Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Doamne ajuta

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Iti multumim, Doamne, ca dai glascior si fomitza iubitei nostre Emma! Esti minunat si bun si iubitor cum numai Tu stii sa fii!
Puterea Ta e mare si ne agatam de ea cu totii - aceasta mare familie unita in suferinta!
Multumim ca te ingrijesti de Emma si familia ei!
Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama42

Iti multumim, Doamne, ca dai glascior si fomitza iubitei nostre Emma! Esti minunat si bun si iubitor cum numai Tu stii sa fii!
Puterea Ta e mare si ne agatam de ea cu totii - aceasta mare familie unita in suferinta!
Multumim ca te ingrijesti de Emma si familia ei!
Amin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Citat:
citat din mesajul lui GiaDavid

Cu riscul de a-mi fi mesajul sters, ca vad ca asa se practica aici, Aida, indraznesc sa-ti dau un sfat!
Emma a "cunoscut" viata de dincolo (o viata plina de liniste si frumusete, o viata fara dureri)! Din aceasta cauza nu mai vrea sa lupte pt viata pe care o duce!
Ceea ce ai putea tu sa faci: ii spui ca ai mare nevoie de ajutorul ei, ca fara ea nu ai cum sa te descurci, fa-o sa se simta importanta!

Multa sanatate si putere!

Postarea ta e cel putin ciudata. Si nu de aberatii fanteziste are nevoie Aida acum.

Criss si Alex (11.05.2003)

Nu vreau sa dezvolt pe forum "postarea" mea, asa ca nu ma mai certa. Inteleg ca incerci sa o protejezi pe Aida, dar lasa-ma pe mine in pace, ok? Aida e o femeie puternica si atunci cand ea va dori, am sa-i spun tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Da Doamne bine Emmei si minunatei ei familii!

GiaDavid, daca tot crezi ca nu e cazul sa detaliezi postarea ta aici acum nu inteleg de ce totusi ai postat-o, sincer pare cam nelalocul ei, aici si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Draga Aidutza stiu ca la "Timisoara impreuna" (va spionez si eu ) mai ascultati diverse piese. www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b" target="_blank">Aici e o piesa care imi mai alunga tristeturile din suflet. Va doresc o seara linistita .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_lucia

Da Doamne bine Emmei si minunatei ei familii!

GiaDavid, daca tot crezi ca nu e cazul sa detaliezi postarea ta aici acum nu inteleg de ce totusi ai postat-o, sincer pare cam nelalocul ei, aici si acum.

pt a-i ridica moralul Aidei cu realitatea viitorului, nu cu iluzii si creda-ma, m-am saturat sa fiu apostrofata si intrebata si luata peste picior si multe altele, asa ca aceasta va fi ultima mea postare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Doamne ajuta si lumineaza!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Doamne indura-te de Emma si o vindeca!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dumnezeule,te rog, fa bine puiutzul mic. Tu care ai zidit-o, fa-o DOamne bine, alina-i durerile si da-i Doamne cit mai multe bucurii
Va pup cu drag pe amindoua

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput