Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, mai are careva senzatia ca i-a fixat cineva un pumn chiar in capul pieptului? Ca eu am aceasta senzatia de cateva zile, cu intermitente, plus niste junghiuri intercostale de abia respir.

Ca sa nu mai zic de picioare umflate? Ati luat ceva pt ele?

Hai ca se pare ca azi sunt la capitolul probleme si vaicareli

34+ Ana Bianca

Da eu am avut senzatia asta, este bebe . Cat de dureri intercostale...stateam nemiscata pe spate si l-am chemat pe sot ca ma inteapa rau inima ce sa fac?, era bebe dadea exact acolo, plus ca se face gem si se ridica de zici ca vrea sa urce sus de tot la titi...zic: "mami vrei sa iesi pe gura?"...atunci imi apasa si in capul pieptului si in stomac.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Da si picioarele mi se umfla..daca stau mult in picioare, pe scaun, merg mult...sunt si mica de inaltime...156cm, car vreo 93Kg...si port 35-36 la picior...saracele picioare. ca remediu este un dus, un masaj cu crema de galbenele, sus in pat cu picioarele pe perne.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Manuela am trimis

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Eu m-am apucat de smotru prin casa..spalat paturi si perdele, ordine in dulapul cu haine...i-am facut loc si am golit cateva sertare pentru bebe.
O sa scoatem si patutul din gentuta la aerisit, la fel si salteluta.
Marti, adica maine intru in 35 si daca face cezariana (asta vedem miercuri la doctor, ce si cum..)in max 4 saptamani...un bebe.

Florinela 34+

Florinela, si eu exact acelasi lucru il fac: scos si aerisit, aruncat toate lucrurile inutile, mutat 1/2 casa la socrii , spalat si scurtat perdele, etc.

Patutul este montat si am pus pe el doar salteluta, iar camera o aerisim acum mai mult decat de obicei, sta geamul deschis aproape jumatate de zi. Dupa ce inchid si dau drumul la calorifer... o placere!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si mie mi se umfla de ceva vreme incoace mainile si picioarele adevarul este ca si mananc destul de sarat

Despre lasatul burtii parca explica cineva cam cum e dar nu mai retin...

36+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Am vazut ca vorbeati de epilat cu ceara calda, eu maine ma duc la cosmetica si sper sa nu ma doara prea rau, ca in ultima perioada ma duc mai des decat inainte pt a fi pregatita oricand. Cosmeticiana mea imi spunea ca veneau fete la epilat si cu o sapt. inainte sa nasca si nu ar fi probleme.

Si eu ma fac doar cu ceara calda, si am programare si la sfarsitul saptamanii. Dar mi-am rezervat o ora si jumatate, ca sa nu fie nevoie sa ne grabim. Sper sa fie OK, pentru data asta am cateva emotii, sa nu-l provocam pe bebe sa iasa sa ma certe

34+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Si eu sunt tare curioasa sa va cunosc si as dori as adaug cateva poze la albumul comun. Ma ajuta cineva si pe mine cu parola? Cred ca am mai intrebat dar nu a fost nimeni pe faza

Manuela, ti-am trimis PM.

34+ cu

Mergi la inceput

Intrebare referitoare la nasterea naturala: am inteles eu bine ca se face o clisma inainte?

Eu nu am probleme cu , dar cred ca ideea clismei nu e rea, ca sa nu imi fac griji in timp ce nasc...

Voi ce stiti?

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Am reaparut si eu. Vad ca ne pregatim de galerie pt Plici Plici si Maria K. Ce emotionant! Mai un pic si se umple pe aici de ghiocei.

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

poate nasc azi la 4 ca atunci incepe luna plina
si cica favorizeaza. (glumesc)

Maria 37+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

e o luna plina extra, sa stii, am admirat-o azi-noapte!!! io am zis ca nasc la urmatoarea, pe 11/03.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput