Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Mai, carne fripta in foc au mancat oamenii de cand erau mai maimute ashea. Asa ca nu prea cred in teoriile astea care ne spun ca ce au mancat oamenii de cand e lumea, acum nu mai este bun. Eu cred ca se aplica doar ca la orice alt lucru facut in exces. Ca ziceai ca la voi acolo sa faci un barbeque e tare la moda, si se mananca foarte des.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Buna dimneata! 
i-a incercati si cafeaua mea sa vad daca va place.
Gabitza corect, toata discutia se reduce la a fi ponderat, excesul si dependenta sunt problemele vremurilor noastre.
Astazi cred ca voi face si eu celebra pizza a Gabitzei
, oricum era in plan sa comandam asa ca mai bine economisesc banii.
Hai, trezirea!!!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
'neatza! Saru'mina de cafea, am luat repede una pina nu se trezeste si altcineva sa ia.
Eli, ar fi fain sa ai net de acum permanent
Eu m-am trezit ca de obicei, inainte de 7, n-am ajuns la usa de la baie si am auzit un urlet in urma mea. S-a smecherit si asta mic, a vaztut care e treaba cu tipatul, si incepe sa ne incerce. E si in perioada cand incepe anxietatea de separare, si trebuie sa ma vada mai tot timpul.
Mercedes spune:
si eu vreau cafea daca mai aveti, plizz... in sfarsit avem si noi zapada spre fericirea copiilor, a mea nu prea dar nu spuneti nimanui
.
Discutii dintre mine si bia aseara inainte de culcare
bia: mami miha( una din educatoare) iubeste pe bia
eu: f bine
bia: de ce?
eu: ca esti cuminte si faci ce ti se spune la gradi
bia: mami, dar adi( cealalta edu) iubeste bia un pic numa, de ce mami?
eu: bia, bia, adi mai are acasa un copilas care e al ei si tb. sa l iubeasca si pe el
bia: mami dar sta un pic si mi spune mami iuebeste cristi, bia si tati la fel
eu: sincer aici m am blocat nu mai stiam cum si ce sa i spun
De fapt una din cele doua educatoare de care s a prins si bia ca e asa cum e,va povesteam mai demult ca nu mi prea place.
gabitza- eu nu am avut aceste probleme pana acum cu bia dar mai nou nici la baie nu vrea sa ma lase singura. Nu are treaba ca dimi plec la lucru, problema e dupa ce vin acasa.
ramyteo spune:
Buna fetelor.
Nelia 
multumim ca ne-ai urmarit
Pai am 27 de ani acum recent impliniti
adica pe 3 febr.
nu sunt chiar asa tanara...da noah... Super daca ati reusit 
Danelutza
multumesc eu nu sunt la cura
lasa ca pap eu si pentru voi , hi hi
Cornelia 
multumesc!!!
Fetele hai sa va dau sa va uitati la niste poze...daca vreti ...
http://s289.photobucket.com/albums/ll230/ramyteo/?start=0
La inceputul pozelor suntem la ziua lu finuta mea mica ..a implinit trei anisori
are mami doua fete ![]()
O sa vedeti si cum si-a facut ficamea primul ei machiaj cu farduri de la mos Craciun...
Va
pe toate si las
pentru cine doreste ![]()
O zi buna la toate!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
elisor spune:
Si la noi e zapada din aia scortoasa, nimic placut, bleah.
Azi dimineata am vazut vreo 2 masini abandonate si tamponate, a fost polei pe strada, era s-o patim si noi, noroc ca ne-am oprit la timp
. Si geamurile ne-au dat de furca la raschetat, parc-a aruncat cineva cu apa pe masina si a inghetat instant.
Ce e nasol ca in weekendul asta nu putem scoate copiii afara.
Gabitza mi se pare mie sau iti someaza aparatul foto? ![]()
Bianca imi spune de dimineata: "mami, tzatzele tale se misca" ![]()
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Mi-a fost lene sa le mai descarc, ca am mai facut poze cand am prins ceva de pozat. O sa-mi fac vant azi si mai descarc din ele si le postez.
ramyteo spune:
Bianca imi spune de dimineata: "mami, tzatzele tale se misca"
[/purple][/font=Comic Sans MS][/b]
ce scumpa e!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
lucas spune:
Ramy vazut pozele, sa-ti traiasca printzesa!
gabitzam sa te tii daca si Raducu incepe sa mearga.
Elisor noi la poze suntem lenesi tare, de fapt daca deschidem laptop-ul, Matei este calare peste tine si nu te lasa sa faci nimic. serile trecute am facut crap prajit tavalit in malai, si surpriza a mincat si Matei de data asta, si dupa prima inghititura a zis: "pestele asta este delicios"!! asta cu deliciosul cred ca a prins-o de la desene, acum se uita la Mickey Mouse, cred ca stiti desenele, le arata simbata sau duminica la TV numai ca noi am luat si DVD.
cornelia criza se simte cam peste tot ca sa zic asa, mie parca si circulatia din Bucuresti mi se pare ca s-a rarit binisor. de magazine nu mai zic.
Loreen ce mai faci? ce fac fetele?
o prietena m-a sunat de dimineata la 8.30 ca m-am si speriat ca noi nu prea vb. asa dimineata ca sa ma intrebe ce fac de sf. Valentin!!! m-a busit risul! (BTW eu sunt la munca si simbata si duminica) nu's de ce dar eu cu sfintul asta sunt putin paralela nu prea sunt atrasa de sarbatoarea asta.
azi am fost sa ma vopsesc si m-am si tuns un pic, eu vroiam mai mult (cam cum este Oana- Onixone dar coafeza nu a vrut!)
ramyteo spune:
Noi suntem pe acasa ca la noi ninge si e un frig de numa...in loc sa iasa soarele...vine frigul...azi cand m-am dus pana la un magazin am intrebat "brazi ati adus?" si vanzatoarea ma intreaba "ce sa avem branza?" si eu zic "nuuu brazi...ati adus? sa va conformati legii??? ca uite cum e afara"
pai da...la ce frig e si cum ninge zici ca acum se apropie craciunul 
Va 
pe toate!!!!!!!!!
Fug ca mai am treaba pe la bucatarie![]()
Teo
Perlute
Suntem mari