Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Mariana, sa-ti traiasca fata la multi ani fericiti, sa fie mandra si frumoasa si norocoasa, si sa se bucure impreuna cu voi de asa familie minunata!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Lucas: hai ca ma bag si eu ca musca in lapte.Orice i-ar fi facut lui alex la dr(luat sange, cauterizat vena pe nas -pe la varsta de 2 ani cand i-a iesit pe nasuc un punct rosu care se spargea si curgea sange la nesfarsit si a trebuit facut cu laserul) eu am stat cu el la medic si l-am tinut.stiu ca suna cam cu sange rece, dar am preferat sa stau eu el sa il tin indiferent de situatie.Bine...ca dupa ce se termina toata treaba, ieseam (tin minte si acum cand l-am facut cu laserul si l-am tinut 3 femei, mama, eu si receptionista, ca matusa care venise cu noi nu a putut).In fine ieseam dupa tot taraboiu la cabinet si ma asezam intr-un colt si plegeam 5 minute.dar plangeam cu suspine nu asa, desi fii-miu nu mai avea nimic,radea si era bine dispus.Eu sunt tare(acum ma laud singura) la chestii din astea, dar dupa ce se termina, simt cum ma inmoi si dau apa la soricei.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
...si cand l-am pierdut de l-am gasit in bratele politiei la fel s-a intamplat... l-am pus in cariucior, i-am cumparat o inghetata si am plans, si am plansssss....
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
lucas spune:
Oana mama plinge oricum ca sa zic asa.
gabitzam am intrat la hainute, nu mai au reduceri

ramyteo spune:
Buna fetele..
Florentina 
multumesc. Teo are 3 ani si 7 luni si daca a fost masurata bine ultima data a avut 1 metru si 8 centimetri
nu stiu daca e inalta sau nu...in comparatie cu alti copii...la gradi sunt si mai mici de statura dar sunt si de statura ei...![]()
Sanatate multa fetitei...offf mititica cat a avut de tras...
mie mi se rupe sufletul numai cand tuseste...apai ...nici nu mai zic...sanatate multa ii dorim!!!!!!!!! 

Saryta
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fie sanatoasa si sa aibe parte numai de bucurii!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Onixone
apai te cred ca ai plans ... of... cat trebuie sa chinuim pentru copiii astia...
O data Teo a fost racita si se plangea de burta din cand in cand...pana cand mi s-a pus in pat de durere si m-am perpelit toata...mi s-a facut rau...si am mers la urgenta cu fata si a avut sotul grija de ea ca eu...nu am mai fost buna de nimic
Si nu m-a condamnat ca am trecut prin multe si nu mai pot fi tare la nimic...imediat mi se face rau...
Androix apai as face pe bune..nu sunt chiar asa de batrana...zic si eu...am 27 de ani...si as face ceva..ceva sa imi placa...cand am dat la facultate a trebuit sa renunt pentru ca asa a fost sa fie...am reusit unde am vrut...si cand am primit orarul...a trebuit sa ma retrag...
acum sper..ca dupa ce mai creste Teo sa o invat sa stea singurica ... o sa vedem...sa ma angajeez si sa fac si eu ceva folositor...o facultate ceva...ca eu nu am numai liceul si un curs de calculatoare...si nu prea imi foloseste la nimic...
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Androix spune:
Ramy, asa si eu ca tine eram doar cu liceul, o facultate abadonata in ultimul an si 27 de ani
asta cand am inceput-o p-asta ca peste doua luni fac 31 
Uitam sa va spun: am luat si ultimul examen, evident ca am avut parte de fenomenal de multa bafta, cum e sa nimeresti 6 din 10 intrebari puse la plesneala...
Bine ca am scapat! 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
ramyteo spune:
Androix
felicitari!!!!!!!!!!!!! Pai dai de baut cred...nu? Virtual ca in realitate nu imi place nici mirosul 
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Apropos ... mult inainte!!! Bine ca ai avut ambitie...la mine ar fi daca ar fi bine si din punct de vedere financiar...ca daca ar avea cine sa ne ajute cu fata...ar fi fost mai bine...dar lasa ca e bine si asa
deocamdata ![]()
Teo
Perlute
Suntem mari