Sunt romanii niste mancai?

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, aia nu se pune, a fost datorita sarcinii si btw ai aratat superb!

Parerea mea e ca obezii in America sunt majoritatea saraci. Nu prea vezi middle class/upper middle class obeza.De bogati nu mai zic, foarte putini sunt obezi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact. Tot guvernul e vinovat, in loc sa subventioneze morcovii, ei subventioneaza porumbul si deci cu un dolar cumperi o cutie mare de "whatever" plina de HFCS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Panterro, am vrut sa vad poze cu sotul tau (si cu tine, desigur ), si cand sa deschid poza, apare Iisus .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LOL Maria!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Bine le zici, Ramona.si Blackpanterro- ca saracii se ingrasa de la meniurile de 99centi de la McDonals sau KFC...ca bogatii mananca la restaurante unde in ditamai farfuria(portelan de portelan) vine cu un muschiuletz de vita flancat de 2 boabe de mazare si-o frunza de mentaNu zic cat costa ca deh” “obrazul subtire…”

Daca romanii sunt niste mancai? As zice ca se mananca mult- cantitati impresionante-feluri peste feluri, mai ales la mese “tovarasesti”, petreceri in familie, nunti, botezuri si alte alea… Dar eu cred ca se gateste destul de sanatos, comparand cu mexicanii, chinezii...

Off topic: ce ma enerveaza cand la nuntzi se intreaba cat costa tacamul…ca sa se mai puna un 10 lei in plus la cadou…

Mergi la inceput