui. De aici stresul, de aici blocajul. De aceea un copil e un miracol, pentru ca se naste din perfecta armonie a unui cuplu.
Sfatul meu ar fi ca cei doi sa comunice deschis temerile lor, frustrarile lor si daca exista ceva cat de mic din relatia lor cu care nu sunt multumiti sa repare mai intai neajunsul acela. Restul vine de la sine.
Sper ca nu am fost gresit inteleasa, am vrut doar sa va impartasesc propriile mele experiente si concluzii.

Cu drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ane2, de ce nu postezi mesajul la "asteptand un ingeras..."? Acolo sunt fetele care se confrunta cu astfel de probleme si in mod sigur o sa-ti dea o groaza de sfaturi utile. Sa-i dea Domnul un bebe cat mai curand!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Mai da-ne si alte amununte. Presupun ca dr. a facut acele afirmatii in urma unor investigatii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

STIU DESPRE ACESTE PASTILE ,SE NUMESC "NATURES SUNSHINE NF-X TM HERBAL FOOD COMBINATION 445"-parca se tine trat.6-8 saptamani,nu stiu sigur...
ALTE MEDICAMENTE NATURALE UTILE MAI SUNT:-REJUVENADE-100%natural-are compozitia chimica asemanatoare hormonilor naturali feminini.
-EVENING-PRIMROSE OIL WITH VITAMIN E -sunt necesare 6 cutii cate 2 tb.pe zi(dim. si seara).Se gasesc la farmacia Gerifarm pe sos.Pipera(statia de metrou Aurel Vlaicu).
-KAMAYANI
-TINCTURA (sau extract glicerinic)DIN MUGURI DE ZMEUR
-tinctura de telina
-ulei de catina(luat cu zahar dar nu cu apa fiindca formeaza pelicula si nu se absoarbe in org.)
CAM ATAT,DACA MAI ESTE CEVA MAI SCRIU!
PUPICI;PA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mai multe amanunte nu prea stiu. Ce stiu este ca amandoi au facut investigatii si totul e ok

quote:
Originally posted by Tia

Mai da-ne si alte amununte. Presupun ca dr. a facut acele afirmatii in urma unor investigatii..

anita

Mergi la inceput

Merci mult o sai spun o sa se bucure enorm

quote:
Originally posted by livia

STIU DESPRE ACESTE PASTILE ,SE NUMESC "NATURES SUNSHINE NF-X TM HERBAL FOOD COMBINATION 445"-parca se tine trat.6-8 saptamani,nu stiu sigur...
ALTE MEDICAMENTE NATURALE UTILE MAI SUNT:-REJUVENADE-100%natural-are compozitia chimica asemanatoare hormonilor naturali feminini.
-EVENING-PRIMROSE OIL WITH VITAMIN E -sunt necesare 6 cutii cate 2 tb.pe zi(dim. si seara).Se gasesc la farmacia Gerifarm pe sos.Pipera(statia de metrou Aurel Vlaicu).
-KAMAYANI
-TINCTURA (sau extract glicerinic)DIN MUGURI DE ZMEUR
-tinctura de telina
-ulei de catina(luat cu zahar dar nu cu apa fiindca formeaza pelicula si nu se absoarbe in org.)
CAM ATAT,DACA MAI ESTE CEVA MAI SCRIU!
PUPICI;PA!!!

livia

anita

Mergi la inceput

Ai mare dreptate si ei sunt un pic cam stresati acum poate ca din cauza asta nici nu ramane ,problema e ca incearca de vro 2 ani de zile si nimic.Nu mai stie efectiv ce sa faca a consultat o gramada de medici si nimic.

quote:
Originally posted by scarmanus

Eu sunt ferm convinsa ca ceea ce medicamentele si medicii nu pot face ramane in sarcina cuplului sa faca. Am auzit de multe cazuri asemanatoare in care ambii erau in regul adin punct de vedere medical, cu toate investigatiile la zi, la varsta potrivita si nu reusesc sa aiba copii. Chiar discutam si cu prietena mea zilele trecute despre asta. Cred ca un copil nu poate veni decat atunci cand exista armonie absoluta in cuplu, dar nu vorbesc de armonia aceea superficiala de genul "dar se inteleg bine, nu se cearta, etc." Vorbesc de implinirea aceea care e atat de greu de atins, de comunicare in toate planurile, inlcusiv cele sensibile. Stiu din proprie experienta ca daca sufletul iti spune ca ceva nu e in regula in cuplu (desi ratiunea iti dicteaza ca nu e important), toate celelalte schioapata, poate chiar si capacitatea de a avea un copil. Se creeaza manifestari psihi-somatice ale unui ceva care parca nu e cum ar trebui. De aici stresul, de aici blocajul. De aceea un copil e un miracol, pentru ca se naste din perfecta armonie a unui cuplu.
Sfatul meu ar fi ca cei doi sa comunice deschis temerile lor, frustrarile lor si daca exista ceva cat de mic din relatia lor cu care nu sunt multumiti sa repare mai intai neajunsul acela. Restul vine de la sine.
Sper ca nu am fost gresit inteleasa, am vrut doar sa va impartasesc propriile mele experiente si concluzii.

Cu drag,

scarmanus

anita

Mergi la inceput

Ciclu ei e dereglat total se duce la doctor sai faca injectie sai vina in fiecare luna ciclu,cu toate astea doctoru a zis ca poate face copii.E constienta de varsta care o are si mia zis ca daca in urmatorii 2ani nu ramane se da batuta.Isi doereste enorm un copil si incerc sa ajut cum pot.

quote:
Originally posted by Candy

In primul rand sa-si calculeze zilele fertile (exista si un sex-planner destul de bun, dar este in general ptr un ciclu regulat de 28 de zile, cu putin efort se poate adapta) pe reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment si atunci sa presteze puternic. Si sa nu se grabeasca la dush dupa aia... Dupa 30 de ani nu mai ai aceleasi sanse (probabilistic vorbind) sa ramai gravida ca la 20, sansele scad invers proportional cu varsta. Abia dupa 35 de ani e considerata din cate stiu eu, sarcina cu risc din cauza varstei.
Daca a luat pilule inainte, e posibil sa nu poate ramane gravida decat dupa cca 3 luni.Multa bafta!

anita

Mergi la inceput