Opriti timpul!

Opriti timpul! | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

De ce pe masura ce ne maturizam timpul e asa de scurt?

Parca timpul asta isi bate joc de noi, ne goneste, nu mai are rabdare cu noi.
Undeva e o greseala!! Cineva l-a dat pe o viteza prea mare!! Eu nu tin ritmul cu el.
Parca aud o rasuflare in spinare: "Misca misca, fato, haide! haide ca nu stau dupa tine".

Numai eu simt asta? In prea mare viteza trec zilele, lunile, anii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinad spune:

Asa este! Chiar ma gandesc de multe ori ca in copilarie si adolescenta, pana pe la vreo 20 de ani nu simti ca trece timpul, ti se pare ca existi dintotdeauna si ca vei fi intotdeauna, nu-ti faci griji ca timpul trece. dar pe masura ce te maturizezi constientizezi trecerea timpului si pe corpul tau, il vezi ca se schimba, simti ca nu mai esti ca la 20 de ani. Si cel mai tare iti dai seama pe copiii tai. Fratele meu s-a nascut cand eu aveam 11 ani si mi s-a parut ca pana a facut un an a trecut o vesnicie si ma gandeam ce frumos va fi cand voi avea si eu bebelusul meu. Insa cand l-am avut am fost atat de surprinsa sa constat ce repede a implinit un an, nici macar nu am avut timp sa savurez bebelusul din el. Si uite ca acum are 4 ani si nu stiou cum au trecut, ma gandesc cu regret ca acum va fi din ce in ce mai mare. ma gandesc ce repede au trecut cei 15 ani de cand am terminat liceul si ce repede vor trece inca 15 si eu copiii n-or sa mai fie ai mei, vor fi ai societatii. Si de fiecare cand ma enervez pe ei ca nu pot face un lucru sau altul imi aduc aminte ca vor veni vremuri cand imi va fi dor ca ei sa mai fie o data prescolari si sa fie langa mine. Ce sa facem, asa e viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie pana la 18 ani mi se parea ca timpul abia trece apoi a trecut si continua sa treaca cu o viteza ...ma trezesc e luni si deodata gata e vineri trece ci week endul si iar e luni si tot asa..Pana la urma viata noastra trece prea repede de accea trebuie sa profitam.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

si eu care credeam ca numai mie mi se pare ca trece timpul extrem de repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Of!Si pentru mine timpul trece dureros de repede!Mi-e dor de clipele petrecute la tara,la bunici,cand eram cel mai rasfatat copil din lume,printre mirosuri de fan proaspat si lapte abia fiert...De anii de facultate in care mi-am facut prieteni adevarati si am devenit independenta...De familia mea acum cativa ani buni,cu fiecare din noi muuult mai tanar...in jurul bradului de Craciun sau ciocnind oua de Paste,mereu impreuna...De fetita mea mica de tot,cand imi incapea in brate si ma suparam ca isi tine degetelul in gura si vrea leganata....De prima ei serbare la gradinita,de primul spectacol la dans,in care m-am simtit cea mai mandra mama din lume...De toate aceste nimicuri pe care eu am pus mereu pret,constienta ca vor trece.IMi amintesc ca o tineam pe fetita mea in brate,la un an si ceva,si ii pupam manutele acelea dulci si pufoase si ma gandeam ca peste cativa ani palmutele acelea mititele nu vor mai fi asa,si incercam sa pastrez pentru totdeauna amintirea lor ...Si totusi timpul trece..chiar daca noua nu ne place asta.Imbatranaim,oameni dragi noua dispar...Nu putem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa fim sanatosi si sa pretuim orice bucurie de zi cu zi,fara sa avem pretentii deosebite de la viata.Caci viata e trista,dar minunata in acelasi timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Nu te mai gandi la timp si la trecut1 traieste prezentul la intensitate maxima si nu-ti bate capul cu viitorul. Stresul este prea mare si nu poti schimba nimic decat modul in care vrei sa-ti traiesti prezentul. Daca te simti batran , esti batran.
Este timp pentru orice doar ca trebuie bine folosit nu irosit cu prostii sau lamentari.
Iti doresc un prezent luminos si fericit:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Nu te mai gandi la timp si la trecut1 traieste prezentul la intensitate maxima si nu-ti bate capul cu viitorul. Stresul este prea mare si nu poti schimba nimic decat modul in care vrei sa-ti traiesti prezentul. Daca te simti batran , esti batran.
Este timp pentru orice doar ca trebuie bine folosit nu irosit cu prostii sau lamentari.
Iti doresc un prezent luminos si fericit:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cum a zis di Deus, savurati fiecare clipa...merita traita din plin viata. E frumoasa, dar depinde de noi din ce unghi o privim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma uit la andrei si nu-mi dau seama cand a trecut un an si jumatate.......parca mai ieri eram insarcinata, am nascut, era mic.......bine zicea odata cineva:"ce are oare timpul asta cu copilul meu?"

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si ca sa imprastii melancolia:

Sotul si sotia mor si ajung in Rai. Acolo descopera o lume minunata, cum nici nu-si inchipuisera vreodata (deh, Raiul...)
Se intoarce sotul spre sotie si zice: fir-ai a naibii cu taratele tale si branza de vaci ca m-ai mai tinut 10 ani in viata si uite cum e aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Da e crud , dar adevarat. Timpul trece si noi odata cu el. Mie mia murit bunica, acum aproape 2 ani si de atunci urasc timpul , dar si pe mine k nam stiut sa il pretuiesc.
La un an fara 2 zile, 5 august 2008, sa nascut minunea mea Adinutza. A umplut golul, dar suferinta e in suflet.
Multumesc doamne k mai ajutat si de data asta. O rog sa aiba grija de mine si piersicuta mea, si stiu k are. pupici.

Pretuieste ce ai, atunci cand ai!

Mergi la inceput