Mamici in Germania (7)
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
Facem chef
,vin si io :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Facem chef ,vin si io :www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
mai devreme am ascultat-oAm dat de.... criza
ha ha ha
Miki
claudia74 spune:

ca la noi la nimeni
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anangel_lexi spune:
Miki, e cumva ziua ta de ne servesti cu papa bun?
Claudia, multumim de invitatie,
momentan amanam vizita la zapada. In weekend am planificat o excursie la Amsterdam. Sper sa nu ne ploua, sa ne putem plimba.
Trischa, felicitari pentru locul la gradi!
Ricea, multa sanatate lui Angi!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui anangel_lexi Miki, e cumva ziua ta de ne servesti cu papa bun? ![]() ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare |
Ziua mea in toane bune
. Ziua de nastere e in iulie. Vreau o reteta dietetica cu broccoli . Help me pls.

Miki
mikiriki spune:
citat din mesajul lui claudia74![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca la noi la nimeni .www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Eu m-am distrat pe melodia aia
Miki
claudia74 spune:
Hi avem subiect nou aici
claudia74 spune:
SUBIECT INCHIS