Despre Bone
Raspunsuri - Pagina 4
dcepf spune:
Salut,
Am trecut si eu prin asta..si s-ar putea sa mai trec odata.
Am niste sugestii pentru cautatoarele de bone:
1) Dati-va datele de contact pe la bisericile din zona in care locuiti.Vorbiti cu femeia de la lumanari sau chiar cu preotul pentru la acolo se mai duc femei care isi cauta de lucru ca bone sau menajere.
Eu am gasit asa 2 posibile bone.Pana la urma am luat o tanti prin recomandare de la o croitoreasa a mea...asa..si daca stiti croitorese intrebati la ele...sau la coafeze...adica femei care practica meserii in care au cliente multe alte femei.
2) Eu platesc 10 mils la 9 ore, nu face decat mancarea baiatului, nimic altceva in plus in casa.Mi se pare un pret ft bun.Am luat-o initial cu 8 mila la 8 ore...chiar ca era un super pret.Apoi am mai crwscut si cu ca prea auzeam ps l\ serviciu de 15 mils, 12 mils bla bla.Chiar si dansa a sugerat ca prietenele dansei primesc 12 mils la 8 ore.Asa ca eu zic ca eu sutn ok cu pretul asta.Fiti atente cu bonele ca daca nu le dati cat trebuie vi le fura diverse gagici prin parc...le agata si ft repede cedeaza cand dau de bani
Este o femeie deosebita...sunt foarte multumita de dansa si nu as da-o pt nimic in lume! Anyway..cica o sa plece dansa cand o sa ii nasca fata...poate peste 1 an..si atunci o iau de la capat.
3) Testati-le!! Inaintea dansei am primit-o in vizita si la teste 2 zile pe alta doamna care mi se parea mie la infatisare mai blanda. Eh..tzapa! Era de-a dreptul incompetenta! Nu stia sa puna bine pampersul, si in primul rand NU MA ASCULTA! Este ft important sa faca bona ce ii zici tu nu ce ii trece ei prin cap..ca e copilul tau si tu raspunzi pt el.De exp dna asta initiala era neascultatoare..una ii ziecam ..alta facea..insista sa ii dea lui bb de 4 luni miere in ceai..ceea ce nu e permis de doc..si am zis ca nu e voie...era racit si ea mi-l culca dezvelit "sa nu se incomodeze"....baga in el ceai de zor in timpul mesei..tocmai cand ma chinuiam si eu sa ii fac diversificarea...ft devreme..la 4 luni..ca trebuia sa plec la job.Anyway...nu mi-a placut.Tanti asta noua e ft buna, asculta, are si ea idei bune dar nu le pune in practica decat daca vorbeste cu mine, ma suna la serv sa ma intrebe daca cred ca e vreme buna de iesit afara...cand bate vantul..o colaborare perfecta.
Va doresc si voua sa gasiti o dna cumsecade care sa va ajute si sa se simta si bebeii vostri bine cu ea!