Extreme, extremism, extremisti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mda.. recunosc ca acesta este un subiect care pe mine ma preocupa serios.. Mai ales de cand am inceput sa citesc despre Holocaust sau alte astfel de "experimente" (o lectura revelatoare: http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri/)

O carte geniala pe care o recomand: Becoming Evil: How Ordinary People Commit Genocide and Mass Killing - de James Waller

In anumite circumstante, oameni absolut obisnuiti.. chiar banali ajung sa comita atrocitati... pe care chiar le pot justifica.

In concluzie: niciodata sa nu spui niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eliza, si pe mine ma preocupa.
Despre Stanford prison experiment" stiti?

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Exista forme de extremism periculos, periculos, periculos ascunse sub cele mai nobile intentii. Pe mine astea ma sperie cumplit. De exemplu, extremismul ecologistilor. Si parol ca sunt ecologista si imi invat copilul sa fie la fel. DAR... (ati vazut filmulete cu violente de neimaginat ale militantilor Green Peace?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu am convingerea ca religia este cea mai...generatoare de extreme, extremism si extremisti. atunci cind ajungi sa negi lucruri de bun simt (ca un obiect cade "in jos", ca apa fierbe la 100 de grade, ca sa nu ajung la exemple discutate de curind si pe forum si in toata massmedia) invocind un "asa vrea Domnul" si un "crede si nu cerceta" cred ca devii extrem de periculos.

dar este doar parerea mea...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

pe mine ma enerveaza fanaticul care se crede liber cugetator

si intolerantul care e actioneaza in numele tolerantei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

pe mine ma enerveaza fanaticul care se crede liber cugetator

si intolerantul care e actioneaza in numele tolerantei

Da, astia sunt cei mai cei...

Eu cand aud de extremism, oridecare ar fi el, fac 13-14

Pentru mine, extremistul este pur si simplu o persoana limitata. Atat de limitata, incat te minunezi de limitarea lui si ramai fara argumente...calme
E o boala, efectiv.Oamenii slabi se identifica cu o doctrina si merg orbeste in aceea directie.Nu mai gandesc, totul este automat, ca o placa stricata care spune mereu acelasi lucru.

PS Mihaela,daca imi aduc bine aminte, am vazut un film cu experimentul Standford. Trist, adevarat si inspaimantator.

Poate avem cu totii o ´´scapare´´, un punct sensibil care stimulat, ne face sa ajungem niste robotei indoctrinati. Nu stiu, deocamdata imi permit sa judec orice forma de extremism. Ia uite, din acest punct de vedere se poate spune ca-s extremista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si mie mi se pare dificil (si nu imi face placere) sa port dialoguri cu persoane cu principii prea "solide". ca la ei daca nu e alba e neagra, daca nu esti de ala esti de alalatu si "vaaaiiii cum ai putut sa faci asa ceva ca nu e bine, eu niciodata nu as ..." sau "cum poti zice asa ceva, eu intotdeauna ..."

ce sa zic, in general ma amuza oamenii astia ca ii vad cum incalca in juma de ora o regula de fier enuntata mai inainte: "eu nu dau nimic care contine ciocolata la copil, mi-ai zis ca briosele astea sunt cu stafide si uite ca e ciocolata!!" si dupa ceva vreme ala micu e cu pralina in gura si mami isi vede linistita de conversatie [...]
eu insa nu ii cred pe oamenii astia, nu cred ca ei se comporta 100% dupa regulile enuntate, cred ca in mare parte vorbesc doar de dragul argumentatiei si pentru a "da bine"

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Extremismul politic si religios sunt cele mai rele si mai fara scuza.

Nu am persoane extremiste pe langa casa si nici nu cunosc.
Cunosc in schimb persoane pentru care nu exista decat alb sau negru. Dar, asta este o alta discutie.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

heavy-metal (...)muzica. balada ... ritm de hip-hop.

Voi in ce situatii sunteti extremisti?

Hai ma Noe, pai aia e muzica?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Citat:
citat din mesajul lui Noe

heavy-metal (...)muzica. balada ... ritm de hip-hop.

Voi in ce situatii sunteti extremisti?

Hai ma Noe, pai aia e muzica?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

yes, baby

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput