Extreme, extremism, extremisti
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
Eu nu-i suport pe ponderatii fanatici :D, oamenii care invita cu orice ocazie la "echilibru" .
Pentru ei totul este asaaaa, o dulce leganeala. Totul e relativ, binele e relativ, raul e relativ, tot ce conteaza e calea de mijloc...Cum or putea sa traisca, nu stiu :)).
exemple:
- Hitler nu a fost rau-rau, pentru ca raul si binele sunt relative . Da, a murit jumate de planeta din cauza lui, dar printre morti au fost si unii care-si chinuiau nevestele, deci pentru nevestele alea Hitler a fost eroul salvator, deci a fost si bun . A, si-si si iubea matza .
- cum adica sa nu-i dau copilului parizer si cremwursti? Da' ce? Am citit io pe net ca si legumele sunt pline de chimicale, asa ca nu mai e nimica sanatos, hai sa pastram putin echilibrul .
si nu mai dau alte expemple, ca deja sunt in zona de disconfort absolut :)).
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Eu nu-i suport pe ponderatii fanatici :D, oamenii care invita cu orice ocazie la "echilibru" . |
Dumnezeu i-a numit "caldicei", io le zic "pacifistii de mucava".
persoane fara o opinie intemeiata, dar sunt extrem de decise sa bage altora pumnul in gura in numele unei tolerante prost-intelese si aplicate.
ina_nz spune:
citat din mesajul lui denizel - cum adica sa nu-i dau copilului parizer si cremwursti? Da' ce? Am citit io pe net ca si legumele sunt pline de chimicale, asa ca nu mai e nimica sanatos, hai sa pastram putin echilibrul . |
ai gresit.....pufuleti
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
Dumnezeu i-a numit "caldicei", io le zic "pacifistii de mucava". persoane fara o opinie intemeiata, dar sunt extrem de decise sa bage altora pumnul in gura in numele unei tolerante prost-intelese si aplicate. |
Corect. Exact asta vroiam sa spun, astia sunt cei caldicei. Sunt de acord cu voi.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Mesajul Duhului Sfant din februarie 2009
Qamar spune:
citat din mesajul lui denizel Eu nu-i suport pe ponderatii fanatici :D, oamenii care invita cu orice ocazie la "echilibru" . Pentru ei totul este asaaaa, o dulce leganeala. Totul e relativ, binele e relativ, raul e relativ, tot ce conteaza e calea de mijloc...Cum or putea sa traisca, nu stiu :)). exemple: - Hitler nu a fost rau-rau, pentru ca raul si binele sunt relative . Da, a murit jumate de planeta din cauza lui, dar printre morti au fost si unii care-si chinuiau nevestele, deci pentru nevestele alea Hitler a fost eroul salvator, deci a fost si bun . A, si-si si iubea matza . - cum adica sa nu-i dau copilului parizer si cremwursti? Da' ce? Am citit io pe net ca si legumele sunt pline de chimicale, asa ca nu mai e nimica sanatos, hai sa pastram putin echilibrul . si nu mai dau alte expemple, ca deja sunt in zona de disconfort absolut :)). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
hmmm, da, asta e alta categorie
ce vroiam eu sa spun era ca gasesc deranjanta si agresiva atitudinea care trece de la a avea o parere bine fixata in neuron, la a incepe sa o propovaduiesti fara sa mai tolerezi altceva in jur-- nu sa fii de acord cu altceva, ci macar sa accepti ca poate exista
uite, de ex, noi nu mancam carne aproape deloc (eu si Bia); extremism mi s-ar parea daca, sa zicem, in vizita la bunici, nu as lasa-o sa manance supa in care a fiert -clasic- un pui,...sau i-as smulge din mana pulpa pe care poate ar fi tentata sa o guste......sau le-as tine si bunicilor o teorie apocaliptica despre consumul de carne si le-as promite o noua vizita abia in momentul in care la ei in casa nu s-ar mai gati asa ceva...
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
magghyc spune:
Si eu incerc sa aleg calea de mijloc - fara a fi caldutza .
Din punctul meu de vedere, ca sa fii undeva la mijloc, nu se poate ca totul sa fie relativ, pentru ca esti la mijloc intre bine-rau, alb-negru, nu-i asa?
Insa echilibrul meu poate fi interpretat de alte persoane (si cu siguranta este) ca o extrema. Iar normalul lor poate fi anormal si de neaceptat si extremist pentru mine.
De exemplu, pt mine sa ii dai copilui parizer in mod frecvent e o extrema. Probabil si una financiara..dar ...e o extrema. Cu pufuletii ma mai gandesc, ca au surprize frumoase .
Daca vreti, ce ma doare cel mai mult pe mine in tara asta ca bunul simt a ajuns sa fie considerat comportament extrem. Si specific unor comunitati mici, ciudate si care clar nu se integreaza in fauna autohtona majoritara.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
fdoina spune:
ma gandeam ce provocare e sa incerci sa te pui in locul altuia...imposibil, fiindca mereu sunt lucruri care iti scapa...totusi e un exercitiu care merita din cand in cand incercat
mi se intampla inainte sa trec strada pe zebra, fara sa ma uit in stanga si in dreapta, vesnic furioasa pe soferii care merg ca dementii, fara jena...acum ma uit de trei ori pana sa trec strada, nu ma uit numai la masini, ma uit bine si la sofer, ca sa fiu sigura ca nu se uita in oglinda sau la bebelusul din spate, sau nu-si cauta cava prin masina, ...sa fiu sigura ca are timp sa puna frana...intre timp mi-am luat permisul
Sabina, te-oi vedea eu cand o ajunge Gheorghe la varsta rebeliunii ce muzica asculti
Sabina spune:
scuzati, copiii mei numai clasica. Niciodata altceva!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
qsar spune:
citat din mesajul lui Sabina scuzati, copiii mei numai clasica. Niciodata altceva! |
Tzzzzzzzzz. Numai si numai clasica? Clasica-clasica?
Nici macar oleac' de muzica baroca? Extremisto!
Sabina spune:
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo