Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui morcoveatza diarux Allegra totul sa fie bineLa multi ani pepenasilor nascuti pe 9 - Matei de Nati si Xenia de Gallyb Vazut pozici cu Erika si Eliza cu Ami si Ari, cu Maya, Timea, Irina Paula, Nancy, Ana Sofia, Nicholas de atb, Sebi de pica, Darius de anilansa, toti bb sunt niste scumpi. pentru toti pepenasii si pentru mamici si ma intorc la toceala ca se apropie examenul si chef de invatat ioc.daniela |
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

serbanica spune:
| citat din mesajul lui oanasm capri wow...era si cazul deja s-o tina tot asa...daca nu mai bine!mada moama c sistem klumea aveti acolo cu gradinita...aici nici vorba de asa ceva...proba...si chestii d'astea..pup fetili cochetili sebanica bravo pt performantele fizice ![]() legat de diversificare: bun..deci ii dau piure de mar de fix 1 sapt...cate un pic...introduc un fruct nou cand deja are masa asta inlocuita de tot cu mar....asta ar insemna inca 1-2 sapt de mar ...sau? merci![]() Oana de Raul |
Are 5 luni si jumate

si dr ne-a recomandat sa incep cu carnita ca eu nu vroiam decit pe la 6 luni asa ca iar o sa fac ca mineCu dinti ne chinuim de ceva timp dar acum mi-a trimis soacramea un gel din Austria si e super tare.
M a rog pt CARMELA

sa dea DD sa fie bine!DIA_FILIPS te cred ca lenea e cocoana mare dar eu il mai las un pic sa se enerveze ca sa il ambitionez dar degeaba urlam din toti plamini.
Acum scriu cu el in brtae asa ca e total anapoda mesajul mai ales ca scriu si cu o mina
DIARUX SI LA MULTI ANI SI LA PUNGA GROASA SA FII
narcisa.s spune:
Ladymina e de la suculet...aici se da suc de portocale la temperatura camerei in caz de constipatie...
Madaaaa, suuuper, merge Ari la gradi!!!Cred ca de abia asteapta...Tu cum esti?Te bucuri?
Turtu, multumesc, chiar te rog sa cumperi reviste.Nu conteaza limba pot ii si in mandarina.Reviste de artizanat sa fie...Daca poate si Vick de prin Franta sau Sib, Mariana 1976 de prin Suedia, Yael daca gaseste prin Finlanda, Bufi, Nati daca da din intamplare...Nu conteaza, reviste de artizanat sa fie.Multumesc mult...
Mie mi-a disparut lapticul in decembrie la sfarsit cand mi-a murit catzelusul.De atunci am si intrat in diversificare.Eu ii dau avocado cu banana si cu cereale dar voi cum sunteti la inceput trebuie sa ii dai cate un fruct si de abia pe urma mixat...Pupam gasca...Si nu mai vb de zapadaaaaaaaaaaaaa
Dma, astazi incerc sa pun pozele cu cutiuta cu surprize pentru Anais pe blog...Iti spun cand am incarcat pozele, da??
Am citit doar prima pagina, fug la supermarket sa-i cumpar apa de cocos si continui cand ma intorc.Beijooooooo
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
M&M spune:
citat din mesajul lui morcoveatza diarux Allegra totul sa fie bineLa multi ani pepenasilor nascuti pe 9 - Matei de Nati si Xenia de Gallyb Vazut pozici cu Erika si Eliza cu Ami si Ari, cu Maya, Timea, Irina Paula, Nancy, Ana Sofia, Nicholas de atb, Sebi de pica, Darius de anilansa, toti bb sunt niste scumpi. pentru toti pepenasii si pentru mamici si ma intorc la toceala ca se apropie examenul si chef de invatat ioc.daniela |
Daniela, am vazut pozele cu Nicholas!!! Un scump si jumatate !! Deja sta in fundulet!!! Spor la invatat si bafta la examen!!!
Mina,
Astept si eu vesti despre Allegra!!!...

Multumim tuturor !!
Dia, de ce sport te-ai apucat???
Vio(Tm), ce mai afce Miruna??? NU ai mai scris de ceva vreme!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

serbanica spune:
| citat din mesajul lui oanasm capri wow...era si cazul deja s-o tina tot asa...daca nu mai bine!mada moama c sistem klumea aveti acolo cu gradinita...aici nici vorba de asa ceva...proba...si chestii d'astea..pup fetili cochetili sebanica bravo pt performantele fizice ![]() legat de diversificare: bun..deci ii dau piure de mar de fix 1 sapt...cate un pic...introduc un fruct nou cand deja are masa asta inlocuita de tot cu mar....asta ar insemna inca 1-2 sapt de mar ...sau? merci![]() Oana de Raul |
Violeta_m_tm spune:
Cristina
suntem bine, mersi de intrebare, ne luptam cu diversificarea pt ca nu-i place mai nimic, daca ar fi dupa ea numai lapte de la san ar manca. Nu am avut net o perioada...
dia_filipas spune:
Serbanica si eu o mai las sa se miorlaie si o incurajez: ii pun in fata un obiect nou (cana, pix, ceva) si o imping usor de talpi. obiectul il pun foarte aproape de manute, sa nu se descurajeze.
Narci ii dai lui Anais lapte de cocos? E bun pt. copii?
Aveti idee de combinatii de fructe, ce sa mai incerc? ca mar/para/banana nu mai vrea deja. I-am facut gutuie coapta si nu prea a mancat. Mango a fost ok, la fel si caisa rehidratata si kiwi fara samburi. Ce sa mai incerc? Citrice ii dau suc din pahar, ca asa ii place...
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
dia_filipas spune:
Cristina fac bicicleta, am de-aia magnetica, de camera. Ma uit la Friends, ca am toate seriile si asa merge mai usor...
Pica sanatate tie si puiutului!!
Sa inteleg ca tu mai ai un dinte de lapte?
Felicitari pt.
!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
mcoca spune:
Acum a iesit din operatie. E un pic umflata, dar are gura si nasul perfecte!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
MissJJ spune:
A iesit viitoare regina din operatie!!! Este perfecta gurita si nasul e cam umflata de la operatie si cica plange de numa dar e totul bine, e ok, mai multe detalii mai incolo.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

diarux
...sau? merci
de