Inimi de pui..ce fac cu ele?

Inimi de pui..ce fac cu ele? | Autor: nikole

Link direct la acest mesaj

Am cumparat din greseala un pachet de 2 kg de inimi de pui, vazusem ficat in loc de inimi...
habar nu am cum le-as putea pregati, din cateva am facut azi frigarele, in comb cu legume, bagate la cuptor, au iesit super, insa sincer, as vrea sa fac un fel de mancarica, cu un sos ceva, sa mearga alaturi de piure sau alaturi de orez(si mai bine).

Stiti vreo reteta, ceva?
Nu m-as lua dupa propriile idei, ptr ca nu vreau sa arunc dupa aia toata mancarea, ar fi pacat.
Poate aveti voi ceva sugestii... cand ma trezesc, in functie de ce spuneti si voi, le gatesc intr-un fel.

Nu pot sa cred ca am luat inimi in loc de ficat, numai drob visez de cateva zile...


Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Tocanita sau ciulama :)

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

woodoo

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

tzuniii, asa de dimineata? io vroiam sa zic sa le resusciteze fiecare cu ce-l doare...

Ciulama, fa o ciulama si pt mine, ca e atat de bunaaaa si sa ne spui cand o mananci, sa lesinam pe aici de pofta

oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Eu fac tochitura de pui, din inimi si pipotele. Dar merge si doar cu inimic. Calesti un pic ceapa tocata marunt, dor un pic, adaugi inimioarele (eu le pun taiate sa fie de o imbucatura) si le inabusi cu sare, piper, condimente dupa preferinte, pana sunt bine patrunse.

Saaaau, aceeasi chestie poti sa o transformi intr-un ostropel, daca pui multisor suc de rosii (atentie sa nu fie acriu, caz in care-l dregi cu niste zahar) si mult usturoi.

Ambele merg cu mamaliga calda de minune!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Poti face direct un pilaf cu inimi. E foarte bun.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Poti face direct un pilaf cu inimi. E foarte bun.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

si eu fac pilaf, de oicei, cu inimile amestecate, pe-acolo, dar la soata ii place mai mult cu tocanita, asa ca le fierb bine (vreo doua ore) dupa care adaug ceapa tocata solzisori sau marunt, cum iti place, boia, piper, sare si las sa scada, pana ramane un pic de sos.
pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Eu fac tochitura de pui, din inimi si pipotele. Dar merge si doar cu inimic. Calesti un pic ceapa tocata marunt, dor un pic, adaugi inimioarele (eu le pun taiate sa fie de o imbucatura) si le inabusi cu sare, piper, condimente dupa preferinte, pana sunt bine patrunse.

Saaaau, aceeasi chestie poti sa o transformi intr-un ostropel, daca pui multisor suc de rosii (atentie sa nu fie acriu, caz in care-l dregi cu niste zahar) si mult usturoi.

Ambele merg cu mamaliga calda de minune!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it



Asa am si facut, tochitura...a iesit f buna, cel putin ptr sot, ce mananca acum ca spartul.
Mie nu-mi plce mirosul de pui, si drept urmare daca eu pregatesc mancarea nu o pot manca, daca mi se pune in fata produsul finit, mananc pana mi-e rau.

Oricum, alea 2 kg au disparut efectiv, cred ca am aruncat jumate la curatat.
Usturoiul si patrunjelul verde ce l-am presarat deasupra ii da o aroma super , si banui ca si un gust bun.

Multumesc ptr indrumari.

Edit sa spun ca la insistentele sotului, am mancat si eu o inima, apoi inca una si tot asa, pana am ajuns de am mancat juma de oala, si el cealalata jumate, si uite asa gata mancarea mea!
A iesit f buna, dar la cat am mancat mai ales ca eu f rar mananc inimi(ultima oara am mancat acasa la parinti, eram prin liceu) stau cu o mare frica sa nu-mi fie rau.
Deja stau cu cola langa mine.
Asadar, multam mult de tot ptr pont, te-am pomenit sa stii

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Citat:
citat din mesajul lui mina

Eu fac tochitura de pui, din inimi si pipotele. Dar merge si doar cu inimic. Calesti un pic ceapa tocata marunt, dor un pic, adaugi inimioarele (eu le pun taiate sa fie de o imbucatura) si le inabusi cu sare, piper, condimente dupa preferinte, pana sunt bine patrunse.

Saaaau, aceeasi chestie poti sa o transformi intr-un ostropel, daca pui multisor suc de rosii (atentie sa nu fie acriu, caz in care-l dregi cu niste zahar) si mult usturoi.

Ambele merg cu mamaliga calda de minune!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it



Asa am si facut, tochitura...a iesit f buna, cel putin ptr sot, ce mananca acum ca spartul.
Mie nu-mi plce mirosul de pui, si drept urmare daca eu pregatesc mancarea nu o pot manca, daca mi se pune in fata produsul finit, mananc pana mi-e rau.

Oricum, alea 2 kg au disparut efectiv, cred ca am aruncat jumate la curatat.
Usturoiul si patrunjelul verde ce l-am presarat deasupra ii da o aroma super , si banui ca si un gust bun.

Multumesc ptr indrumari.

Edit sa spun ca la insistentele sotului, am mancat si eu o inima, apoi inca una si tot asa, pana am ajuns de am mancat juma de oala, si el cealalata jumate, si uite asa gata mancarea mea!
A iesit f buna, dar la cat am mancat mai ales ca eu f rar mananc inimi(ultima oara am mancat acasa la parinti, eram prin liceu) stau cu o mare frica sa nu-mi fie rau.
Deja stau cu cola langa mine.
Asadar, multam mult de tot ptr pont, te-am pomenit sa stii

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec


Sa va fie de bine !

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Le tai marunt si le prajesti la inceput in putin ulei de masline, dar foarte putin ulei, dupa aceea , cind s-au rumenit putin, pui sare, piper, usturoi praf, sake si la #12288;sfarsit putin sos de soia, cam juma de lingurita. Dupa gust si putin pudra de ardei uite.
Poti sa le faci si yakitori.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."















Mergi la inceput