Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
Dodo
multumesc. Daca ii citesti cartile pur si simplu te transpui in povestire. Are un stil extraordinar.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
eu va imbratisez si ma duc sa beau cu noie sa sarbatorim
imi astept colegu sa ii dau si lui. sa vedem daca se trezeste maine 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
sarbatoriti???? fara noi??????
![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
MadameBovary spune:
pup mahalaua!
sunt bine azi... jumatate de ora cu el si mi s-au incarcat bateriile, pot sa mai fiu cuminte cateva zile
.
rhoneea spune:
Shefa condoleante si de la mine 

Oana deci asa nu??? te respecti....![]()
Am vazut Benjaminu'inca sunt cu gandul la film...am ramas in mrejele lui
Io am halit juma de cratita de crema caramel 
.
Cine vrea???
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
MadameBovary spune:
Noapte buna, mandrelor! Vad ca e liniste de mult aici, toate sunteti in pat pare-se!
Nu-i bai, sa fie mahalaua fresh maine. Ma duc si eu ... sa-mi conserv sentimentu' de bine de astazi
. Sper sa nu se duca si asta la naiba ca ultimul, cel putin nu pana isi indeplineste promisiunea ![]()
gajicile, sa aveti vise frumoase!
gabriella1 spune:
Misha, Condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
acu' ma intreb ,care din cei dooa bucati de Adi e mai nebun: ala care zboara sau ala care pleaca egzact ca la razboi?da io inclin sa cred ca ala din aer !![]()
Hai ,fetili,trezirea!Azi va desfatam cu apa neepurata ,clor la punga si juma kil de samahoanca.
'neaaaaaaaataaaaaaaaaa 

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
'neata,
Gabi ce e aia sama...stai sa ma uit, am dat copy "samahoanca"?!![]()
eu sunt zombi,bey are Mihnea o rabdare sa ma enerveze ceva de speriat...nu stiu cu cine seamana?! 
ne-a apucat ora 10 cu lectiile,eu deja cedasem nervos cand a venit ta-su si a continuat cu el 
asa ca azi ma incarc pt ca deseara am de facut lectii 
![]()
va
pe toate
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
neatzaaa !!! uratelor, va
pe toate, va dau niste cafea, ca a mai ramas de la Alex. O incalzesc si o donez
!
eu sunt foaaaarteee relaxata. Am avut aseara o discutie.... da discutieeeee nene, lunga si lata. si concluzia a fost ca ne iubim si nu ne mai certam
... pai eu ma cert? pe el il apuca nervii ca imi incar eu telefonul la pisi si nu la priza...
alta si mai buna, auzi voi. ca el cand vine acasa, isi lasa hainele aiurea si ar vrea sa i le ridic
poftim??? ce sa fac daca am 2 copii? ![]()
Azi ma duc sa imi vad masina
adica sa imi aleg masina
inca nu am bani ca se tot taraganeaza succesiunea asta... nu stiu ce asteapta oamenii astia...
acu, noie, sa stii ca nu am reusit. am incercat si m-a apucat un ras groaznic... plus ca era cam asa... hai , nu nu nu... bine hai... nu nu nu nu nu nu nu !!! BEEEEYYYY ce faci? deci iti dai seama 
gabitza, sa stii ca nu am facut nimic !!! am dat jucariile mai colea. au disparut in cutiile lor dimineata. dar am muncit altfel !
ma duc sa ma cantaresc ![]()
Sa aveti o zi buna, mahala iubita !!!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Dodo multumesc. Daca ii citesti cartile pur si simplu te transpui in povestire. Are un stil extraordinar. |
Sincer sper sa am norocul sa-i citesc cartile

Va poftesc cu drag la
si 

drag sufletului meu.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!