Sunt romanii niste mancai?
Raspunsuri - Pagina 7
mariamunteanu spune:
Mihaelka, dar de ce crezi tu ca o mancare sanatoasa nu poate fi si gustoasa in acelasi timp ?
Maria
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Mihaelka, dar de ce crezi tu ca o mancare sanatoasa nu poate fi si gustoasa in acelasi timp ? Maria |
Cum, se poate???
You cannot both dance and not pay the piper.
danat spune:
As mai vrea sa adaug ceva: eu una nu am nimic cu gusturile alimentare ale nimanui (ca e prea multa paine, sare, piper sau carne si cartofi prajiti), caci fiecare face cum crede ca ii e bine lui si organismului pe care il are de purtat si ingrijit toata viata.
De ex noi am ales sa nu mincam carne multa si extrem extrem de rar cartofi prajiti pt ca asa simtim ca le primeste organismul. Nu pot!
in ultimii ani exista zeci, sute de teorii privind obiceiurile alimentare si sanatatea, cred ca fiecare are dreptul sa o aleaga pe cea care crede ca e sanatoasa si i se potriveste...sau pe niciuna!
Cred ca incercarea de a convinge pe cineva ca obiceiurile sale alimentare sunt nepotrivite e o lupta pierduta din start.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Da, si eu am cartea, dar mai am si vreo 5 casete (15 ore) cu emisiunea aia...ei, ce zici? |
M-ai dat gata . Recunosc ca ma simt in inferioritate .
Pofta buna, uriciosule gourmet !
Maria
trischa spune:
Uitati aici un exemplu de gustos si sanatos.la cununia noastra a taiat soacra vreo 10 curci si 10 gaini pe care le-a fiert.din zeama a facut supa in care a pus taitei facuti de ea.din vreo 30 de oua.toate gainile si curcile le-a bagat apoi in tavi la cuptor.a facut un munte de pireu si a ,,trantit,,zburatoarele pe pireu.iar in loc de salata sau muraturi a facut un sos de visine care era dulce.e gustos sau sanatos???
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
Cum, se poate??? |
Of course ! Try somon la grill, calamari la grill cu usturoi, vinete taiate pe jumate in lung, umplute cu amestec din rosii, usturoi si verdeata, totul bagat la cuptor, paste cu amestec din rosii, rucola, usturoi (poti sa presari putin parmezan), cate si mai cate.
Maria
beshter spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Of course ! Try somon la grill, calamari la grill cu usturoi, vinete taiate pe jumate in lung, umplute cu amestec din rosii, usturoi si verdeata, totul bagat la cuptor, paste cu amestec din rosii, rucola, usturoi (poti sa presari putin parmezan), cate si mai cate. Maria |
Nici nu mi-ar fi trecut prin ca se poate.
You cannot both dance and not pay the piper.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
Popoarele sarace si 'nedezvoltate' au cele mai gustoase 'cuisines'. Tarile bogate, dezvoltate si devreme acasa au niste 'bucatarii' cumplite (cu notabile exceptii - ca fiecare sa se recunoasca in descriere si sa stea linistita) dar, in mare parte, mult mai sanatoase. Cat despre foamete, asta a fost prezenta mereu in Romania, sub toate formele ei. Aici toata suflarea e cu foamea-n glanda. You cannot both dance and not pay the piper. |
astea cu tarile bogate si bucatarii cumplite sint fabulatii.
pai franta, japonia....voi ori nu stiti unde sa mincati ori nu stiti ce. la circiumi in tari bogate de 2 bani maninci de 2 bani...asta e regula No1.
pina una alta nu am auzit de sarmale si mamaliga cu brinza ca fiind ceva la expozitii si nici de shaorma. numai cind vezi sarmalele alea imbibate in ulei...si in plus unele sint ok..altele sint facute aiurea in tramvai...nu este nici un ISO...nimic.
putina decenta totusi cind vorbiti de mincare.
danat spune:
Guestus sarmale plutitoare in ulei poate ai avut tu ocazia sa maninci pe undeva, ca la noi in casa se consuma o sticla de ulei la 2 luni cel putin.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Guestus spune:
uite aici ce trebuie sa mincati in locul sarmalelor
http://www.fotolia.com/id/1741609