Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Eheeee, pe vremea mea, aveam teme din culegeri...

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

au apus vremurile alea..cat petrica(autorul culegerei) am mai mancat

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

tocmai am platit 2 facturi in SUA... prin telefon deci nu-mi vine sa cred !!! am sunat si in 2 minute erau platite !!! sunt astonished

ma duc sa ma culc, sa vad daca adorm de uimire. voi va dati seama cate si mai cate zeci de mii de hartogarii imi trebuiau aici sa platesc astea? si cu termenul de plata expirat??? nu-mi vine sa cred !!!

gata, ma duc sa ma culc

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.ro -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

sa va povestesc si voua...sa va veseliti putin

aseara mi-a cerut doamna adresa de mail(cica sa -mi mai scrie ce face Mihnea) si azi primesc mesaj cu titlul probleme 2...
zic "hopa,asta a facut deja doua probleme doamnei!"si dai sa cad...noroc ca stateam pe sacaun
cand colo erau probleme de mate,partea a doaua

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

mei da ce de timp are doamna....invatatoare, iti scrie ismailuri! te-ai luat de-o grija....
primeam si ismailuri de la invatatoare....so, fara comentarii, a si de la doamna directoare....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

daca tot e unsa linia, am mai dat 1 telefon in Olanda, la Doina (Andrei e stabil, in limite) si am trimis 2 mailuri la Munchen/Frankfurt, ca sa rezolv si urechile saptamana viitoare, sa ne intaorcem cu o Soso auzitoare

acu chiar ma duc sa ma cuibaresc si eu in restul mic-micut de pat care mi-a ramas si mie.

Noapte buna, meine liebe !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.ro -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

va zicem si noi noapte buna,mihaitza si-a baut lapticul asa ca tre'sa impartim pijamalele..nu stiu ce se intampla cu el,de cateva zile este foarte agitat si naetent la terapie,nu se mai inteleg fetele cu el,si ma rog sa nu il tina prea mult faza asta...
va ,pe toate si sa auzim de bine!
kari,ti-am lasat un mesaj off-line pe mess!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

va rog, daca aveti timp, sa intrati pe www.inocenti.org sa aruncati un ochi. si daca vrea cineva, in Mai organizam o petrecere de "caritate" in care se vor strange banuti pentru copiii aflati in spitalul unde a fost S internata, copii parasiti de parinti. Daca sunt ceva doritori, sa doneze, sa participe, etc, va rog sa ma anuntati .

************************************************************************************

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

tocmai am platit 2 facturi in SUA... prin telefon deci nu-mi vine sa cred !!! am sunat si in 2 minute erau platite !!! sunt astonished

ma duc sa ma culc, sa vad daca adorm de uimire. voi va dati seama cate si mai cate zeci de mii de hartogarii imi trebuiau aici sa platesc astea? si cu termenul de plata expirat??? nu-mi vine sa cred !!!

gata, ma duc sa ma culc

S

ei lasa ca vine xio indata si te lamureste ea ce si cum....
de uimire n-ai sa poti dormi! nu te ia somnul!
Ce face Sonsonel?

misho, unde esti mama? probleme? necazuri? bucurii? zi si la noi...ca murim aici de grija ta!

va pe toate, stilatelor!!!
noapte buna!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

pai de uimire, ca de altceva sunt epuizata de ieri... sau alataieri, nu-mi mai amintesc exact oricum sunt in recuperare, la varsta mea... eheheeee... pana maine ma pun pe picioare, ca am IAAAAAR de alergat, am de umblat enorm

va definitiv acu !

unde-s Coanele? unde umbla?

************************************************************************************

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,

fetelor azi sunteti cam somnoroase,trezirea

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

asa....

mai,Mihnea face probleme si din carte si din doua culegeri asa ca nu de asta ne-a dat doamna pe mail probleme!
am inteles ca s-a pus calculator in clasa, ce e rau in asta?
isi face acolo ceea ce trebuia sa faca cu pixul si hartia si le mai arata si copiilor una alta...
mie mi-a trimis probleme dupa un site special pt clasa a II-a...

umflatel,eu la clasa a 2-a n-am facut probleme din culegeri
cred ca abia spre clasa a 7-a sa fi inceput

dupa parerea mea acum e cu mult mai greu decat era pe vremea noastra....
sigur ca astia nu mai citesc,din nefericire.....dar la cate carti si caiete ajutatoare si culegeri au! eu imi amintesc ca aveam o carte si max 2 caiete...

in fine,se descurca ei ca-s cu mult mai inteligenti decat nooi(ceea ce e normal )...

kari,ismailuri deci?
mai de la dna directiare n-am inca ismailuri....da' sa zic Doamne -fereste! ca daca ajung de la ea nu pot fi decat de rau

Oana,sa va ajute DD sa va intoarceti auzitoare

umflatel cum mai e Mihaita azi?

va pe toate si ma apuc de treaba

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA

Mergi la inceput