Copilaria in anii 80-90 Va mai aduceti aminte?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Cinezee, Radio Romania Actualitati era extraordinar, emisiuni superbe!L-am ascultat multa vreme si dupa '90.
Era o emisiune umoristica sambata dimineata, daca mergeam de acasa trebuia neaparat sa aveam un aparat radio cu noi sa nu o pierdem.
Tin minte perfect vocile lui Cornel Vulpe, Dem Radulescu, Anda Calugareanu.
Sau melodii cantate de Trio Grigoriu, Marina Voica, Rosu si Negru, Semnal M, Marian Nistor, Alexandru Jula...si altii.
Sa nu mai vorbim ce filme bune.

Inainte de 89, se numeau simplu Programul1, 2 sau 3. Emisiunea de sambata dimineata era pe programul 3 si se numea Unda vesela. O urmaream cu placere!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

mie mi-au palcut mereu posturile 2 si 3 , aveam ocazia mereu sa ascult teatru radiofonic si muzica clasica

eu de cateva luni am reluat pasiunea ptr citit , mai greu ca ma dor ochii deja , dar in metrou oriunde citescc

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Spre aducere-aminte [:d]

http://video.google.com/videoplay?docid=873141776455937143&ei=Z3tPSY7WIpfE2AKY3YT1Cg&q=generatia+desenelor+animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Eu imi aduc aminte ce cafteuri luam de la parinti cu cureaua, si la scoala toti colegii ne ridicam bluzele sau pantalonii si ne aratam unii altora urmele de la curele. Fiecare se 'lauda' cu ce a fost batut. "pfoai sa vezi ca urmele mele se vad mai tare, pe mine m-o batut cu furtunu' de la robinet" La care toti: "uaaaau ce interesant'
Doamne ce nebuni eram! Nimeni nu scapa de cafteala, era ceva la moda sa iti bati kupilu.

Trist, dar noi puteam sa facem haz de necaz atunci si sa ne distram pe seama batailor primite.

[/quote]

Ce parinti cruzi !
Cum sa te distrezi pe propria cafteala ? Cred ca dureau cumplit acele batai cu cureaua si cu furtunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

La noi se folosea batatorul de covoare ,

Pe programul 2 am invatat bulgareste,ma uitam la " leganorci"

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionica

La noi se folosea batatorul de covoare ,

Ionica, tu vorbesti serios ?

Am o mare problema cu parintii care-si bat copiii, nu-i de gluma. E o barbarie.

Mergi la inceput

Da,batatorul de covoare era sfant,ne era frica de el ca dracu de tamaie.
Nu ne lovea,ne ameninta doar cu el cand nu vroiam sa ne facem temeledar am luat-o odata pe cocoasa,am iesit afara pe la 9pm fara sa le spun,aveam intalnire....sa schimb o carte cu un coleg,primul meu flirt.
Nici acum nu am uitat usturimea batatorului pe fund,crede-ma ca mi-a facut binenu m-a traumatizat absolut deloc.

Tocmai am auzit ca o mama a fost data in judecata deoarece i-ar fi dat o palma odraslei in public,mi se pare aberant.
Nici eu nu sunt deacord cu vatamarea corporala,dar o palma ramane o palma cand e bine meritata.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput

Citat:

Tocmai am auzit ca o mama a fost data in judecata deoarece i-ar fi dat o palma odraslei in public,mi se pare aberant.
Nici eu nu sunt deacord cu vatamarea corporala,dar o palma ramane o palma cand e bine meritata.

Ionica, vezi ca te reneg daca mai spui asa. Vin si-ti iau fetele, si-asa mi-am dorit mereu fete si n-am nimerit-o.

Acu' serios. O palma primita in public inseamna pt. copil (si pt. oricine) o mare umilinta. Palma inseamna violenta si, de obicei, parintii batausi nu se rezuma la o singura palma, ci isi fac un obicei din asta. Sunt total impotriva.

Mergi la inceput

Sunt deacord Maria,violenta aduce violenta.
Daca mama mi-a dat un batator doua,asta nu inseamna ca voi face la fel.
Eu sunt genul de mama care face totul pentru fetele ei,abia astept sa o tin si pe adoua in brate,intradevar fetele sunt superbe!
Sotul meu este deja coplesit de dragoste.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput

Citat:
Daca mama mi-a dat un batator doua,asta nu inseamna ca voi face la fel.

Pai nu, ca tu nu mai bati covoarele, le aspiri temeinic .

Asa, mesajul tau ultim ma unge la inima.

Maria

Mergi la inceput