Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

pup si celelaltle fete de la A la Z ,fara exceptii

si plec la sedinta

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Vio, cum a fost la sedinta?

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

'Neata fetele ...io's suparata ca am stagnat ...nu mai slabesc ...cred ca tre' sa mananc doar apa

Asta, pentru ca nu ai vrut sa ne dai reteta minune...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

ranjesc eu fasolea ,da' aseara era sa dau coltu' ... cum sunt la regim si mananc doar buruieni si lactate,ocazional cate o imbucatura de carne ,aseara am facut cateva snitele din piept de pui ...si cum nu slabisem deloc saptamana asta imi zic ...ia sa bag si eu un snitel ca no fi foc(era ora 20.00)...iau unu,hai doua...pana se fac patru ...pe la 22.00 aveam niste dureri(indigestie) de-mi ieseau ochii ...bag un nospa,dupa juma' de ora bag si-un malox ca tot ma durea ...ciu-ciu sa-mi treaca durerea ...pe la 24.00 am bagat o cana de apa fierbinte cu sare,si-am dat la boboci tot ce mancasem,da' durerea tot acolo era...m-am perpelit pana la unu juma' cand am spart o fiola de algocalmin si am luat si un paduden...intr-un final am adormit...sper sa-mi fie invatatura de minte

Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Am trecut sa va spun "bau" si sa va las darul de VALENTINE'S DAY

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

auzi,da una vie nu gaseai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

ranjesc eu fasolea ,da' aseara era sa dau coltu' ... cum sunt la regim si mananc doar buruieni si lactate,ocazional cate o imbucatura de carne ,aseara am facut cateva snitele din piept de pui ...si cum nu slabisem deloc saptamana asta imi zic ...ia sa bag si eu un snitel ca no fi foc(era ora 20.00)...iau unu,hai doua...pana se fac patru ...pe la 22.00 aveam niste dureri(indigestie) de-mi ieseau ochii ...bag un nospa,dupa juma' de ora bag si-un malox ca tot ma durea ...ciu-ciu sa-mi treaca durerea ...pe la 24.00 am bagat o cana de apa fierbinte cu sare,si-am dat la boboci tot ce mancasem,da' durerea tot acolo era...m-am perpelit pana la unu juma' cand am spart o fiola de algocalmin si am luat si un paduden...intr-un final am adormit...sper sa-mi fie invatatura de minte

sa te inveti minte sa nu mai halesti singura, snitele! trebuia sa imparti cu noi, ca sa avem dureri la comun.
sincer, imi pare rau de suferinta ta....

ce fac stilatele? io in goana vantului....

umflatel, am vrut sa intru aseara la subektu ala, da ne'am daka mai mergea forumu azi am citit.... mare-i gradina domnului....am mai raspuns io pe la alte subiecte cu aceasi tema si ma pus la zid, xio, de ce sa facem nu toate suntem studente in anii 2009 la medicina!!! pe vremea studentiei noastre, se studiau altele....nu ca acuma

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Kari, nu te supara pe Xio ,eu chiar o admir cand face fata atator duamne de pe forum ...are neste nervi ...

Subectu' de la SC cu Puric e belea

La ala cu vegetarieni am eu o replica,da' o mai tin ...oare la sexul carnal or fi renuntat ...si eu mai am perioade cand nu bag carne'n gura ,da' sa fi asa extremist mi se pare aiurea ...si faza cu pestele ,cica d'ala ai voie,la fel cu oul si cu laptele,pai sa bea lapte de soia,nu? ...ori ti frate strict vegetarian,ori nu te mai lauzi

Umflatel , eram convinsa ca ti-am dat PM,da' cred doar ca am visat ...am vorbit cu fostul despre reportaj ...mi-a spus ca a filmat ceva social acum vreo 2ani,da' cica astea sunt comandate de astia din televiziuni ...cica le analizeaza mult si daca nu au un impact mare la public(rating) nu prea se baga ...a spus ca o sa intrebe cativa colegi si daca se anunta ceva o sa-mi spuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Kari, nu te supara pe Xio ,eu chiar o admir cand face fata atator duamne de pe forum ...are neste nervi ...

La ala cu vegetarieni am eu o replica,da' o mai tin ...oare la sexul carnal or fi renuntat ...si eu mai am perioade cand nu bag carne'n gura ,da' sa fi asa extremist mi se pare aiurea ...si faza cu pestele ,cica d'ala ai voie,la fel cu oul si cu laptele,pai sa bea lapte de soia,nu? ...ori ti frate strict vegetarian,ori nu te mai lauzi

Umflatel , eram convinsa ca ti-am dat PM,da' cred doar ca am visat ...am vorbit cu fostul despre reportaj ...mi-a spus ca a filmat ceva social acum vreo 2ani,da' cica astea sunt comandate de astia din televiziuni ...cica le analizeaza mult si daca nu au un impact mare la public(rating) nu prea se baga ...a spus ca o sa intrebe cativa colegi si daca se anunta ceva o sa-mi spuna

mama, io n-am nimik personal cu xio, da uneori ar trebui sa se abtina, ca da in ridicol cu explicatii, paraexplicatii si alte explicatii. deocamdata are timp, n-are copii, are teorii, sa traim s-o vedem in practica!
la sufletul credintei ma abtin sa comentez, ca e denizel pe acolo si b.nica....so, ma feresc de ele ca de ala negru.

mei, unde sunteti? fetelor.....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

iulia,mersi mult de tot...asa i s-a spus de la acasa,unei doamne din bucuresti carea a sunat pt noi...copii cu autism nu au nici o sansa...nu facem rating...cine sunt ei sa spuna daca au sau nu sanse......poate daca eram si noi pe moarte ne baga si pe noi toata lumea in seama.....scuzati-ma sunt suparata...
oricum,iulia mersi mult de tot,esti o draguta!

kari,un mare

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Miha ,sunt sigura ca o sa rezolvati intr-un final ..cel putin eu sunt alaturi de voi oricand ...momentan material mai putin,da' astept sa iasa soarele si pe strada mea curand...incearca totusi pe DC sa faci un bazar...putin cu putin se va aduna ceva si sunt convinsa ca multe fete de la umanitare te vor ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Eu sunt pe aici. Kari,multumesc de grija ce mi-ai purtat-o, n-am ramas inzapezita, am avut o "pasa" proasta .
Si deci cum spuneam, eu citeam pe la barbatii rac, ca al meu e rac . Si dupa primele posturi tare ma minunam cat mai seamana racii intre ei. Mai ales ca eu nu prea cred in zodii. Si apare doamna XIO care spune sus si clar ca racii sunt niste afemeiati si pot sa spuna ele nevestele cat vor ca nu e asa... deci se deduce ca nevestele sunt niste tampe care habar n-au ce poama au acasa. Am vrut eu sa-i zic ca are mana proasta si pe singurii raci afemeiati i-a intalnit doar ea, dar m-am razgandit si am zis sa o las sa traiasca fericita. Asa ca am sters mesajul si am trecut pe la voi sa vad ce mai faceti. Pai voi ziceti ca aici e club de nebune? Tata, aici e raiul pe pamant si nebunele nu pot trece testul de intrare in gasca, slava Domnului!
Am primit de la scoala evaluarea pentru Sara. In sfarsit am vazut-o asa de multumita ca mi-a zis ca de acum nu mai are nevoie deloc de munca suplimentara . Si eu credeam ca gasesc extremisti doar pe forum. Cresc unu mic la sanu meu . Am pus si noi poze la albumul de pe DC. Ghiceste cineva pozele? http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=7

Mergi la inceput