Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 22
atb spune:
V-a fost dor de o fiica ratacitoare? Ei, I'm back!
Gata cu sesiunea! Mi-am luat toate examenele!!!
Multumescu-Ti Doamne ca am rezistat pana la capat, ca la un moment dat ziceam ca o iau pe aratura! Multa bafta celor care mai au inca examene, Vio29 si maytrei din ce-mi aduc aminte, si dara_d parca.
Si-acum pe scurt, din ce-am citit din ultimele capitole:
Carmenela, sanatate multa Allegrei, o recuperare cat mai usoara si rapida, iar pe tine te asteptam sa revii pe la noi cu vesti si poze! 
Va multumesc inca o data celor care mi-ati urat de ziua mea, am citit doar atunci, in ziua aceea, si am vazut ca mi-ati mai urat si dupa. (Didi, Biribu, Gabriela) 
Diarux, cu intarziere si rushinica
, ma trezesc si eu acum sa-ti spun LA MULTI ANI!!! ,sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa-ti dea DD tot ceea ce iti doresti, multa sanatate si puiului mic! Hai povesteste-ne cum a fost la scoala reintalnirea cu elevii!!!
Capri, imi pare tare rau pentru noptile de somn, cred ca trebuie sa fii terminata! Sa dea DD sa se imbuneze lucrurile si Ilincuta sa treaca de perioada asta grea.
Anka, pupici nurorii!
Uoff, saracuta, bine ca i-a mai trecut, sa speram ca de-acum o sa pape din ce in ce mai bine! si zici ca ne parasesti? Pai cum sa-i iexplic io lu fii'miu ca iubirea lui pleaca peste mari si tari?
Ei ,lasa, voua sa va fie bine, va tinem pumnii sa puteti merge cat de rapid posibil! 
Pupam toti pepenashii bolnaviori, nu nominalizez ca nu i-am tinut minte chiar pe toti si nu vreau sa se supere nimeni. Truli-Luli, imi pare rau pt. bronsiolita voastra!
Kimmy, imi pare rau pt. problemele cu creditul sper sa vi se rezolve cumva problemele! 
Ileana, pana la urma ai fost la film? Ce film bun ai vazut?
Vazut filmulete cu Filip si Sebi, doi flacai frumosi si vanjosi!
Vazut si cateva albume, de pepenasi dulci:
Raluca in geamantan, Maria la CD player si intr-o pozitie interesanta la tzitzi
, Sebi, sprijinindu-se de Oscar, Ilinca cea poznasa cu codite, Ami, Ari si mamica in iarna de vis din UK, (btw, Mada, felicitari lui Ari pt. buna impresie despre gradi, tinem pumnii s-o tina tot asa!
), Matei cel dolofanel si f concentrat la jucariile lui, Alexandra cu bonetica ei de scufita rosie in pijamaluta, Ioana babuta studioasa
, Timeea cu castile pe urechi si picioruse dulci incrucisate in somn, Maya exploratoarea ce se taraste ea pe burtica si ce bine sta in fundulet (aaa, si felicitari pt.performanta la oala, precoce fata
), Anais scumpica si sexoasa ca si mamica ei
, David Andrei la baita, cu niste ochisori superbi, David Gabriel foarte serios in poze, beton cu cravata, si o mamica frumoasa tare, David Alexandru frumos ca o papusa si iubitoarea surioara Yvonne, Irina Paula cu masca de fata, Radu Mihai, un stelist caruia nu-i place ninsoarea, Mara custumata in tigrisoara, Nancy studioasa si cu ochii-n teveu, Ana Sofia in premergator si cu strabunicu si matusica, Miruna de Dia infofolita in punga si cu bretonel, Miruna de Vio pictata pe fata, Andreea Maria o blondina cu ochi albastri frumoasa foc in rochita alba si sandalute rosii, Xenia ce papa marut, ce freza de ariciuta are scumpa de ea, Alex, papaciosul de picioruse, Amalia Gabriela papacioasa foc, si cam atat pt. azi ca iar m-a prins tura de noapte. Noutati despre noi o sa va scriu maine.
A, uitasem, Mada, imi plac mult schimbarile de la prima pagina, pup fata sarguincioasa si mereu devotata! 
Va pup pe toate si ne mai auzim! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ileanna spune:
Da mai vio dar la tine nu e chestie cronica balamucul nocturn nu??? Este doar o faza acum. Sau ... nu??
narci mie dr-ita nu mi-a zis verde dar simt io ca nu prea e de acord cu bebei vegetarieni. Eu una ... nu stiu ce sa zic. Nu prea sunt carnivora. Barbate-meu e.
atb of cors ca n-am fost la nici un film. Ofcors ca numa gura e de mine.
iriss sar'na de povestile cu olitza. Deci ... cum o fi mai bine??
M&M spune:
Neata!!!!
Carmenela, 
Noi suntem bine , lui MIhaita i se vad din ce in ce mai bine dinstisorii, a reincepute sa manance ( asa ca de ieri am introdus si branzina combinata cu fructe), doarme ziua, noaptea doarme neintors...
Anka, ma bucur sa aud ca ii emai bine Erikai!!! NU am auzit pana acum de ANOREXIE la bebei!!
Bujo, ce de-a cantecele stii!!
Atb, bine ai revenit!!! Felicitari!!
Truli, bronhopneumonie???!! Bine ca a trecut!!!
Ana, cum merge sportul?? Ce nazdravana e Maria!! Imi place poza cu "masca"...
Scumpi, bine ai revenit!!!
Madainteresant ce zici despre foaia de dafin. Adevarul e ca am tot gustat din supele si piureurile de legume pe care i le fac lui Mihaita si nu au niciun gus. Nu ma mira ca bietul copil nu mananca.
Iriss, eu nu arunc cutia de cereale dupa 3-4 sapt!!!! La noi tine 2 luni o cutie ( stiu ca te streseaza pluralul
, dar altfel nu ma pot exprima). Eu am niste cutii speciale in care tin si laptele si cerealele; le-am luat din carefour.
Am vazut poze su cu SofiaPoc ( ce porecla i-ai pus
). Prima poza din album e superba, cu Sofia stand la pieptul tau.Ce ochisori expresivi are!!!
AM vazut poze si cu DArius Gabriel un scump si jumatate asa pletos cum e !!! Si doarme ca un ingeras!!! 
Capri,
Sincer , as fi clacat de mult !!!
Sunt superbe pozele cu Raducu[b] afara , in plina ninsoare!!!
Vazut poze si cu [b]Andreea si Alex, fratiorul!!! Ce se distreaza ei impreuna!!!..
trimit mesajul ...revin...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
Deci, am revenit!!!
AM vazut doar o poza cu Sebastian de Scumpi papand singurel.
AM vazut pozici cu Mamaruta Deea!!!
Ce a crescut si ce bine sta in fundulet, iar ochisorii te farmeca pe loc!!!
S-a intamplat ceva cu Mitzi???
Ce a crescut si Raul!!! Oana, seamana cu tine tare bine!!! Si ce pectorali are!!!
Narci, uite o reteta :
Retete pentru steamer - Piept de pasare marinat cu lamaie
INGREDIENTE:
4 -5 bucati de piept de pui dezosat taiat in bucati mici cat “o imbucatura”
2 bucati de ginger ras sau un varf de lingurita de ginger uscat
4 linguri de suc de lamiae (reteta vietnameza foloseste lime) proaspat stors (sau Hellas .. se mai gaseste?)
Marinata:
1 lingura de vin alb sau sherry
1 lingura de sos de ciuperci oyster (daca nu aveti, nu aveti si gata, merge si fara desi e mai bun cu..)
1 lingura sos de soia
1 lingurita de zahar brun (zaharul frageszeste carnea si ii da un gust deasebit)
Ornare: ceapa verde, feliute subtiri de laamie
PREPARAREA:
Combinati ingredientele de marinata. Puneti carnea impreuna cu sucul de lamaie intr-un bol de sticla Jena sau intr-un castronas de pamant (nu in metal va rog frumos). Adaugati marinata si presarati peste carne praful de ginger uscat (sau gingerul ras proaspat, dupa caz)
Marinati cam 20 de minute.
Puneti in steamer (aburitor.. ce nashpa suna!) bucatile de carne pe o farfurie sau conform cu intructiunile steamerului.. Aburiti circa 40-45 de minute sau pana carnea se albeste.
Sosul de la marinata pastrati-l si il fierbeti iar cand carnea este gata il adaugati peste carne.
Serviti fierbinte cu orez si cu ciuperci inabusite putin in tigaie (stir-fried) si ornate cu ceapa verde tocata si feliute de lamaie.
O alta varianta ar fi si adaugarea la marinat a sucului de la o portocala.
Dia, ce chiloteo de celofan are Miruna!!! Mai, bebeii cu ochi albastri mainnebnuesc!!!
revin…mai am devazut poze cu pepenasi…
maitreyi spune:
neata si de la noi ![]()

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Poate se schimba subiectul pana zic eu aicea...
LAMAI - am luat niste lamai absolut geniale, cica de zeama... Le-ati vazut? Ca la noi in cartier abia au aparut. Sunt absolut portocalii, dintr-una am scos 150 ml de suc, si nu au ramas zedrentele alea care rezulta la stoarcerea unei lamai normale si galbene. Deci m-am profilat pe astea. Zeama e normala, ca de lamaie coapta bine, adica nu acccrrrrraaaaaa cum e la lamaile galbene care de cele mai multe ori nu sunt coapte bine.
Lima o pastrez pentru prajituri.
ANOREXIA - mai, nu pot sa stiu daca dr a zis asa ca sa fie mai academic decat daca ar fi zis "inapetenta" sau asa o fi, n-am habar, cert e ca problema s-a rezolvat, si ma intreb de ce totusi 7 medici de la urgente nu mi-au dat NICI MACAR O SUGESTIE! Au dat din umeri si cica n-au ce sa imi faca. Si ca daca vreau sa interneaza, dar pe riscul meu ca o sa iesim cu cine stie ce chestie.... In fine....
OALA - Pe Eliza am pus-o pe olita pe la 8-9 luni, timid si rar la inceput, mai degraba sa vedem cum reactioneaza la obiectul in sine. La gradinita insa au dezobisnuit-o de pampers la 1 an si 6 luni. De pampersul de noapte am scapat mai greu, pe la 2 ani jumate, poate 3 sau asa ceva. Nu o lasam noaptea fara pampers, uneori o puneam pe oala in somn, ma rog, depindea. Nu am facut din asta un tel personal si nici un sport zilnic.
Totusi mi se pare aiurea sa nu incerci sa pui copilul pe oala pana la doi ani. La doi ani e mare. Eliza se descurca cu unele activitati cam de la 1 an si 3 luni - manca singura, de exemplu. De ce nu s-ar aseza si pe oala?
Pentru Er nu am facut nici un plan in sensul asta, dar oricum nu o sa ne apuce 2 ani cu pampersul la fund...
ATBule - felicitari pentru sesiuna incheiata cu bine!
Pupam Nicholasul! Cu plecatul... ce sa facem... sper si eu sa fie inspre binele copiilor... Aici nu vad sa infloreasca lucrurile prea curand...
Er s-a facut cam smechera zilele astea. Acuma plange de juma de ora ca vrea in brate... Pai ce sa ii fac frate, ca nu pot sa patrulez 12/24 cu ea in brate prin casa....
XENA - vazut aseara pozele 
Am profitat de ocazie si am vazut-o si pe SofiPoc, pe Seb, pe Ralu in valiza, pe Ilinca. Nu mai intrasem de ceva vreme la album.
Eu am o sugestie - daca puneti poze, ce ziceti sa stergeti albumul vechi si sa creati unul nou, ca sa apara afisat la inceput? Stiu ca e optiunea aia de ordonare in functie de upload dar la mine nu merge, ori din cauza de Mozilla ori nu am habar....
Ce ziceti?
Va pup
M&M spune:
Asa…Am ramas singura pe aici?????Ile, Maitreyi ma speriasem ca sunt singura pe aici….
Ce ciufulici e Xenia!!! E tare simpatica asa cum ii sta parul si cu ochisorii mari. Si I s evad si dintisorii!!...
Ce mare a crescut siDenisa!!! Ce simpatica e cu ochisorii aceia atat de negri!!! Eu iar ma enervez cand vad ca alti bebei au plete si Mihaita ioc…
Anna , ce i-ai facut Ioanei?????!!! E tare haioasa cu baticul!!! 

Atb, ii sta tare bine lui Nicholas cu mot!!!
Ce cretulina si bucalata e Nancy!!! A inceput deja sa citeasca… 
Alex e un voinicel si jumatate!!! E minunata poza in care doarme in scaunul de masa!!!
Vazut si pe Irinuca cea “ochioasa” care incearca sa manance singurica!!! Hehehe si are si basma!!...
Avem pozici noi si cu Anna care sta pe burtica. Nu mai e asa ciufulici …
David de Flo pare atat de serios!!! Ma uimeste diferenta intre Alex si David..Alex e leit mami lui , iar David, leit tati!!!
David de Rontzy, un scump mic!!! Ce rontaie la jucarele!!..
Cam astea au fost albumele cu poze noi, daca am sarit pe cineva scuze, nu am intentionat..
NU pot sa nu fiu placut surprinsa de pepenasi!!! Au crescut atat de mult si atat de frumosl!!! Sa ii multimim lui DUmenzeu pentru micile minuni si sa ne rugam sa fie sanatosi fiindca sanatatea e cel mai important lucru!!!
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Am pus si eu poze noi aseara dar nu am mai apucat sa anunt. Vad insa ca unele fete deja au remarcat, Atb, Cristina multumim de aprecieri!
Baticul e de fapt un prosopel, l-am asezat eu asa![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
neatza si de la mine
ma apuc sa deschid capitol
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii