Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Azi e ziua pr.Iustin Pirvu !

LA MULTI ANI PARINTE, SA NE TRAIESTI !

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-02-09&id=20831

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/02/09/metanie-parintelui-staret-iustin/

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Cami _antonia, asa este. Din pacate, uneori daca nu urnesti lucrurile, nu se intimpla nimic. E bine sa afli ce se intimpla cu tine pt. a sti ce ai de facut. Vei naste la Giulesti, cu ce dr.?

Pogonici, dar HCG nu ai mai facut ?

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineata fetelor...va urmaresc de multa vreme pasii pe care ii faceti pt dobandirea unui bebe de la dumnezeu si poate multe dintre voi ati realizat ca cineva de sus ne pune la incercare...asteapta ceva de la noi...mai multa rugaciune si credinta poate?azi mi-am luat inima in dinti si am indraznit sa scriu aceste randulete...mi-as dori sa fiu trecuta si eu pe lista celor care se roaga pt aparitia unui bebe in viata noastra(paul si oana)si poate dumnezeu va face minuni cu fiecare dintre noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

jesika - multumim de informatie . La multi ani! pt. parintele Iustin Parvu! Sa ne rugam sa ni-l mai tina Domnul in viata sa ne mai ajute si sa ne povatuiasca. Doamne ajuta!
Theiuta - ma alatur si eu lui jesika si te indemn sa mergi fara frica sa faci toate investigatiile posibile. Caci Domnul lucreaza si prin medici, si in plus esti datoare sa faci tot ce-ti sta tie in putere sa faci pentru a ajunge la indeplinirea visului... caci stii vorba ca Dumnezeu iti da, dar in punga nu-ti baga. Deci du-te cu inima deschisa, cu incredere ca daca vei intampina probleme ele tot de la Dumnezeu sunt date si sunt pentru tine, pentru a lupta, pentru a spori duhovniceste cu siguranta. Pup si iti doresc ca toate sa-ti iasa bine si in curand sa ne anunti de in burtica!!!
Livsy - vad ca esti linistita si asta este minunat!
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Jesika,ai dreptate,sunt cazuri cand numai medicii pot interveni si rezolva problema,insa gandind ca Theiuta are deja un puiut(sa-ti traiasca si sa creasca sanatos),poate nu sunt probleme medicale,ci sufletesti...faptul ca dupa ce ai un copil,te feresti sa-l ai imediat pe al doilea (mie mi se pare cam greu,si mare pacat fac...)sau cine stie ce altceva are Dumenzeu in plan?!Sigur ca este bine sa mearga si la medic,insa mi se par cam invazive cele 2 analize,pana nu se fac investigatii de rigoare.In cazul in care ani de zile te rogi la Dumnezeu pentru un prunc,normal ca mergi in paralel si la medici.Mie era claaar ca nu au ce sa-mi faca medicii,ca am jumaatate din sanse de a ramane gravi natural,avand o singura trompa...asa ca toata speranta mi-am pus-o in Dumnezeu,ca degeaba vedeau ei trompa ramasa,daca era si ea infundata,exista riscul ruperii ei sau oricum nu o puteau desfunda la o HSG,ci la o laparoscopie...Asa cum ziceaLili,cred ca Dumnezeu ne pune in minte la fiecare ce avem de facut,care-i drumul de urmat pt a avea un bebe,insa cu siguranta,primul pas este curatirea noastra trupeasca si sufleteasca prin post,rugaciune,Sf.Spovedanie si Sf.Impartasanie(spre tamaduire),atat ca putem noi...ca oameni suntem!!!

MaraAnisia, si de la noi,nu inceta a crede si minunea va venii.In luna mai,parintele nostru face iar pelerinaj in Grecia,tareee mi-as dori sa mai ajung din nou la Sfintii nostri dragi,si la Sf.Anisia,dar nu stiu cum o randui Dumnezeu,ca deocamadata Maria nu sta fara noi.

Maria,Doamne ajuta azi,sa ne dai vesti bune si Maicuta sa fie cu tine pe drumul asta anevoios...insa se merita efortul!!!

Anadomnica,si pt tine,fie ca dr.impreuna cu dr.sufletelor sa gaseasca "vindecarea" voastra si cu toate sa tinem in brate Darul de mult pret!!!

Doamne ajuta Parintelui nostru drag,Dumnezeu sa-i dea mantuirea pentru cat ajutor ne da noua,pacatosilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Oanka,Ralucabine ati venit la,fie ca Dumnezeu sa ne asculte ruga si sa nu se lase prea mult asteptat pruncutul.Povestiti-ne mai multe despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

oanaka80 - fii binevenita. Te regasesti pe listuta! Asteptam sa te "cunoastem" si sa-ti fim alaturi.
Anaomaria - nu a trecut raceala?? Nu ai mai dat nici un semn de viata de joi. Speram sa te recuperezi repede si sa te reavem sanatoasa printre noi.

Mergi la inceput

Virginia, eu am intinit in spital o fata(femeie) care desi avea un copil, a facut laparo. pt ca avea trompele infundate. E clar ca i s-au infundat dupa ce a facut copilul.
Eu cred ca in cazul tau, Theiuta, sint probleme de natura duhovniceasac, asa cum spune si Virginia, de sanatate - la tine, sau amindoua. La sotul tau mi-e greu sa cred ca a intervenit vreo schimbare, desi nu este imposibil. Sint anumite conditii in care spermograma unui barbat sanatos se modifica.

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna!
Vreau sa va spun ca ieri am fost cu sotul meu la manastirea Petru Voda si am intrat la parintele Iustin. E un preot batranel (90 ani) si f placut. Nu am stat mult la el, pt ca era obosit si preocupat si de treburile manastirii. E o placere sa il vezi si sa te binecuvanteze!
LA MULTI ANI parinte Iustin Parvu!

MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna!
Vreau sa va spun ca ieri am fost cu sotul meu la manastirea Petru Voda si am intrat la parintele Iustin. E un preot batranel (90 ani) si f placut. Nu am stat mult la el, pt ca era obosit si preocupat si de treburile manastirii. E o placere sa il vezi si sa te binecuvanteze!
LA MULTI ANI parinte Iustin Parvu!

MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput