dece romanii?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Guestus, impart parerea ta ca italienii trebuie sa-si faca singuri ordine in tara, statul roman nu poate actiona din moment ce exista libertatea de a calatori. Acum se caiesc, ne arata cu degetul pe toti dar sint singuri raspunzatori pentru ca s-a ajuns asa de departe. De ce nu exista acest "fenomen" in Germania, Austria, Anglia? Pentru ca exista legi aspre pentru emigranti si pentru ca munca la negru este aproape imposibila (din cauza controalelor si a amenzilor usturatoare). In Italia nu exista asa ceva, nu si-au dat interesul sa-si puna la punct legislatia si acum culeg roadele.
Nu ma intelegeti gresit....nu aprob si nu le iau apararea acestor infractori care ne-au facut asa un renume in Italia, insa parerea mea este ca cel mai vinovat se face statul italian.
Ilse, tonul tau acid nu-si are locul in aceasta discutie, mai ales ca nu vorbim despre Austria. Dar daca tot ai adus vorba tin sa te anunt ca rosu-alb-rosul este o parte din costumul po****r austriac, asa cum tricolorul romanesc este parte a portului din anumite regiuni ale tarii. Si "cazul Fritzl" a fost atit de mediatizat pentru ca in rest nu prea se intimpla nimic.... Asa ca nu cred ca e cazul ca aproape 8 milioane de austrieci sa se simta vinovati pentru citiva care ies din peisaj. Si inca ceva: in puscariile din Austria, la 1 detinut austriac sint 3 straini (statistici 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Flaflo, ai dat lamuriri f. concise si la obiect.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Mariamunteanu, nu am negat niciodata ca si romanii au infractorii lor. Si nici nu inteleg de ce crezi ca ceea ce sustinem noi e demagogie iar ceea ce sustii tu nu.
Si 1000 de infractori (astia sunt toate infractiunile puse la gramada, inclusiv gainarii) raportat la numarul de romani din Italia este un procent mic, iar raportat la numarul de romani existent la ora actuala e un procent si mai mic. Deci ce nu e de inteles? Nu ne pot numii neam de violatori. Nu e demagogie, e logica. Asta este ceea ce sustin eu.
Acum legat de faptul ca-i trimit sa faca puscarie la noi, ok. Daca ar fi dupa mine ar face puscarie grea, nu fite cu drepturile omului si alte minuni. Consider ca au renuntat la drepturile omului atunci cand au renuntat la umanitate si s-au transformat in animale. Insa din pacate aici nu am nici o putere de decizie, si da probabil vor fi platiti din buzunarul romanului de rand insa este o decizie politica luata ca sa mai dezamorseze situatia din Italia. Faptul ca aceasta decizie s-a luat vine sa o contrazica pe Cristoiu care zicea ca bagam capul intre umeri si ii lasam pe altii sa se descurce cu ei.

A si ca sa nu uit, numai ce aparuse in presa statistica pe care ti-o cerusem mai devreme si care arata ca 60% din violurile din Italia sunt comise de italieni(ce stupoare!!!). Asa ca sa nu fim "mai catolici decat Papa" si sa sustinem in continuare ca italienii sunt in dreptul lor sa faca ce-au facut ca nu-i chiar asa.

Din tot ce ai zis pana acum nu am vazut solutia propusa de tine. Pentru ca dupa cum am mai zis sa recunosti ca romanii au si ei infractorii lor e un truism da nu rezolva cu nimic problema ba chiar le adanceste altora ideea ca au ei dreptate cand spun ca romanii sunt "doar niste criminali".

PS: Precedentul a fost deja creat, acum un judecator irlandez a lansat aceeasi idee.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Ilse imi pare bine ca mai sunt persoane care isi dau seama ca a incerca sa lamuresti lucrurile nu inseamna ca bagi capul in nisip ca strutul si-i lasi pe altii sa traga greul.
Eu consider ca daca ii lasam pe italieni sa scape cu atitudinea asta, nu numai noi ci si copii nostrii vor avea de suferit. Vor ajunge sa poarte un stigmat pe care nu-l merita.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flaflo

Ilse, tonul tau acid nu-si are locul in aceasta discutie, mai ales ca nu vorbim despre Austria. Dar daca tot ai adus vorba tin sa te anunt ca rosu-alb-rosul este o parte din costumul po****r austriac, asa cum tricolorul romanesc este parte a portului din anumite regiuni ale tarii. Si "cazul Fritzl" a fost atit de mediatizat pentru ca in rest nu prea se intimpla nimic.... Asa ca nu cred ca e cazul ca aproape 8 milioane de austrieci sa se simta vinovati pentru citiva care ies din peisaj. Si inca ceva: in puscariile din Austria, la 1 detinut austriac sint 3 straini (statistici 2008).

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Tu ai citit pana acum tot sau ai venit la spartul targului ca ai auzit ca cineva zice Domne ceva de Austria, era o ironie cu rosu-alb-rosu sau nu te-ai prins, ca sa zic asa, putin ma intereseaza de unde provine si cu ce se mananca.
Ok, rezumat, o conlocuitoare de-a ta, de origine romana zicea ca toti romanii sa se simta Domne vinovati ca avem infractori si eu am subliniat ca e cazul atunci si austriecii sa se simta Domne vinovati ca au si ei infractori, iete ca sa vezi ca da extraordinar si nemaivazut dar si acolo la voi sunt dezaxati cat cuprinde, austrieci pur-sange cum ar veni...oricum ca sa te "edifici" ia de citeste toate paginile pana la postul asta, si dupa mai vorbim.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:
citat din mesajul lui Flaflo

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Tu ai citit pana acum tot sau ai venit la spartul targului ca ai auzit ca cineva zice Domne ceva de Austria, era o ironie cu rosu-alb-rosu sau nu te-ai prins, ca sa zic asa, putin ma intereseaza de unde provine si cu ce se mananca.
Ok, rezumat, o conlocuitoare de-a ta, de origine romana zicea ca toti romanii sa se simta Domne vinovati ca avem infractori si eu am subliniat ca e cazul atunci si austriecii sa se simta Domne vinovati ca au si ei infractori, iete ca sa vezi ca da extraordinar si nemaivazut dar si acolo la voi sunt dezaxati cat cuprinde, austrieci pur-sange cum ar veni...oricum ca sa te "edifici" ia de citeste toate paginile pana la postul asta, si dupa mai vorbim.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Ilse, sa nu-ti vina sa crezi, dar chiar am citit cele 20 de pagini. Insa cu tine nu am ce discuta, nu raspund la asemenea provocari si nu am de gind sa-ti inghit ironiile ieftine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilse
Ok, rezumat, o conlocuitoare de-a ta, de origine romana zicea ca toti romanii sa se simta Domne vinovati ca avem infractori

Se vede ca nu ai citit poatarile de pe acest topic. Nu-i bai, dar macar abtine-te sa inventezi.

Madanic, cu multe pagini in urma am propus o colaborare intre politia romana si cea italiana. Nici tu nu citesti, in schimb pui de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mansonrox spune:

Nu ma mai mira nimic ce se aude despre romani. De exemplu in state cu aproximativ 5 ani in urma cand m-am prezentat la angajator ca fiind din Romania tot ce a putut zice a fost "aaa... gipsy people...not good" si atunci m-am simtit ca ..... cam aiurea sa zicem.
Asa suntem recunoscuti din cauza chiar a noastra a romanilor nu a romilor, fiindca culmea chiar romanii fac chestii dintrastea

Rox +18

Mergi la inceput

Stiti zicala "cine seamana vant, culege furtuna". Asa si in acest caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mansonrox

Nu ma mai mira nimic ce se aude despre romani. De exemplu in state cu aproximativ 5 ani in urma cand m-am prezentat la angajator ca fiind din Romania tot ce a putut zice a fost "aaa... gipsy people...not good" si atunci m-am simtit ca ..... cam aiurea sa zicem.
Asa suntem recunoscuti din cauza chiar a noastra a romanilor nu a romilor, fiindca culmea chiar romanii fac chestii dintrastea

Rox +18

daca faceai un triplu salt pe spate uita de "...a...gipsy people...not good" si spunea "nadia...very good"

Mergi la inceput