Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nikolici, te rog trimite-mi si mie pozele (cele in care apar si eu) pe mail ca nu le pot descarca de pe webshots.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Abia astept si eu baby expo, poate gasesc un wrap fain... vad ca astia de la Nandu nu au zis nimic, nu m-au sunat sa confirme comanda, nada de nada...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Povestea portocalei...

A fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata o portocala adusa pe masutza de la calculator pentru a fi mancata.Din cauza de bebe agitat care sta cuibarit in bratzica dupa niste bune reprize de urlat, portocala sta in continuare in fatza unei mame cu bale la gura si neputincioasa de a o deface si a o baga in gura.

De faptul ca imi este sete rau v-am zis si ca nu are cine sa-mi aduca si mie un pahar cu apa???Offf batranetzile astea sunt grele.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Povestea portocalei...

A fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata o portocala adusa pe masutza de la calculator pentru a fi mancata.Din cauza de bebe agitat care sta cuibarit in bratzica dupa niste bune reprize de urlat, portocala sta in continuare in fatza unei mame cu bale la gura si neputincioasa de a o deface si a o baga in gura.

De faptul ca imi este sete rau v-am zis si ca nu are cine sa-mi aduca si mie un pahar cu apa???Offf batranetzile astea sunt grele.

Nikole mami de Karina

La Radu merge bine urmatoarea pozitie: ma asez pe canapea, rezemata de bratul canapelei (sau pe pat, in perne) si asez pe bebe cu fata la mine, pe genunchii indoiti, cu fundul pe burta mea si cu spinarea bine potrivita pe picioarele mele. Si stam asa si ne strambam unul la altul, si eu am mainile libere.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Am si eu o maaaaaare rugaminte. Are cineva completat un model de Anexa 4 ce trebe depus la dosarul pentru CIC? Trebuie sa ma duc maine la munca sa imi completeze si mai mult ca sigur ca tampitele alea de la mine habar n-au. Eu am luat anexa si nu inteleg nimic din ea.
Sau poate ma lamureste cineva si pe mine, ca pe copiii tampitzi...
sarumana anticipat.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare!
Iar vreme urata, mohorata si ploaie ... Nu mai vine primavara asta odata?!

Am citit povestioare despre copii cuminti care se tin de program sau... despre copii... mai cu... personalitate, unii care nu vor sa stea in carut, altii care nu vor sa pape sau sa doarma, am citit despre mamici care vor/trebuie sau care nu vor sa se intoarca la munca, am citit... dar n-am apucat sa spun nimic. Iar am alergat azi dupa acte pt. CIC - runda 2 si intre cei 2 copii ( noroc ca Victor a inceput azi gradinita ).

Cu salariul-bonus pt. nastere tot n-m rezolvat nimic. Felicic poate ma poti ajuta cu ceva sugestii? Te rog

iepurila nu e nicio problema daca-i dai puiului sa manance si noaptea. Poti incerca sa-o amagesti cu apa sau ceai, dar sincer nu cred ca vei reusi, pt. ca ea nu asta isi doreste si nu vei face altceva decat ca tu o sa te trezesti de doua ori - o data pt. ceai si pana la urma si pt. lapte. Cu caruciorul si eu am avut aceeasi tehnica. Nu-mi placea sa-l las singur, mai ales ca stateam la et.2, dar n-am avut de ales. Am mai coborat de cateva ori cu carut+copil in el, dar... ma rupea. Acum, las caruciorul in scara blocului si mai am de coborat doar 6 trepte pana la iesirea din bloc, asa ca-l pun pe Dragos in carut si cobor asa treapta-cu-treapta. Mai greu e la urcare ca urc carut de 16kg + copil de 7kg ( cu haine cu tot ) - pe toata coapsa si soldul drept, pe care sprijin caruciorul, sunt plina de vanatai enorme.

andreutac am vazut ca ti-au raspuns fetele deja - se poate pune si cu fata inainte in wrap. De fapt exista o multitudine de modalitati de legare, dar cel mai OK e cel aratat de julymorning.

claudinna sigur ca poti folosi lapte UHT, de fapt e cel mai indicat. Ai gija sa fie din cel cu 3,5% grasime; nu e voie sa-i dai produse lactate degresate. Si... nu te enerva ca nu papa - se va creea o stare de tensiune intre tine si bebe care risca sa se perpetueze.

dya ce precoce e Andrei al tau cu dintisorii!

LUCUTTA cred ca e vorba de Infanrix hexa. Cel penta nu are si protectia pt. hepatita virala B. Daca nu gasesti da-mi de stire ca-l sun pe reprezentantul de la Glaxo si-l pot obtine ( chiar la un pret mai bun ca in farmacie ).

Fug sa cumpar ceva 'helthy food' de la KFC si revin.
Va pup pe toate!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

nu stiu ce s-a intamplat cu copilul meu cuminte de altadata (zici ca ar avea vreo 10 ani asa..). Se pune pe un plans isteric cand trebuie sa doarma de zici ca il pica cineva cu ceara si il taie cu lama de-a lungu'. ar adormi foarte simplu daca l-as pune la tzatza dar nici asa nu vreau sa-l invat totusi. si asta e o noutate in viata noastra. pana acum o saptamana adormea ca omu' normal. ufffffffff bine macar ca seara n-avem problema asta. si asta pentru un somn de FIX 30 min. m-ar dormi nici 40 nici 20, sunt fix 30 min !
Luminita zau ca nu stiu cum faci tu cand plang 2 deodata asa...

am vazut poze din parc cu bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Luminita banuiesc ca de mine intrebai SUnt p'aici, va urmaresc, Ma distrez si te compatimesc in acelasi timp cu hunii tai frumosi

Eu sunt cu stresurile de rigoare ale sarcinii si ma gandesc la ce ma asteapta dupa 17 septembrie... dar sincer abia astept. Cat poa sa planga, cate nopti pot sa nu dorm, sau sa nu vrea sa manance... sanatos sa fie ca restu se rezolva, nu?

Va mama pe toate fara exceptie.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

dada, de tine intrebam!!
Ai perfecta dreptate, oricat de greu va fi, daca suntem sanatosi, e totul ok! si e si frumos, oricum ar fi....

ma bucur ca esti ok.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

JulyM cu anexa 4 e cam asa:

* in perioada de la... pana la.... indemnizatie de maternitate (cele 126 zile legale platite cu 85% prenatal + lauzie)

* daca ai luat toate cele 126 zile in asa fel incat sa fie mai mult de 42 din ele dupa data nasterii, nu mai completezi nimic la bulina2(la data de... se implinesc 42 zile) ca nu mai e nevoie.

* a depus cerere inreg cu nr... se refera la cererea pe care o depui la munca, pe care ei sunt obligati s-o inregistreze, sa-ti dea nr de inreg si copie, prin care anunti ca de la data de... dupa terminarea celor 126 zile, intri in CIC.

* stagiul de cotizare: prima liniuta, aia cu salariat (adica dupa caz, dar mai e acolo somer si durata limitata, sper ca nu e cazul) aici, ATENTIE, trebuie sa completezi DE LA data nasterii -1 2007 pana la data nasterii -1 2008, neaparat. Adica, fix un an pana in ziua nasterii.

* ultima zi de plata a indemnizatiei de maternitate... (care este) si gata.

Daca nu m-am exprimat clar, suna-ma.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Luminita felicitarile mele! De mult vroiam sa iti spun asta. Esti nemaipomenita, eu de abia ma descurc cu 1 in conditiile in care m a ajutat mama 90% la suta din timp. Tu zici ca mai plangi, dar crede ma ca eu ma dadeam deja cu capul de toti peretii in locul tau.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Multumesc mult de aprecieri!
Pe mine plansul ma mai ajuta, as vrea sa pot plange mai des, culmea....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput