Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 5
happymum spune:
la fete. si o zi buna tuturor.
abia astept si eu saptamana viitoare, sa ajung la doctor sa vad si eu cum sta trebsoara si la mine.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
maryb spune:
buna ziua dragele mele,
nu stiu daca va mai amintiti de mine, este mult de cand nu am mai scris la acest subiect care pe mine m-a ajutat enorm. motivul este ca puiul meu imi ocupa cam tot timpul, rar mai deschid calculatotul.
sper ca multe dintre fetele care erau aici sunt acum gravidute si sper sa reusiti toate sa aveti parte de o minune in viata voastra.
noi suntem bine sanatosi, daca doriti ne puteti vedea in pozele de la semnatura.
va doresc tot binele din lume si sper sa scriu cat pot de des, mai des decat pana acum. de urmarit nu va pot urmari ca nu-mi mai permite timpul.
va pup si va trimit o imbratisare calda.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
anadomnica spune:
maryb - bine ai trecut pe la noi . Am vazut pozicile cu scumpete de flacau. Sa-ti traiasca si sa te bucuri din plin de el!
georgia_c spune:
buna micute dragute
camy... io scot maine dansatoarele sa o intampine pe micuta antonia
livsy.. dor mare ne-a macinat aici ... uite ca ai aparut , sper sa nu mai fugi , indiferent cat de ocupata esti neaparat sa iti mai bagi nasucul pe aici
maryb,bine ai mai trecut pe la noi ..cum sa nu ne mai amintim de tine
bun venit tuturor fetelor noute
theiuta, parerea mea este ca masura in tot ceea ce faci este esentiala ..cred ca doar in credinta nu trebuie sa fim masurati ; citeam acum ceva vreme o pilda intr-o carticica a parintelui papacioc (poate am mai scris-o aici .. sper sa nu plictisesc..prea tare)
era un tanar care isi dorea sa devina calugar, insa parintii aveau alte ganduri pt el ..sa se insoare ..asa se face ca i-au gasit o fata si gata casatoria ; s-a tot intrebat el ce sa faca , a tot explicat parintilor ca nu vrea .. insa nu i-a induplecat ; vine seara nuntii si era speriat ca nu asta isi dorea de la viata ...asa ca , a luat-o la fuga din nunta lui ..a iesit pe strada si acolo a intalnit un batranel .. l-a intrebat unde merge , iar acesta i-a zis ca in pustie.. mare i-a fost bucuria si mirarea ..era exact ce isi dorea ..asa ca ..a plecat cu batranelul ... povata parintelui este ca ajutorul vine atunci cand ne ajutam si noi ... are parintele o expresie nemaipomenita , insa nu o retin exact
asa ca ... io cred ca noi trebuie sa ne straduim in toate , chiar si mers la medic , dar mai ales in rugaciune ... io am mers la medic , si la inceputul drumului meu spre bb imi puneam acolo mai multa speranta ..acum am schimbat raportul de "forte" si imi pun mai multa speranta la DD , chiar daca nu am incetat sa merg la medic ...
tu faci cum crezi si simti , io am gandit ca trebuie sa ma ajut si io ca sa fiu ajutata de DD ...
apropos de asta , am inceput , sa merg duminica la biserica ... ma simt bine , si de-abia astept sa vina duminica ca sa ma duc.. am ajuns sa il privesc pe DD ca pe un prieten bun caruia ii spun toate cate le am pe suflet , si care ma si ajuta ... in primul rand imi da linistea de care avem asa multa nevoie
m-am intinsssssss ca o placintica ...
va pupacesc pe toateeeee
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
housepocket480 spune:
Georgia C
Ma bucur ca ne mai scrii
Frumoasa pilda!
Pe mine m-ai uitat cu brauletul!
Mama lui Matei Alexandru
raluca30 spune:
buna!
am reusit si eu sa citesc acatistul Sf Nectarie,pana ieri mi se impleticea limba si nu reuseam sa citesc(desi sunt o cititoare fff rapida),nu am reusit sa citesc celelalte acatiste,nu mi se leaga cuvintele in cap...isi baga cineva coada in capul meu:(..asta e,dar mai incerc!Despre mine nu sunt mai multe de spus decat despre alte femei care isi doresc acelasi lucru...un copil sanatos...la mine problema ar fi simpla,eu sunt sanatoasa, dar sotul meu are zero gigei si singura noastra sansa este inseminare cu donator,am deja doua nereusite,luna asta posibil incerc iar daca foliculii sunt ok.Sper a 3a sa fie cu noroc:)
Bafta multa aspirantelor!
pt toate fetele
arianutza spune:
fetelor, va rog din toata inima sa mi ziceti si mie cum as putea sa intru in posesia unui snur din Braul Maicii Domnului ca pana acum n am reusit. Va multumesc din inima
abcdef
pogonici1977 spune:
azi dimineata am fost la fizioterapie, ma simt mai bine, dar tot ma doare locul ala unde e deplasat inelul, si obosesc, dar cu ajut lui Dezeu stiu ca va fi bine...
mam simtit atat de rau zilele astea incat eram atat de putinciosa de numi puteam facea rugaciunea cum trebuie, de vineri nu am mai cictit nici un acatist...doar ma rugam si atata, sper sa ma ierte doamne doamne ca sunt o pacatoasa..dar el stie ce dureri aveam..de azi promit ca nu ma mai culc fara sa citesc rugaciunea
voi face 8 sedinte ptr inceput..
cat despre proiectul bebe nimic..rugaciune si atat
nu stiu ce sa mai zic..astept sami vina CM ala nenorocit care intarzie de pe 29 decembrie..
simtome nu mai am nici una, din acea aveam inainte..sunt ca si cum nu as avea nimic..dar nu stiu ce se intampla cu organismul meu..dct mia zis ca abia dupa 10 zile imi vine CM dupa ce utrogestan..om vedea..ma rog in contniuare....
intrucat nu ma mai doare nimic in afara de coloana nu am mai facut analiza HCCG la sange...
ellenii spune:
Buna Pogonici. Imi pare rau sa aud toate astea. Sper sa te faci bine cat mai repede.
Tie ti-a dat Utrogestan dupa Duphastone? Eu parca tin minte ca ai luat si tu duphastone. Daca gresesc te rog sa ma scuzi. Si eu am patit-o luna asta cu dereglarea... Mama ei de dereglare...
Another day goes by
georgia_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arianutza fetelor, va rog din toata inima sa mi ziceti si mie cum as putea sa intru in posesia unui snur din Braul Maicii Domnului ca pana acum n am reusit. Va multumesc din inima abcdef |
io am trimis la mai multe fete braulet ... dar nu imi amintesc sa ma fi rugat (daca ai facut-o si am uitat mii de scuze)..din pacate mai am 3 fete in lista carora urmeaza sa le trimit
nanei
housepocket480
sorinake
si doar atat snur mai am ... insa in mod sigur , mai sunt fete pe topic care mai au snurulet si iti vor trimite ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein