Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Bombonicaaaa spune:
Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Sunteti mereu in inima si in gandul meu
Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
GiaDavid spune:
Aida, sunt raspunsuri pe care le vei primi chiar de la ea...sau ti le voi explica eu , dar numai atunci cand vei fi pregatita, cand Emma isi va reveni complet!
Multa sanatate si multa putere si Capul Sus, mai aveti ceva de tras, dar totul se va sfarsi cu HAPPY HAPPY END!
Va iubesc si ma gandesc mereu la voi!
lore_bv spune:
ce bine ca e mai bine printesa! Sa aiba numai zile bune si vesele! Week-end placut va doresc!
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GiaDavid Cu riscul de a-mi fi mesajul sters, ca vad ca asa se practica aici, Aida, indraznesc sa-ti dau un sfat! Emma a "cunoscut" viata de dincolo (o viata plina de liniste si frumusete, o viata fara dureri)! Din aceasta cauza nu mai vrea sa lupte pt viata pe care o duce! Ceea ce ai putea tu sa faci: ii spui ca ai mare nevoie de ajutorul ei, ca fara ea nu ai cum sa te descurci, fa-o sa se simta importanta! Multa sanatate si putere! Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005) file:///C:/Documents%20and%20Settings/abcd/Desktop/ametrin.htm |
Postarea ta e cel putin ciudata. Si nu de aberatii fanteziste are nevoie Aida acum.
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
Aida, ma bucur ca Emma se simte mai bine. Faptul ca are pofta de mancare e un semn bun. Lasa ca va veni si vremea cand se va juca in zapada impreuna cu surioara/fratiorul ei. Cred ca e entuziasmata de faptul ca va avea in curand un bebelus langa ea.
Sa aveti o zi frumoasa si senina, fara nicio durere.
Criss si Alex (11.05.2003)