Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Paula-Laura spune:
Babytza in cat timp ati scapat de mucisori? 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Babytza in cat timp ati scapat de mucisori? ![]() |
Au aparut acum 10 zile. Si de ieri dimineata nu a mai fost nevoie sa il aspir decat seara la baita. Iar de azi dimineata nu mai avem deloc
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
300 ce dragute sunteti voi doua acolo! Asa ieseam si eu cu Dragos cand era mai mic. Acum nu-l mai cuprinde haina, sau mai bine zis nu ne mai cuprinde, ca si mama e balshoaie ![]()
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
babytza felicitari pentru premiera. Noi cred ca va trebui sa ajungem aniversarea de 2 ani sa ne putem lauda cu asa ceva 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
claudinna spune:
http://www.newsreport.ro/articole/NoComment/3575530/Un-copil-de-doi-ani-incurajat-de-parinti-sa-fumeze-si-sa-injure-VIDEO.html?tk=xx646xz27768z1 priviti!
am vazut poze frumoase cu Mihnea, Noah si Anda, cu mamici, tatici si bunici!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
babytza, ma bucur ca e bine shoricelul!
acuma, noi tr sa mergem week-end-ul viitor intr-o vizita de cateva zile la finii nostri care au doi copilasi. copilashii au avut o viroza...cu tuse, temperatura...care a inceput cam saptamana trecuta...acum cica sunt bine, doar cel mic, de 2 ani, mai tuseste un pic. ar trebui sa ajungem sambata la ei. se mai poate lua? e vreun pericol pt Razvan?
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Lidia cred ca o sa ne intalnim in parc cand o sa imi conving odrasla sa nu mai planga. Am vrut sa ajung in parc sa ma vad cu o prietena, dar n am mai putut. Plangea de imi venea sa mor. A tacut vreun sfert de ora, stationind si tinindu l de mana, dar tb sa ma intorc cumva in casa, iar eu si bb in brate si carucior impins nu sunt in stare mai mult de 2 m. Iar l am bombonit pe tati in gand ca nu a vrut sa luam carucior cu manere rabatabile, ca poate daca ma vedea era mai linistit. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Sa stii ca azi nu am mai ajuns nici noi in IOR ...pe motiv ca eu sunt cam obosita dupa 2 nopti in care Izabella ma trezeste aproape din ora in ora ..asa ca am zis ca facem doar o plimbarica aici aproape in parculetul copiilor ..si in plus mai aveam de facut o plimbarica cu Stefan la o gradinita ..
dar in compensatie ne-am intilnit cu bebe Gruia ..puiut de Nerantula ..care a dormit cumintel la soare ..in timp ce Izabella se tot biziia in carut ..ne dor gingiutele rau ..rau

oricum daca ajungi in IOR ...da-mi un SMS ..ceva ..sa ne "sincronizam"
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
JulyMorning spune:
Ada, Paula multumesc mult de raspunsuri, le-am salvat si acu compilez, sa pricep io intai, ca sigur ma intreaba alea maine ce vreau de la ele ![]()
Feli apai daca poti, te sun maine, in caz ca nu ma descurc. sarumana mult. Ca eu am amanat cam mult, mi s-a terminat postnatalul pe 18 decembrie. Deh, lene mare, ce sa-i faci.
babymom daca nu te superi pe mine, o sa-ti spun ca s-ar putea sa nu mearga sa faci plata pe amazon din cont curent. Pe site-uri de obicei nu se plateste decat cu cardul (si da, merge card in lei, am comandat eu chiar pe amazon).
preety, io ma ofer pt orice demonstratie, da' la chestia aia cu fermoare cred ca demo o sa faci tu, ca eu nici nu prea imi inchipui cum arata.
Maine cred ca ratez plimbarea in parc: tre sa ajung la munca sa rezolv cu hartzoagele si pana la facultate ca nu prea am binevoit sa-mi dau dizertatia... poate imi fac curaj si o sa o fac si p-asta in viitorul cat mai apropiat
.
Ramo ai idee care e programul cu publicul pt ridicarea trusoului la sect 4, ca nu mai tin minte ce mi-a zis tanti aia...
babytza uffff, da' greu ati mai scapat... si la noi tot cam 10 zile a durat raceala nasoala.
sa ramana free of mucis ![]()
Noapte buna, fetili!
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babytza spune:
Doamne , ce parinti retardati......Sa dea copilului tigarea....
Babymom in seara asta vad ca se scoate pentru azi-noapte. Deja am fost sa ii dau suzi de 3 ori pana acum ....
Daca ma tine asa toata noaptea..
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
claudinna spune:
v-am zis ca nu prea a mancat gandacul meu in ultimele zile si azi l-am cantarit si avea 8730...adica ceva mai putin decat sapt trecuta....
azi chiar a sarit masa de la 18, dar a mancat la 21.30 - 300 ml lapte...
nu l-oi fi cantarit bine...o avea ceva...desi nu pare, ca in afara de conduita alimentara nu s-a schimbat cu nimic. nu tuseste, nu are febra, nu e trist...
si asha, pt luna asta a crescut deja 500-550 g...e ok, zic eu, pt luna a 6-a de viata
maine nu-i mai dau decat lapte, ca sa nu mai stresez copilul cu lingurita.
sper sa fie doar o etapa si sa o depasim cu bine
babymom, multumesc frumos pt raspunsul cu UHT!
poze noi cu bebelushul
Razvan