Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (11)
Raspunsuri - Pagina 14
ioanaiub spune:
Doamne ajuta
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mama42 spune:
Iti multumim, Doamne, ca dai glascior si fomitza iubitei nostre Emma! Esti minunat si bun si iubitor cum numai Tu stii sa fii!
Puterea Ta e mare si ne agatam de ea cu totii - aceasta mare familie unita in suferinta!
Multumim ca te ingrijesti de Emma si familia ei!
Amin
GiaDavid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mama42 Iti multumim, Doamne, ca dai glascior si fomitza iubitei nostre Emma! Esti minunat si bun si iubitor cum numai Tu stii sa fii! Puterea Ta e mare si ne agatam de ea cu totii - aceasta mare familie unita in suferinta! Multumim ca te ingrijesti de Emma si familia ei! Amin |
GiaDavid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Criss75
Postarea ta e cel putin ciudata. Si nu de aberatii fanteziste are nevoie Aida acum. Criss si Alex (11.05.2003) |
Nu vreau sa dezvolt pe forum "postarea" mea, asa ca nu ma mai certa. Inteleg ca incerci sa o protejezi pe Aida, dar lasa-ma pe mine in pace, ok? Aida e o femeie puternica si atunci cand ea va dori, am sa-i spun tot!
dana_lucia spune:
Da Doamne bine Emmei si minunatei ei familii!
GiaDavid, daca tot crezi ca nu e cazul sa detaliezi postarea ta aici acum nu inteleg de ce totusi ai postat-o, sincer pare cam nelalocul ei, aici si acum.
Consi spune:
Draga Aidutza stiu ca la "Timisoara impreuna" (va spionez si eu ) mai ascultati diverse piese. www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b" target="_blank">Aici e o piesa care imi mai alunga tristeturile din suflet. Va doresc o seara linistita .
GiaDavid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_lucia Da Doamne bine Emmei si minunatei ei familii! GiaDavid, daca tot crezi ca nu e cazul sa detaliezi postarea ta aici acum nu inteleg de ce totusi ai postat-o, sincer pare cam nelalocul ei, aici si acum. |
pt a-i ridica moralul Aidei cu realitatea viitorului, nu cu iluzii si creda-ma, m-am saturat sa fiu apostrofata si intrebata si luata peste picior si multe altele, asa ca aceasta va fi ultima mea postare!
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta si lumineaza!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
simonacip spune:
Dumnezeule,te rog, fa bine puiutzul mic. Tu care ai zidit-o, fa-o DOamne bine, alina-i durerile si da-i Doamne cit mai multe bucurii
Va pup cu drag pe amindoua
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"