Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
valen suuuuuuper poze si peisajele sunt de vis! Iar fetele se vede ca se iubesc mult. Preferata mea e cea in care o pupa Sarah cu foc pe Ines pe obrajor

cafera foarte dulce poza www.flickr.com/photos/25083248@N05/3273986976/in/photostream/" target="_blank">asta. Zici ca e o vulpita mica si sireata.

Deni sanatate multa la baieti.

mychy exact asa ma simt si eu cand ne iubim eu cu Deny, sau mai bine zis cand vine ea sa ma iubeasca din proprie initiativa. Vine sa imi lipeasca o ventuza cand are ea chef si cam cand vrea ceva, si de multe ori cand ii dau tzitzi asa in semn de multumire. Ma declar indragostita pe vecie

xerxe foarte frumos ati surprins in poze iubire intre mama si puiul ei.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si pentru ca mi-am adus aminte cu jucaria din pozele lui xerxe, a primit si Deny un pian din acela care are si capete de animale si ar fi trebuit sa scoata sunete. Si cand i-am pus bateriile vorbea jucaria...numai in CHINEZAAAAA. Deny era incantata de ea ca facea zgomot foarte tare si eu nu stiam cum sa scap de ea ca era si dilie si incepea sa vorbeasca fara sa o atingi. Cand ti-era lumea mai draga auzeai shin-ngang-gwa. Din fericire a "disparut" intr-o noapte.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata! Ati baut???
Andreaa_c ....o sa incerc sa va pun filmuletele indata ce-mi dati si mie un sfat pe site sa le incarc ca pe you tube...imi tot da eroare!!!!
In ceea ce priveste biberonul...Catinca bea din cana, apa, suc, lapte cu fulgi, dar lapte simplu nu vrea si pace...asa ca i-am facut un gauroi mare in tetina de la bibe si ii dau tot cu bibe...chestia cu cariile de lapte...e adevarata si eu incerc sa-i dau inainte sa adoarma...uneori mai apuc s-o spal pe dinti alteori nu! Apropo, are gusturi bune Radu...si mie imi place shine on!
Alina.a
Cafera depinde ce intelegi tu prin par mic...ca si mie mi se pare ca al Catincai creste foarte greu in comparatie cu al meu....(in ritmul in care creste ar trebui sa ma vopsesc lunar!)
Violeta...pe la "spatele tau" tocmai ma pregateam sa le spun fetelor ca ma incearca o viroza...sper sa scap ....am inceput sa ma indop cu paracetamol si isoprinosin si pe Catinca cu sucuri de porto, mandarina, sweety si lamaie......in rest binosor...as dormiiiiiii
Acum gata, va parasesc...ma duc sa iau si pozele la rand sa vad bebei frumosi si haiosi!
uitasem.... Carla, nu ne zici si noua nimic????

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

brazuk, propun sa facem clubul "stinky-loving babys"!!!!!!!k si andrei nu se "simte" cand e cacacit. aseara avea placinta pana pe spate in sus, dar n-ai sa vezi sa zica el ceva!

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Carla zice, dar cred ca are de zis la multa lume. Felicitari!

Oanamada, nu-ti imagina ca astept sa-i fac Ilincai tunsori lunare. Dae eu nu am bagat deloc foarfeca in parul ei si nu masoara decat 3 centrimetri. Sanatate multa! Poate mai pui poze noi si ...as vrea sa vad si eu pozele cu soarele in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetita !!!

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Fetita !!!

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

URAAAAA!!!!!

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vai ce poze frumoase am vazut1 Sunt superbe toate, nu mai nominalizez.
la noi ninge cu fulgi mari. e superb. am vrut doar sa vad ce mai facti si sa fug afara dar am stat sa admir si pozele.
Brazuca sper sa ai parte de o nunta de vis.
Carla abia asteptam sa ne spui ce este. Sincer eu ma asteptam sa fie fetita. O sa ai doua printese.
Felicitari noilor burtici .

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, Xerxe, Andicu, Vio, Oanamada, Andreea_C, Cafera, multumesc mult .
Fetita este bine, dupa masuratori este mai mare decat calendaristic, in afara de circumferinta abdominala mult mai mica, exact ca la Saby, parca ar fi surori . Asa ca din masuratori rezulta in medie fix aceeasi varsta cu cea calendaristica. Eu am sentimentul ca se va naste mai repede decat dpn-ul. Totul este in regula, in afara de vechea problema cu placenta anterioara si aproape de col, care ar fi o indicatie clara pentru cezariana. Dr. stie ca vreau tot natural si a spus ca ea risca sa incercam asa. Mai vedem.
Stefania, sanatate multa! Si Saby are preferinte vestimentare de cateva luni bune, de cand am fost la mare.
Dana, este mortala Daria ta!

Ma mai uit la poze si revin.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput