Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
alex2alex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Multumesc Alex! "Propria trusa de tortura"? Unde gasim, in farmacii? Ca sa-mi iau si eu 34+ cu |
Poate ca nu gasesti la orice farmacie de cartier, dar la una mai ..cat de cat ...trebuie sa aiba.
Te sfatuiesc intai ca vb cu medicul tau, poate esti printre norocoasele care pot inocui clisma cu alte 'remedii' cu acelasi efect.
"cate bordee, atatea obicee"
Alex... ... 31+
chatonel spune:
sa scoatem agitatele ati spus? :)
haide plici
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
SimonaMami spune:
Neata fetele!
Doar ce ne-am intors de la control. Raportam pici de 31 saptamani si 6 zile cu greutate de 2211grame, adica cat pentru 33 saptamani si 5 zile!
Toate bune, in grafic, dar ... slabe sanse sane apuce saptamana 40, asa ca ... tre' sa ma pregatesc moral pentru 38 de saptamani maxim, si pici de 4kg... Sa fie primite!
Sanatate si o zi buna tuturor!
Ah, si ca atare, si DPN-ul s-a dat inapoi de la 8.04 la 2.04. Nu stiu insa de ce, dar cred ca nasc in ... martie.
Simona 32, mami de Eric Christian (02.03.05)
chatonel spune:
cum e kestia asta cu schimbatul DPNului? De ce se schimba la voi? Aici nu se mai schimba dupa ce e stabilit.
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Kea spune:
Buna dimineata!
DPN-ul cred ca se schimba, pentru ca initial el e stabilit dupa data ultimei menstruatii, iar mai apoi se stabileste in functie de dimensiunile lui bebe. Si e logic cumva sa fie asa, ca nu toate avem ovulatia fix la nu stiu cate zile de la menstruatie. Daca spun prostii, ma scuzati.
29+
SimonaMami spune:
Chatonel, la noi se apreciaza ecografix data probabila a nasterii. In primele luni ea coincide cu DPN-ul gestational, dar spre sfarsitul sarcinii, in functie de greutatea fatului, o avanseaza/devanseaza cu cateva zile, eventual chiar saptamani.
La prima sarcina, aveam DPN 18 martie. La ultima echografie s-a mutat pe 9 martie, si mi s-au fisurat membranele si am nascut pe 2, la 38 de saptamani.
Simona 32, mami de Eric Christian (02.03.05)
silvia4 spune:
Simona, ce bebe mare ai! Si la 37-38 de saptamani tot la termen e, asa ca sa nu-ti faci probleme!
Fetelor si mie mi s-a lasat burta. Se si vede si se si simte, respir mult mai usor, partea de sus a abdomenului o simt mai eliberata, in schimb simt presiune si inteapaturi in partea de jos. Si am inceput sa ma duc mai des la shushu. Asta inseamna ca mai am putin si nasc?!
Silvia 33+ Natalia (cred)
alex2alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda ... Alex eu pentru picioare folosesc aparatul de epilat iar pt. axile si "alte zone" ceara depilatoare: e o procedura rapida cu rezultate uimitoare; spun asta pt. ca inainte nu mai folosisem crema si ma asteptam la niste rezultate cam...naspa; dar nu e deloc asa: fara iritatii sau alte efecte secundare. |
Gina, stai asa ca eu nu m-am trezit inca de tot....sa inteleg ca folosesti crema sau ceara pt epilat?
Alex... ... 31+
silvia4 spune:
Mie mi-a zis ecografista ca cel mai sigur DPN e ala de la prima ecografie pe care o faci. La mine a fost 25 martie, dar sigur nu prind ziua aia..Ar fi fost frumos ca e zi sfanta!
Silvia 33+ Natalia (cred)
Pisik06 spune:
Hai ca ma bag si eu in povestea cu clisma.
In februarie cand am facut laparoscopia, stiam ca trebuie neaparat sa faci clisma si sa nu mananci cu 24 de ore inainte. Pe mine doctorul m-a pacalit ca ma opereaza dupa-amiaza, dar m-a luat dimineata, drept pt care mancasem cu o zi inainte la 12 si la 16. Usor, ce-i drept, dar mancasem. Eu am si probleme cu constipatia si eram de-a dreptul terorizata cand am vazut ca nu imi face clisma. El a fost insa f relaxat si totul a decurs ok dupa.
Mentionez ca e acelasi doctor cu care voi si naste, nu stiu daca voi scapa si acuma de clisma, o sa il intreb eventual.
34+ Ana Bianca