Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Mihaelo, ce te apuca bre cu dragostea? Chiar daca au fost pe fuga in masina, in fatza blocului meu. Cateodata functioneaza si asa dragostea, bag eu de seama... ![]() Kokiysor, sa-mi zici la ce nu gasesti subtitrare, ca mai pun si eu gheruta si mai caut daca ai nevoie! ![]() , ma intorc la afacerile mele p.s. Vioooooooooooooooooooo!! ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
tantzo,te rog nu mi-o lua in nume de rau...asa simt eu...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui kokiy Mihaelo maica, pai cum sa ne impartiti soro ...eu la tine,sotu' la Dodo ...hai ca glumeam ![]() |
Pay e bine la vara sa stea sotul tau la mine
)e ok sa nu-mi omor barbatul 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Mihaelo maica, pai cum sa ne impartiti soro ...eu la tine,sotu' la Dodo ...hai ca glumeam ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi! ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
iulia,ce figura esti!
ma refeream la mahala,ca o imparti nu la tine si sot...asa am mam unei foste colege,care are casa aproape de plaja,la curte,pret bun,numa'sa stim din timp..sa facem rezervarea!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kokiy spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Pay e bine la vara sa stea sotul tau la mine )e ok sa nu-mi omor barbatul ![]() ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 sau ![]() Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
si daca s-o nemeri si Gabriela sa traga tot la tine ... praf ii faceti oolele
ore de sexologie toata ziua 
Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
sa va povestesc si voua...sa va veseliti putin 
aseara mi-a cerut doamna adresa de mail(cica sa -mi mai scrie ce face Mihnea) si azi primesc mesaj cu titlul probleme 2
...
zic "hopa,asta a facut deja doua probleme doamnei!"si dai sa cad
...noroc ca stateam pe sacaun
cand colo erau probleme de mate,partea a doaua ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui violeta69 sa va povestesc si voua...sa va veseliti putin ![]() aseara mi-a cerut doamna adresa de mail(cica sa -mi mai scrie ce face Mihnea) si azi primesc mesaj cu titlul probleme 2 zic "hopa,asta a facut deja doua probleme doamnei!"si dai sa cad ...noroc ca stateam pe sacaun cand colo erau probleme de mate,partea a doaua Alaturi de EMMA ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
mai,mai...asa se poarta acum...?evoluam dom'le...
vio..un mare
...stii tu de ce...!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
violeta69 spune:
citat din mesajul lui umflatel
mai,mai...asa se poarta acum...?evoluam dom'le... vio..un mare ...stii tu de ce...!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M |
pai da, ca noi o iubim pe doamna.... si ea pe noi
e o invatatoare f buna si fff draguta

mi-ai trimis
nu stiu de ce,dar nu conteaza...iti trimitem si noi

Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
Ce tareeeeee, trimit problemele la mate pe mail
. Super tare!! Peste cativa ani le fac prin webcam, nici nu se mai duc la scoala ![]()
Vio, nu esti maica indiscreta... da' cum el e plecat mai tot timpul, mi se lungisera urechile de dorul lui acum si decat nimic, am zis mai bine juma de ora. Si fu asa de bine...
Bineeee, mie mi-e dor de mult mai mult daca e sa o luam asa
, dar toate la timpul lor!
Miho, nu ma supar, bre, ce-ai??
Cateodata mai faci si niste compromisuri ca sa mearga bine... asa-i in lumea asta moderna de azi cand temele la clasa a 2a se trimit pe mail ![]()
violeta69 spune:
MB,nu era mai teme,era probleme suplimentare...si daca tot suntem in secolul internetului de ce nu?
nu mai dam banii pe telefoane ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!