Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Joanna, stau cuminte in pat si tragem sperante sa ajungem cu bine la 37 de sapt. Desi dr de aici spun ca de acum nu mai e problema dar eu as vrea sa ajungem la termen, sa nu fim prematuri. Tu cum esti? Mihaelacg multumim de incurajari. Maya 34+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
MAYA si noi cu aceleasi sperante.azi m-am simtit extraordinar de bine,nu stiu decate luni nu m-am mai simtit asa.asa ca am prins aripi si optimism si recunosc ca nu prea am stat cuminte in pat, sper sa nu se intample nimic.medicul tauzice ca e ok, al meu zice ca e musai sa ajungem la 37, oate si de aia ca e bb mic, nu stiu cum o vrea Domnu.
Mihaela multumim.
o sa fie bine.
34+
joanna27 spune:
citat din mesajul lui Adee M-am trezit si eu dupa un somnic de amiaz de 3 ore jumate De cand ma stiu nu am dormit de amiaz, dar acuma se pare ca recuperez; zic ca ma pun putin sa dorm si bag cate un somn de minim 3 ore Leeloo si eu ma laud cu vergeturi pe solduri. Au inceput sa imi apara de vreo luna, si parca in fiecare zi mai apare cate una dar ce nu facem noi pt bebe Pisik junghiuri nu am , insa am maini si picioare umflate...drept urmare mi-am luat papucei ca a mei nu ma mai incapeau si respir mai greu, parca nu am aer. Joanna ma bucur ca sunteti acasa si sunteti putin mai bine. Hai ca nu mai este mult si vin bebeii Simina nu fi suparata, eu zic sa va relaxati si sa va bucurati de procesul de creare a bebelului Iti tin pumnii sa vina si la voi bebe in curand 34+Ariana poze |
ADEE MULTUMIM, E EXTRAORDINAR ACASA,NICI DURERILE NU MAI SUNT LA FEL.
Tu unde nasti la maternitatea veche sau la judeteana? poate ne intalnim in maternitate.
v-am vazut in poze pe picassa frumoase foc...
da-mi eventual daca vrei u pm cu nr tau de tel.
34+
joanna27 spune:
Mamici de baietei, aM OBSERVAT UN LUCRU: noi nu ne-am hotarat inca la nume ,ne gandeam la Andrei Darius, dar negociem, in fine cred ca asta o sa fie odiseeea ANDREILOR.....OARE CE NE-A APUCAT?
Sf Andrei e in noiembrie?
e doar o constatare nu va suparati... si mie imi place Andrei.
34+
Maya25 spune:
Joanna, medicii de aici spun ca e ok si de acum, desi ideal este de la 37, pt ca au 2 spitale de prematuri extraordinar de bine dotate. Aici se salveaza copii de la 24 de sapt! Dar eu nu vreau sa mergem acolo. Eu vreau sa fim la termen, sa mergem acasa.
Ma bucur ca te simti bine. E super! Totusi, nu exagera cu efortul. Dupa 37, atunci poti face ce vrei, pana atunci, mai cu grija. Nu te superi ca iti spun.
Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui joanna27
ADEE MULTUMIM, E EXTRAORDINAR ACASA,NICI DURERILE NU MAI SUNT LA FEL. Tu unde nasti la maternitatea veche sau la judeteana? poate ne intalnim in maternitate. v-am vazut in poze pe picassa frumoase foc... da-mi eventual daca vrei u pm cu nr tau de tel. 34+ |
Eu o sa nasc la maternitatea veche. Activeaza-ti PM sa iti trimit adresa de mail si nr de telefon
[gravi34+fetita]Ariana
poze
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui alex2alex Din cate stiu, faza cu clisma e obligatorie si la nasterea normala si la cezariana. Cazurile in care nu se face clisma sunt rarisime si numai daca bebe e la 2 min de a-l vedea. Asa mi s-a explicat...ca e mai bine .... ca dupa cezariana nu se pune pb sa mergi la , iar dupa o nastere normala iar nu-ti arde de impins cu taoate atzele p-acolo. Mi-am si propus, dupa o vizita in spital, sa ma dotez cu propria trusa de 'tortura' ca am vazut ce "ustensile" smechere are spitalul si mai bine ma lipsesc. Imi cer scuze ca explic asa de plastic si ca nu pare totul lapte si miere, dar n-am idee cum sa zic mai bine si fara sa va zugravesc imagini de cosmar. Alex... ... 31+ |
Multumesc Alex! "Propria trusa de tortura"? Unde gasim, in farmacii? Ca sa-mi iau si eu
34+ cu
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui cocufan din cate stiu eu, clisma se face in functie de caz. daca femeia e in travaliu de mai mult de 24 de ore, nu prea are rost sa fie facuta. daca nu, am inteles ca nu scapi de ea. DAR daca vorbesti cu medicul tau si nu ti se rupe apa, poti folosi supozitoare cu glicerina si doar anunti asta cand ajungi la spital. toate sunt de la caz la caz 34+ |
Multumesc! Nu am probleme de , dar am sa cumpar totusi supozitoare, ca nu vreau sa le fac oamenilor vreo surpriza, cred ca as intra in pamant de rusine~!!!!!!!!!!!
34+ cu
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui dyana27 eu oricum o sa rezolv situatia acasica, cu un supozitor cu glicerina, si fara papa solid 12 ore inainte de cezariana (zic eu acuma, dar cine stie ce bulimie de stres fac atunci de ajung la spital cu carnatu' intr-o mana si inghetata in cealalta). |
34+ cu
mihaelacg spune:
noapte buna fetelor, eu ma bag la somn, ca ma doare burtica ff jos.
pe maine la cafeluta cu lapte
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+