dece romanii?
Raspunsuri - Pagina 19
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deborah77 Nu zice nimeni sa nu se revolte. Dar trebuie sa exista un motiv pentru care 40% din urmaritii general in Romania sunt in Italia, un motiv pt care toate scursurile societatii noastre se simt acolo Acasa. In Italia, si nu in Elvetia. Oare de ce? |
Fiindca Elvetia nu e EU, nu are aceleasi reguli si nu sunt obligati sa adere la libera circulatie a muncii sau cum ii zice. Si n-ai sa gasesti milioane de romani stabiliti acolo fiindca nu e asa usor.
In Germania sunt. Pina si in satul asta unde sunt eu dai peste cersetori tigani romani. Ii vad in fiecare zi, fix in acelasi loc. Lucreaza in schimburi Poate platesc naibii taxe ce stiu eu, sunt "self employed"
Guestus spune:
Si daca sint cersetori tigani romani in DE care e problema? asta e tara...cind au acceptat ro in eu au acceptat cu tot...cu bune...cu rele...cu 22 milioane piata desfacere...cu 1 milion de nomazi.
Ei ce vor...numai miere si fete de 18 in cluburi sau cum?
Si in Ro intra sute de pedofili....zeci de firme italiene dau tepe la taxe din cauza legislatiei noastre...si ar merge ca focul 2 luni reportaje pe 7 posturi la ora 18.00
"Copii care nu au oxygen in spital si firme italiene tepare"...cu concluziile aferente.
http://www.urbaniulian.ro/2007/11/14/italienii-de-la-club-air-milano-dau-tepe-patriotice-in-romania-cz1/
cristoiu spune:
citat din mesajul lui Guestus Si daca sint cersetori tigani romani in DE care e problema? asta e tara...cind au acceptat ro in eu au acceptat cu tot...cu bune...cu rele...cu 22 milioane piata desfacere...cu 1 milion de nomazi. Ei ce vor...numai miere si fete de 18 in cluburi sau cum? Si in Ro intra sute de pedofili....zeci de firme italiene dau tepe la taxe din cauza legislatiei noastre...si ar merge ca focul 2 luni reportaje pe 7 posturi la ora 18.00 "Copii care nu au oxygen in spital si firme italiene tepare"...cu concluziile aferente. http://www.urbaniulian.ro/2007/11/14/italienii-de-la-club-air-milano-dau-tepe-patriotice-in-romania-cz1/ |
Deci Guestus, concluzia era ca mai bine nu acceptau Romania in EU, da? Ca eu n-am nimic impotriva ideii asteia. Trebuiau sa astepte pina cind Romania si Bulgaria intr-adevar s-ar fi ridicat la nivelul asteptarilor.
Dar ia sa nu fi fost Romania in EU acum, sa vezi ce s-ar fi revoltat romanii pe motiv ca "noi de ce nu?". Alte teme de discutii. In fond asta facem, ne batem gura si atit.
cristoiu spune:
Ah Guestus, nu stiu cum sa iti spun, dar mie cind gasesc cite o greseala de gramatica sau ortografie intr-un articol deja imi scade respectul pentru scriitor cu trei liniute sub 0. Ca sa nu mai vorbim de limbajul sub-urban. Put si simplu nu-l pot termina.
Guestus spune:
cristoiu...deciziile astea cu "aderarea sau nu" nu le iau vecinii pirliti si someri, neonazistii, coafezele si nici fata de la casierie de la lidl. Aia din EU cind au acceptat Ro au stiut ce au facut si iti garantez ca nu iese EU in pierdere.
si subiectul devine plicticos...de ce nu ar fi de vina romanii din US pentru ce fac romii in Italia?
cristoiu spune:
citat din mesajul lui Guestus cristoiu...deciziile astea cu "aderarea sau nu" nu le iau vecinii pirliti si someri, neonazistii, coafezele si nici fata de la casierie de la lidl. Aia din EU cind au acceptat Ro au stiut ce au facut si iti garantez ca nu iese EU in pierdere. si subiectul devine plicticos...de ce nu ar fi de vina romanii din US pentru ce fac romii in Italia? |
Stii ce? Iti scrisesem un ditamai raspunsul. Dar am sters pentru ca intr-adevar, cum spui, a devenit plicticos, si subiectul si tu. Asa ca ma retrag. O zi buna.
Guestus spune:
spune sincer cristoiu/munteanu...ce v-ar place voua sa-i tina cu lanturile in Ro si voi sa fiti bine vazute in De etc... ...sa se faca domle o selectie la iesirea din tara
Madanic spune:
citat din mesajul lui blue eyes Stiti ce? Noi avem obiceiul de a ne salva fata aruncand pisica moarta in gradina altuia. In loc sa ne vedem de aspectele putrede ale natiei noastre, incepem sa sapam in politica italienilor, in criminalitatea lor. Asa o scaldam; daca ei tot au criminalitate in tara lor, de ce sa nu le dam un pic si de la noi? De ce sa se revolte impotriva raufacatorilor romani, in conditiile in care si ei au? Cand o fi egalitatae 50% crime, talharii, violuri ai lor si 50% ai lor, atunci da. Pana atunci, pliscul mic, italienilor! Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
Dar ce naiba e asa de greu de inteles. Cei care pleaca peste granite, in orice directie sunt in mare parte cetateni care nu au de platit pentru nici o infractiune comisa in Ro (mai sunt si exceptii dar nu sunt o regula). Daca nu exista nici un mandat pe numele lor NU AI CUM SA-I OPRESTI SA TREACA GRANITA. Este dreptul la libera circulatie garantat de UE, si daca Romania incearca atunci din banul contribuabilului se vor plati despagubiri frumusele la toti ce care au fost opriti.
Acuma nici Italia(sau alte tari) in virtutea aceluiasi drept nu poate sa le limiteze accesul pe teritoriul ei. Poate cel mult sa isi intareasca masurile de siguranta ca sa previna amenintarea.
Nu am zis in nici un moment ca nu au dreptul sa le aplice pedepse cat mai aspre pentru ce au facut. Pot sa introduca si pedeapsa cu moartea din partea mea.
Eu nu ma salvez aruncand pisica ci sustin o chestie de bun simt pe care vad ca multi o ignora (Dumnezeu stie din ce motive, ca nu le aduce nici un avantaj ignoratul). Nici o natie de pe fata pamantului nu e lipsita de infractori, daca Italieni aveau aceeasi atitudine fata de nemti sau americani erau pusi cu botul pe labe instant. Si nu cu pumnul ci cu argumente diplomatice eventual juridice. Aaaa,cand e vorba de romani si MAE incearca o corectie diplomatica ROMANII (adica cei care au fost afectati de situatie) NU sprijina demersul. Al naibi MAE cum arunca el pisica, ce neam nenorcit care doar a stat si a copt planuri de invadare a Europei in scopul violarii saracilor italieni (europeni).
Erau versurile:
"Capul ce se pleaca
Sabia nu-l taie
Dar cu umilinta lantu-l incovoie"
Poate ca nu vi se par de actualitate, dar multi asta faceti lasati capul in jos in loc sa il ridicati si sa aratati cu argumente logice (nu cu bata ca xenofobii de italieni) ca modul lor de a privi problema nu este corect.
Ok, poate ca nu suntem o natiune de somitati si poate ca nici nu avem un simt civic foarte dezvoltat sau bune maniere dar nu suntem nici criminali 100% si in nici un caz nu meritam represalii pentru toti descreieratii.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
mariamunteanu spune:
Exagerati atat de mult, incat mai aveti putin si dati vina pe mine pt. violurile din Italia. Voi chiar nu intelegeti ca aici e vorba de romanii-infractori si nu de cei cinstiti ? Ii dati inainte cu veceurile si cu munca de jos pt. care italienii sunt vinovati. Ar trebui sa va ganditi de ce pleaca romanii la spalat veceuri in Italia, de bine ce le e in tara ? Tocmai ca NU. Daca v-ar pasa atata de conationalii nostri, le-ati deplange soarta - chiar si la veceuri acolo castiga o paine mai buna (chiar daca e neagra painea) decat la munca in Romania.
Va e mai la indemana demagogia decat realismul. In loc sa va doriti mai binele Romaniei, va doriti sa moara capra Italiei.
Maria
mariamunteanu spune:
Guestus si cei care-i impartasesc ideile, veti avea curand ocazia sa fiti ocrotitori cu infractorii atunci cand veti contribui la cheltuielile de intretinere a celor 1000 de condamnati romani in Italia. Pana atunci bla bla bla
Ministrul de Externe italian i-a cerut Romaniei sa-i preia pe cei o mie de condamnati definitiv in Italia. Pentru intretinerea lor, statul roman ar trebui sa bage adanc mana in buzunar si sa scoata circa 7 milioane de euro anual.
Madanic, ai citit bine - e vorba de 1000 de condamnati definitiv, nemaipunand la socoteala pe cei aflati in cercetari. O fi mult ? O fi putin ? Nu se adauga ultimul omor asupra administratorului unui cladiri ucis de o romanca saptamana trecuta .
Maria