Din nou ungurii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Totusi,salvarea a venit dupa 20 de minute,desi spitalul se afla la 3 min distanta.Poate avea sansa sa traiasca.Politia la fel......Si nu politistii unguri i-au prins pe criminali,ci cei austrieci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, si cel de al treilea suspect s-a predat si daca stau bine si ma gandesc s-ar putea ca cei care facura acel gest spontan sa nu fi fost nici ei chiar asa de maghiari.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Era vorba de solidaritate ... umana. Atat. Fara granite, fara conflicte.
Eu asta inteleg.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mamagiuliei, bineinteles ca despre asta era vorba.
Este pacat ca atunci cand apar lucuri frumoase ce ne pot incanta trebuie neaparat sa le gasim cusururi.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ana, ungurii nu sunt slavi ci sunt de origine mongola.
SI, oricum - originea nu mai este o explicatie pentru faptul ca sunt inaintea romanilor, ca civilizatie. Am vazut si latini foarte civilizati: francezi, spanioli

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Civilizatia la care te referi o au si datorita sustinerii financiare din exterior (vezi Germania). Din punct de vedere moral civic, conteaza foarte mult oamenii. Ori in Romania societatea pare dezumanizata. Ma intreb este oare din cauza juranalismului agresiv care ne bombardeaza cu stirile abjecte de la ora 5, de am ajuns sa credem ca moartea este un fapt banal? Sau este din cauza celor care se fac ca ne conduc, si care ne-au invatat ani la rand sa fim egoisti si inchisi?
Mi-a parut sincer rau pentru Marian, era tanar si avea multe de oferit. La fel de rau mi-a parut si pentru brasoveanul care a murit incercand sa opreasca criminalul, nu era tanar dar avea ceva ce multi au pierdut... caracter, dorinta de a face ceva pentru altii.
Ei au aratat tuturor ce inseamna sa fii OM, dar din pacate foarte putini romani vor invata din asta. Am vazut un blog al unui domn(nu-i voi da numele) care pur si simplu spunea ca Marian si-a curmat viata din prostia tineretii in loc sa remarce ca tanarul a avut spiritul civic (probail lui ii lipseste complet) sa ajute un om in nevoie.

Romanii nu sunt rai, doar si-au pierdut valorile. Acum valorile noastre sunt (si o spun cu mare parere de rau): euro, avere, dusmani, manele, mica ciupeala .

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput