dece romanii?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Guestus, la vorbe mestesugite esti primul. Ia arata-ti marinimia in fapte si ocupa-te sa obtii conditii mai bune pt. puscariasii din Romania. Fa ceva concret, ca de palavrageala m-am lamurit ca te pricepi.

Distribuirea puscariasilor nu este insa uniforma si, de exemplu, potrivit site-ului ANP, pana in februarie 2009, inchisoarea de la Turnu Severin avea un grad de ocupare de 112%, iar pentru alte opt, indicele de ocupare este intre 90 si 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

pot sa fie si 10 000 si 100 000...care e problema? ala care face belele ala plateste...e mai mult decit clar.
raspunderea e individuala...nu colectiva.

Mergi la inceput

Guestus, unde ti-e patriotismul ? Ti-a scazut brusc ? Sau nu stii ca inchisorile se intretin din banii publici la care participa toti contribuabilii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Deci sa incepem cu descreieratii austrieci care tin propriile copile prin subsoluri,le violeaza, si altele asemenea, e plina media de asemenea dezaxati, banuiesc ca astia de si-au agatat rosu-alb-rosu la ecuson se simt clar vinovati pentru animalele astea...dupa toata polologhia inteleg ca nu esti Domne patriot daca nu faci ceva bun pentru puscariasi? ntz ntz ntz...bineinteles ca inchisorile nu numai in romania, dar in orice tara se intretin din banii publici, ca n-am auzit de inchisori private pana acum, dar mai stii...pana si Fritzl ala e intretinut din banii bunilor-contribuabili-austrieci!
Doi la mana nimeni, dar nimeni de pe topicul asta nu a tinut partea infractorilor, ci a romanilor sau trebuie mereu repetat? Si a alora buni pe care vad ca alti romani ii baga in aceasi oala cu infractorii.
Dar nu-i nimic, eu o sa vin mereu sa scriu aici pana se satura unii, ca nu trebuie nimeni sa se simta vinovat ca exista si infractori romani, cum exista si infractori austrieci.
Punct.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ilse esti o draguta!

Da' sa stii ca iarasi suntem cu totii de acord (chiar si cu Maria dar nu stie) numai ca vorbim de lucruri diferite. Ea zice ca vorbeste despre "romanii rai", noi spunem sa nu bagam in aceeasi oala "romanii buni" cu infractorii.

Acuma nu pot sa cred ca Maria, sau cineva va spune pe fata ca TOTI romanii sunt la fel (persoana care va spune asta este included ca doar romani suntem cu totii, pe forumul asta cel putin )

Si nimeni nu a tinut niciodata partea infractorilor, ci a romanilor cinstiti care fara vine sunt bagati in aceeasi oala de alti romani (insa ei nu stiu ca se baga si pe ei...)

Si da, italienii (unii reactioneaza foarte urat la adresa tuturor romanilor, si eu ma simt amenintata intr-un fel, sau pentru o potentiala calatorie (never, ca nu mi-a placut deloc dar nu asta e problema) in Italia care mi-ar fi ingreunata.
Si cum nu merit eu sa fiu banuita ca sunt infractoare DOAR pt ca sunt romanca, asa nici Maria sper sa nu fie considerata infractoare de catre italieni DOAR pentru ca este romanca...asta e problema.

Ilse, multi uita ca desi se afla in alta tara sunt ROMANI, si ca daca vorbesc urat de TOTI romanii se includ pe sine.
Plus ca orice sfat ar avea oricine apropos de ce ar trebui sa faca romanii, ma gandesc ca ar trebui sa inceapa - si anume si nu dea doar sfaturi, ci sa puna mana la treaba. Asa ca ai mare dreptate

Clau 10+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

daca unii iau la mate un premiu...mare parte sare in sus ..sintem cei mai buni la matematica...popor de matematicieni...
urmeaza placa "asi ai informaticii"

daca sint 100 in puscarie....o alta mare parte explodeaza...sintem vinovati cu totii ..tara de rahat...etc etc

este o exaltare bolnavicioasa....din dorinta de a arata nu stiu ce...poate ne explica si noua munteanu/cristoiu mai pe larg

ce legatura au ele concret cu cazul mailat din It sau cu nadia care a luat 10 la birna in 1970

Mergi la inceput

Guestus, tocmai ca nu e vb. de nici o exaltare din partea mea. Nu avem de ce sa ne simtim responsabili, dar nici sa negam fenomenul. El exista. Punct. Cine nu intelege asta si se face in continuare ca nu vede, treaba lui.

Ilse, ti se pare ca ai scos un as din maneca [] cu acest mesaj si ca ma pocnesti cu el in fata ? Demagogie la greu! Ai intepenit intr-o idee si ii dai inainte.

Mergi la inceput

E uite nu mai pot yo de fenomen. Au politie..sa faca ordine.

Da am auzit yo ca se duc la naiba bancile din austria din cauza investitiilor facute in est...tot romanii sint de vina sau nu? ..ce zici munteanu?

Mergi la inceput

Guestus, pai zi ca nu-ti pasa si gata, ce atata palavrageala si exemple de pe intreg mapamondul.

S-o crezi tu ca se duc de rapa bancile din Austria. Vezi mai bine de falimentele si disponibilizarile din Romania, ca asta ar trebui sa te doara pt tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia
Si da, italienii (unii reactioneaza foarte urat la adresa tuturor romanilor, si eu ma simt amenintata intr-un fel, sau pentru o potentiala calatorie (never, ca nu mi-a placut deloc dar nu asta e problema) in Italia care mi-ar fi ingreunata.

Claucia, vrei sa spui ca nu-ti place Italia ?

Mergi la inceput