Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (11)
Raspunsuri - Pagina 16
danielac spune:
Doamne ajuta-le pe aceste fete minunate!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Puppa spune:
citesc in fiecare zi acest thread si de fiecare data ma gandesc ce as putea spune. De fiecare data, ma gandesc la Amalia mea si imi vine sa o strang in brate si sa nu o mai las. Ma rog a Dumnezeu pentru voi, sa va dea putere si rabdare, caci numai in El ne este speranta! Dumenezeu sa va binecuvateze fiecare zi!
sirimie spune:
Sper sa veniti cu vesti bune, ca a inceput sa creasca absorptia de vitamite si ca sinteti mai bine
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
remiclea spune:
Doamne, ai grija de Emma si da-i putere
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
aidaciolac spune:
Din pacate ... degeaba avem potasiul in parametrii , chiar daca e la limita de jos e 'ok' , dar Kissy continua sa retina lichid. Asa continua ca si piciorul stang a inceput sa se umfle , chiar si ea a zis plangacios ca ce se intampla cu piciorul ei de se umfla ... cutia toracica deschisa ... asa ca am apelat la tratametul care l-a mai facut pt asta (cu riscul de a elimina iar potasiul din organism) , dar fara nici un rezultat . Organismul ei nu mai vrea sa elimine apa
Pulsul in continuare foarte crescut ... nu pot nicicum sa il scad
Doctorii , ridica din umeri , au prezis asta acum mai bine de o luna ...
Azi a dormitat toata ziua , nici nu e de mirare la asa puls , dar a si mancat foarte bine si cu trompetzica scumpa din dotare , in rest degeaba am incercat sa o fac sa vorbeasca sau sa se scoale ca nu a vrut . Zilele trecute au fost mai bune in sensul ca nu a dormit asa toata ziua , in rest aceleasi probleme si aceeasi lupta stupida cu criminalul invizibil si nici un rezultat imbucurator
Va dragelor si aveti grija de voi. Va multumesc mult!
Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
speranta23 spune:
Nu Aidule drag, nu e o lupta stupida. E cea mai serioasa sai mai grea dintre luptele care pot sa existe. E cea mai cumplita, iar faptul ca am putea sa pierdem aceasta lupta ne innebuneste pe noi, cele de departe (fizic, desigur) darmite pe tine, MAMA ei.
Sunt sigura ca ai ajuns la capatul puterilor, al rabdarii, al sperantelor pe care poate uneori le crezi desarte. Dar trebuie sa lupti, sa luptati mai departe. Kissy e totul in momentul de fata, doar ea conteaza, ea e cea care are cea mai mare nevoie de voi.
Asa cum iti mai spuneam si zilele trecute, pentru un suras, pentru o vorba aruncata cu dragoste din gurita Emmei, toate eforturile astea, supraomenesti, au un scop. Cel mai maret si mai drag si aducator de un dram de fericire, in marea asta mare si neagra de tristete si lacrimi.
Crezi ca nu-mi dau seama ce e in sufletul tau?? Off, Doamne, sper sa ai puterea sa treci peste tot, sa gasesti acea luminita care sa te calauzeasca, sa gasesti puterea sa continui mereu si mereu.
Ma gandesc la voi fiinte scumpe, ma rog Lui Dumnezeu sa fie Emma bine, si tu, si sotul tau...
Te rog, te-am rugat intr-un mesaj anterior, trimite-mi si mie pe mail ora exacta a nesterii Kissulicei mici. spezam@yahoo.com
GiaDavid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta23 Nu Aidule drag, nu e o lupta stupida. E cea mai serioasa sai mai grea dintre luptele care pot sa existe. E cea mai cumplita, iar faptul ca am putea sa pierdem aceasta lupta ne innebuneste pe noi, cele de departe (fizic, desigur) darmite pe tine, MAMA ei. Sunt sigura ca ai ajuns la capatul puterilor, al rabdarii, al sperantelor pe care poate uneori le crezi desarte. Dar trebuie sa lupti, sa luptati mai departe. Kissy e totul in momentul de fata, doar ea conteaza, ea e cea care are cea mai mare nevoie de voi. Asa cum iti mai spuneam si zilele trecute, pentru un suras, pentru o vorba aruncata cu dragoste din gurita Emmei, toate eforturile astea, supraomenesti, au un scop. Cel mai maret si mai drag si aducator de un dram de fericire, in marea asta mare si neagra de tristete si lacrimi. Crezi ca nu-mi dau seama ce e in sufletul tau?? Off, Doamne, sper sa ai puterea sa treci peste tot, sa gasesti acea luminita care sa te calauzeasca, sa gasesti puterea sa continui mereu si mereu. Ma gandesc la voi fiinte scumpe, ma rog Lui Dumnezeu sa fie Emma bine, si tu, si sotul tau... |