Inimi de pui..ce fac cu ele?
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Da-le la caini
Nu m-am putut abtine :))
Acum serios: eu le fierb cu morcovi ras si orez si le dau la cei doi caini din "dotare"
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen Da-le la caini Nu m-am putut abtine :)) Acum serios: eu le fierb cu morcovi ras si orez si le dau la cei doi caini din "dotare" Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni |
Fiecare cu parerea lui ....
Vorba ta: nu m-am putut abtine!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nikole spune:
Si mie mi s-a parut un raspuns total deplasat si o lipsa de respect , daca nu fata de autoarea subiectului(adica ...me!), macar fata de celelalte persoane ce au raspuns si care mannaca mult discutatele inimioare de pui.
Ca sa nu mai spun ca mi-a picat rau de tot sa citesc asa ceva , la scurt timp dupa ce mancasem juma de oala...unde am si o imaginatie bogata
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Mariaa spune:
vad ca le-ai pregatit deja, deci poate-i tardiv raspunsul meu da totusi zic :D
Inimile mi se par mai bune fierte inainte, asa se topesc efectiv la mancat..Eu le fierb impreuna cu spate de pui, pulpe, gat sau piept (pentru os) si zarzavat si fac supa, apoi o strecor iar tot ce a fiert la supa (mai putin zarzavatul) bag la tocanita cu galuste de faina sau pilaf.
Sa-ti fie de bine
Huh..mare risipa sa dai la caini inimi de pui
un copil creste in inima mea
gabi25 spune:
Si eu fac o mancarica din inimi si pipote...cu ceapa.
Sincer...eu nu-mi permit sa dau la caini inimi de pui. Sau oi fi la nivelul ca mananc eu mancare pentru caini??!! Na ca nici eu nu m-am putut abtine.
Oricum in casa la noi e "bataie" pe pipota si inima de pui (in general cel taiat de bunica) care fierb in supa.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze