Mamici in Germania (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Hi hi, sunteti funny rau fetelor!
Miriluta bafta cu serviciul.

Eu nu prea am chef de nimic. M-am uitat intr-o oglinda mai mare , si m-am vazut in toata 'splendoarea' celulitei acumulate pe coapse (de, fiecare cu pasarica ei momentana).

Vroiam sa va intreb de unde pot sa iau si eu o scaritza de-aia de plastic cu 2 trepte? Vreau sa se urce pitica pe ea sa ajunga la chiuveta sa se spele pe maini, ca nu ma mai tin puterile sa o tot car in brate ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

lasa celulita ca se trage ea tu sa fii sanatoasa si bebele la fel , scarita din aia numai la Baumarkt (obi,hornbach,sau ce aveti voi pe acolo) sau poate si kaufland, andi are doar un hocker nu ne trebe scarita.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
soacra......ooooooooo......dar a ta e departe fata iaca vine in vizita acu ete na........da io o am aici 12 din 24 sa scot drujba asa des,of,of mama masii de viata,haideti sa emigram.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Unde sa emigram? Desi ma feresc de romani (nu dati cu rosii, ca stiu eu ce spun)...taaare mi-ar place sa ma vad cu voi ...da' stau la mama dracului prea departe .
Ma duc sa ma indop cu o tona de....salata (he he he, credeati ca zic ciocolata? Am slabit 4 kile si nu vreau sa le pun la loc)

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

in tarile calde undeva,nu ma refeream la ro,la mare,la soare,bey eu vb de aeroportul din Stuttgart nu Baneasa sorelor,Miki tu ce ai inteles?
Sper sa iti fie de ajutor socrela daca nu scoti drujba la ea,venim si noi sa te ajutam no proble,capul sus maine va fi mai bine,toarna o praji dupa masa si trec supararile .

de la dieta se trage. Miri, sorry. atunci te-a lamurit Clau.
Merg sa-mi fac si eu o salata.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Hi hi, sunteti funny rau fetelor!
Miriluta bafta cu serviciul.

Eu nu prea am chef de nimic. M-am uitat intr-o oglinda mai mare , si m-am vazut in toata 'splendoarea' celulitei acumulate pe coapse (de, fiecare cu pasarica ei momentana).

22+

Biiiig mistake , la mine in casa nu exista oglinda mare decat in hol la intrare...asa nu sunt tentata sa ma uit in ea fara ''ambalaj''. Cat despre celulita..hai sa te incurajez: orice ai face, tot acolo ramane, asa ca resemneaza-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multam de raspunsuri. O sa trecem pe-acolo zilele astea, trebuie sa ii luam si o masuta cu scaunel de-ala de copii, ca am vazut ca ii place.

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta
Biiiig mistake , la mine in casa nu exista oglinda mare decat in hol la intrare...

Pai si la mine tot acolo e oglinda. Da' daca eram singura acasa, am zis ca pot sa merg dupa dus sa ma imbrac in dormitor . Bine ca m-ai lamurit, ca eu inca mai speram la miracole dupa nastere .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor!!am o veste buna..avem loc la gradi.ne-au acceptat la o gradi greceasca.au o grupa de greci si una de nemtisori.treaba e ca am zis si noi da.era chiar aiurea sa stam pana in iunie si sa tot asteptam pana vin raspunsuri de la cele de stat.
Miriluta,imi pare rau de baia ta,de eram mai aproape se rezolva rapid,sasul meu asta lucreaza,cat despre ,,vine soacra,,,a mea a stat in vara 2 sapt dar eram in stare s-o arunc pe geam.si pe sub geam trece o apa dar m-am gandit ca nu-i apa asa adanca si scapa
In rest toate bune si frumoase,doar ca tot iarna si tot ninge si m-am cam saturat.
O zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

multumi pentru voturi
angi nu e bine deloc,se opreste vomitatul o tine cu diareea,acum are febra tocmai am facut impachetari si acum a adormit
mancare ii dau mai mult fortat,sunt terminata
maine mergem din nou la doctor
clausi@sa/ti traiasca flacauldar nu am inteles te/au lasat asa repede acasa?
ramonaiani eu i/am comandat masuta de la www.mytoys.de ,sigur au si scarita acolo
miriluta poate iti mareste contractul daca nu sigur gasesti tu altceva
trischabine ca ati gasit loc la gradinita
claudia tu cum esti?

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Halli,Halllo,da o cafea nu da nimeni,haideti ma fetelor,iara eu :

MIKI tu vii cu belegltele ca mi foame rau si cum au iesit bunatatile tale ieri, a dat pe spate omu? am facut si eu clatite ieri ca mi-ai facut pofta .
Trischa ma bucur ca s-a rezolvat cu locul micutzei la gradi,ia auzi gradi greceasca,vreau si io pe acolo,Grecia-dragostea mea (de tara nu de altceva)
Cescko mai cere si tu invoire de la Benji si scrie si tu 2 vb pe aici ca ne lipsesti,ai terminat de aranjat ferestrele,acu ce mai urmeaza? cum a iesit varza aia hackfleisc?
Dora eu ma simgt inca naspa de la sinusita si am anulat terminul la HNO din lipsa de timp,copiii sunt bine multam lui Dumnezeu,imi pare rau sa aud ca Angi nu se simte inca bine,cum a fost la lucru sambata?
Claudia e super woman,noaptea naste,ziua sta pe mes,bravo Frau asa mamica,asa femeie puternica .
Miri cea mai cool voce ce am auzit de ceva timp incoace,esti tare rau sper sa nu ai atata stres cu socrii,sa nu se piarda prin Flughafen,sau se piarda , sa gasesti job si sa fie totul bine in viata ta,imi place de tine .
Angi ce mai zici,esti bine?
Alexandra s-a facut?veniti la zapada?
Mariana au trecut pasarelele,s-au dus mai departe,esti ok? oglinda mai e acolo? dar nu te mai deranjeaza nimic nui asa?
Dino esti bine,cum e vremea la Nürnberg,la noi a iesit soare,yupppppppi si in viata mea la fel,sunt inca minus grade dar e soare puternic, m-a orbit de era sa intru intr-un sant de dimineata cu masina .
Monik inca nu ai dat de noi,te asteptam cu drag .
Fetelor merg sa ma apuc de treburi, ne auzim mai incolo,o zi buna sa aveti cu mult soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Neatza si de la mine!
Imi vine si acum sa topai de bucurie: IERI AM VORBIT CU CLAU!!!!

Clau nici nu stii ce bine mi-ai facut ca m-ai ascultat si m-ai lasat sa bat campii. Poate vorbim mai des, iti trimit PM cu numarul meu si cu id-ul de mess (promit ca nu mai bat campii )
Cat despre job, mutumesc de incurajari fetelor . Trimit CV-uri la greu si oi gasi eu ceva pana la urma. Oricum mai am timp inca 2 luni...nu o fi dracu' asa de negru .

Acum ma duc sa imi fac o cafea ca aseara am stat pana la 12 noaptea sa aplic la joburi si sunt chiorbete de somn.

Mergi la inceput

Neatza

Clau, i-au placut bunatatile mele dietetice. a mancat de 2 ori . Poate intra si el la dieta ( dar cu clatite cu nutella )

O zi buna fetelor

Miki

Mergi la inceput

O ``dedicatiune`` pt. voi

Miki

Mergi la inceput