Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Livsy spune:
Dragele mele,
MULTUMESC din nou pentru cuvintele voastre minunate!!! Virginia, Anadomnica, Georgia, Mara Anisia, va multumesc pentru cum m-ati reprimit - si absolut tuturor fetelor, pentru tot ce sunteti.
Pentru ca pana acum n-am facut decat sa repet ce spuneam si aseara , stiiiu, sa spun acum ceva "nou": cine doreste sa mai primeasca snurulet atins de Braul Maicii Domnului, va rog scrieti-mi pe pm un mesaj cu adresa si numele vostru si am sa trimit cat de repede pot. Eu nu am trimis la atat de multe fete, cum au facut celelalte dintre noi care au fost anul trecut in pelerinaj, si mai am de unde trimite. Cine are si pastreaza... Deci va astept. Pentru cine este mai usor sa foloseasca adresa de mail, iata: anap_bucharest@yahoo.com. Mda, stiu ca si pe asta am mai dat-o... Astazi ma cam repet!
Va imbratisez muuult mult de tot, si va pup!
Cu drag,
Ana
arianutza spune:
fetelor dragelor, asa cum i am multumit si lui Livsy pe PM vreau sa va multumesc si voua tuturor pentru tot sprijinul pe care il dati unele altora. SUNTETI MINUNATE!!!!
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum laura, ana si dasalina si restul burticilor ce faceti? ce fac bebeii? la voi si multa sanatate. asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor Alex, hai la mama! finutul radu andrei si finuta maria angela cand sa vie... ? repede sa vie... Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! |
Multumesc bine.Am fost plecata tot week-endul, iar ieri am fost la dr si am avut intalnire cu minunea mea; este bine, are 700 de grame si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi sa mearga pana la termen sa ajung si eu ca Antonia sa mai am 2-3 zile cu ajutorul lui Dumnezeu si sa o aduc sanatoasa pe lume.
Sunt sigura ca nu numai tu, dar destule fete ne vor anunta cat de curand ca Dumnezeu le-au ascultat si le-au dat o minune in burtica asa cum a facut cu mine si celelalte burtici.
Pupici si multumesc de intrebare
24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
criss_2081 spune:
Doamne ajuta dragele mele.
Nu am mai intrat pe forum sa scriu cred ca de anul trecut, va rugam sa ne iertati absenta. Am avut o perioada un pic mai aglomerata, dar tot nu este o scuza ca nu am mai intrat sa va salut.
am vrut sa intru neaparat in seara asta sa va rog sa o pomenim pe Camelia ( cami_antonia) la rugaciune, am primit sms de la cami la 19.47 si intrase in travaliu.
Dragele mele sa nu ezitati sa-i incredintati dorinta voastra Sfantului Nectarie, eu pana nu mi-am pus toata nadejdea si am zis "Dupa Voia Ta Doamne" parca nu mi-am gasit linistea de care aveam nevoie.
Va imbratisez si va pup pe toate si mamici si viitoare mamici.
Ca tot este astazi ziua Sfantului Haralambie, eu am prins tare mult drag de acest Sfant, pentru ca in ziua in care am aflat ca sunt gravi, inainte de testulet, am fost la o bisericuta in Bucuresti, impreuna cu Livsy si m-am inchinat la moastele Sfantului Haralambie, iar la cateva ore dupa aveam in mana testul pozitiv.
15+
Doamne ajuta-ne!
jesika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca30 buna! am reusit si eu sa citesc acatistul Sf Nectarie,pana ieri mi se impleticea limba si nu reuseam sa citesc(desi sunt o cititoare fff rapida),nu am reusit sa citesc celelalte acatiste,nu mi se leaga cuvintele in cap...isi baga cineva coada in capul meu:(..asta e,dar mai incerc!Despre mine nu sunt mai multe de spus decat despre alte femei care isi doresc acelasi lucru...un copil sanatos...la mine problema ar fi simpla,eu sunt sanatoasa, dar sotul meu are zero gigei si singura noastra sansa este inseminare cu donator,am deja doua nereusite,luna asta posibil incerc iar daca foliculii sunt ok.Sper a 3a sa fie cu noroc:) Bafta multa aspirantelor! pt toate fetele |
Buna dimineata
Raluca am intrat pe profilul tau si am vazut ca ai scris la multe subiecte, numai la azoospermie, nu. Iti trimit imediat PM.
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !
georgia_c spune:
hai camy.. NASTERE USOARA .. te asteptam micuta antonia
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maria08 spune:
Cami: Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza! Probabil acum esti deja cu bebita langa tine!
Va multumesc pentru sustinere, dragele mele. Ieri totul a decurs bine, multumesc Lui Dumnezeu, s-au recoltat 20 ovule, maine vom avea primele vesti !
V aimbratisez cu drag, pe toate!
florela30 spune:
cami, cred ca deja micutza antonia a venit pe lume si vreau sa-i urez: BINE AI VENIT SI DUMNEZEU SA-TI OCROTEASCA VIATA!
Cami, eu m--am emotionat tare de tot si aproape ca nu-mi mai gasesc cuvintele.
ellenii spune:
Maria08, te asteptam cu vesti bune!
Cami, iti sunt alaturi cu gandul si-mi doresc sa-ti vad bebelina. Sa ne trimiti pozici!
Another day goes by
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Dragutelor.... sinaxarul de azi
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie11.htm
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)