LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va invit eu la cafea am si eu mare nevoie

Offf, fetelor, mi-a vomat Pupicu in noaptea asta, la 5 a vomat prima oara si eu m-am speriat si l-am ridicat, eram inca adormita, trebuia sa il intorc numai intr-o parte ca sa vomite pana la capat, ca altfel nu se linisteste. SI fiindca nu a terminat ce a ainceput pana acum am tot stat cu el in brate si mai voma pe mine in reprize. AM schimbat patul, pe el de doua ori, pe mine de 2 ori si tot asa. A supt ca disperatul pe motiv de iesit masele si asa face el, suge pana e prea plin si vomita. Mai rau a fost ca dupa ce a terminat voia iar sa suga, purcelul, si abia abia am reusit sa il adorm. Acum fireste ca nu mai am nici eu somn.

Sper ca sunteti bine, sunt restanta cu un capitol si jumatate...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Hai ca macar cap asta l-am citit.

Am vazut ca avem clopotei bolnaviori... of, Doammne, tare rau e cu bb bolnav...

Elle, daca faceti tricouri, vrem si noi!!!!

AM vazut ca s-a intors Ceska, misd iu! SI sweetgya care de mult nu a mai dat pe la noi.

Laura I, am intrebat pediatra si mi-a spus ca bb intre 1 an si 3 ani tb sa aiba 3 mese si 2 gustari. Fireste, nu imediat cum face un an sarim pe el cu asta, dar treptat. Cica tb sa se invete ca masa de dimineata e cea mai imp, micul dejun, la care papa lapte, o felie de paine cu unt, branza, outz - fiert, omleta, pate de casa, Isidora a postat la mamicile de Cta o reteta de pate de casa si una de almette tot de casa o nebunie, cand am timp o sa o caut sa postez. Micul dejun ar tb sa fie la ora 8-9

La ora 11 o gustare un iaurt sau un fruct dat in manuta

La ora 13 masa de pranz, ciorba familiei, gatita fireste fara prajeli, rantasuri, vegeta etc

La 5 iar o gustare

Seara la 7 cina, sufleuri, tocanita de cartofi, macaroane cu branza, chestii din astea si lapte.

Laptele - 500 ml pe zi

CICA ASTA E CA LA CARTE

DAR eu cred ca as albi cu programul asta. Odata ca fi-miu are un program total haotic de somn, se culca tarziu si se scoala dupa 9-10, dc se culca la 12 se trezeste chiar la 11 deci automat micul dejun va fi atunci si cade gustarea de la ora 11 Care mic dejun consta la noi in lapte cu cereale si cu fructe. Inca nu pot sa il conving sa manance paine unsa cu ceva ca el fiecare bucatica o ia cu mana si o festeleste toata (apropo, voi cum le dati paine cu... ceva?? Rupta bucatele, musca ei?)

Apoi, el nu ar manca fruct in manuta doamne fereste.

"Masa de pranz" e undeva pe la 2-3-4-5 in functie de cum se trezeste si de cum si daca doarme, ca el inainte de somn bea lapte de la tsitsi si pe urma adoarme direct

"Cina" asadar de multe ori e masa de pranz si papa legume cu carnita facute de mine (fara ou si peste ca e alergic) sau ciorba noastra fara ou sau borcanase

Si daca adoarme asa tarziu "cina" e un iaurt pe la 8-9 si pe urma tsitsi

SI credeti.ma ca e jale la ora mesei pt ca e mofturos la orice altceva in afara de san.

Roli, ma mir cum nu ai luat-o pe campii saracuta de tine cu grevistul tau.

Dana, tu vezi de familia ta si nu-i baga in seama cu ce spun ei, gandul tau sa fie la copilasii tai si la sot si o sa vezi ca mult a fost putin a mai ramas.

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

M-am apucat sa citesc restantele din cap trecu ca am vazut de fapt ca am f putin de recuperat.

LauraI , am citit ce spui de Theiutsa, o metoda care a dat rezultate ff bune la noi ca sa nu mai mearga incapatanat acolo unde NU E VOIE a fost sa IL LAS ACOLO. De ex, ii place ca atunci cand e pe pat sa traga de jaluzelele verticale ca au snurul acela ca margelusele si tragea de mama focului e ele. Normal ca nu il lasam de groaza sa nu si le traga in cap. SI tot acolo se ducea, ma dispera. SI atunci l-am lasat sa mearga cu mine alaturi. L.am lasat sa puna manuta pe ele , sa le pipaie si le apuca zdravan si intorcea capul spre mine sa vada ce spun. SI eu ii explicam Te uiti la ele dar nu tragi. In cateva zile jaluzelele nu mai prezentau interes.

Era fascinat de butoanele de la aragaz: cu cat il opream mai mult cu atat era mai interesat. O dupa-amiaza intreaga l-am lasat sa butoneze la ele, cu butelia inchisa si cu mine alaturi. De atunci nu mai prezinta niciun interes butoanele.

La fel cu CD-urile, avem o comoda cu suport de CD-uri facuta dinainte s aavem copii, evident, ca altfel o proiectam cu totul altfel. Si tot mergea acolo de se servea cu CD-uri pe care le rodea. Tati, nu e voie, nu e voie si tot acolo se ducea, evident. L-am lasat, le-a dat jos pe toate, le-a imprastiat prin toata casa si acum gata, stau CD-urile la locul lor nu mai prezinta nici cel mai mic interes.

Nu sunt adepta lui NU E VOIE spus la fiecare pas decat pt ff putine lucruri, cum ar fi cutitele, mersul fara centura de siguranta si alte cateva, in rest il las sa mearga peste tot sub supravegherea mea si prefer sa ii explic de ce nu il las, nu pur si simplu ca nu e voie.

Eu asa fac, sa nu se inteleaga Doamne fereste ca ideea mea e cea mai buna. Sunt copii si copii, la noi asta a mers.

Inimioara mea
zicolorata

Mergi la inceput

Deja ma ingrijorez. Iar a vomat, vomita un lichid galben, nu f mult si destul de vascos, scuzati amanuntele. oare de la ce sa fie? Si ce sa ii fac? Mi-a mai vomat de cateva ori pana acum dar numai in jet si ff mult odata, de prea plin dupa care se linistea si nu mai avea nimic. SIngurul lucru bun e ca a adormit imediat la loc fara sa dea semne de disconfort.

Oare ce are si ce sa ii dau? Ati mai patit asa ceva?

Inimioara mea
zicolorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata, o si de la mine!

Angi
, sorry pt. faza cu vomatul, eu stiu de la Markus cum e, care era un super-vomitacios. Dar macar bine ca stii din ce cauza e.....

Cat despre NU E VOIE, si felul cum procedezi tu, zic - jos palaria! Asa fac si eu, si asa cred ca trebuie. Am citit mult pe tema asta, inca de cand era Markus mic, si chiar daca aparent nu se vede/simte, in timp acest "nu e voie" repetat copilului de zeci de ori pe zi, inca de la varsta asta mica, de 1 an, nu e absolut deloc folositor. Dimpotriva, dauneaza grav sanatatii.....mintale/psihice, sa zic asa.

M-am trezit cu durere de cap si spate, vremea se pare ca se raceste, uffff, vreau caldura, soare, primavara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Kristina, da-i cateva picaturi de Metoclopramid (cred ca 7 pic. trebe la varsta asta). Diluate in niste ceai/apa. Si sa bea ceai de menta, de preferinta neindulcit.

Asta pana mai vezi cum se comporta, daca e de mers la dr.

Multa sanatate Pupicului frumos si curajos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Kristina, da-i cateva picaturi de Metoclopramid (cred ca 7 pic. trebe la varsta asta). Diluate in niste ceai/apa. Si sa bea ceai de menta, de preferinta neindulcit.

Asta pana mai vezi cum se comporta, daca e de mers la dr.

Multa sanatate Pupicului frumos si curajos!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Saru' mana, Ven.

Inimioara mea
zicolorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza dau si eu o .
Angi nasol cu vomitatul , nu stiu ce sa iti spun ca faza asta ai mei au sarit-o . Mesele lui Andrei sunt cam pe tiparul postat de tine. Diferenta este ca noi nu mai avem gustarea de ora 11.00 deoarece pranzul este la ora 12.00.Lui Andrei momentan nu ii plac foarte mult "soldateii", mananca doar 2-3 bucati si se plictiseste. Dar perseveram.
Ven si eu ca si tine si Angi fac la fel cu " nu e voie". Prefer sa folosesc "STOP " cand se duce unde chiar nu are voie sau incearca sa tranteasca monitorul jos.Macar asa intelege ce vreau : sa se opreasca din ce face.
Dana hai ca mai ai putin, nu mai pune la suflet toate rautatile.
Am vazut pozele nou postate, superbe toate! Pup piciul lui Miri, cand il vad ca e asa marisor ma uit la aschilabricul meu cu jale in suflet. Copilul asta al meu inca are doar 9.100 kg

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Daria Maria si Eduard Cristian !

La multi ani fericiti mami Godzila !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

mai aveti nevoie de o cafeluta?ca as da si eu una........la mine direct in vena, daca se poate.

Dana, inteleg foarte bine prin ce treci ca si eu am stat in pat la sarcina cu Ioana.La 31 saptamani am pierdut dopul si 8 saptamani am fost consemnata la pat.Capul sus, nu mai e asa mult desi in conditiile date timpul parca se dilata.

Angi, poate poti sa il pacalesti o perioada cu ceai sa nu-i mai dai laptic

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput