M-am hotarat.........adoptie(58)
Raspunsuri - Pagina 20
Salviae spune:
Felicitari, Diciusi la multi ani. Te asteptam mai des pe la noi
Andreea 1983,ai sunat la telefonul copiilor? Eu as fi sunat la 112.
Asa am facut intr-o zi de primavara cand ne-am plimbat in padure si am vazut un cerb suferind. Nu e acelasi lucru, stiu, dar numarul acesta era singurul care mi-a venit in minte. Mi s-a dat legatura la pompieri, la politie si in fine am ajuns la cine trebuia(la un veterinar). Cerbul din pacate era foarte bolnav. A urcat un intreg grup pentru salvarea lui, dar nu au putut face nimic )doar o injectie). Eu zic, sa incerci sa suni si oamenii de acolo te vor asculta cu rabdare si te vor indruma unde trebuie
Andreea1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Salviae Felicitari, Diciusi la multi ani. Te asteptam mai des pe la noi Andreea 1983,ai sunat la telefonul copiilor? Eu as fi sunat la 112. |
Buna fetelor si multumesc pentru sfaturi.
Am sunat ieri la DPC biroul de urgente si au venit, am fost impreuna acolo, insa am gasit doar cativa dintre baietii care stau acolo, insa nu si fetele cu copii. Am aflat ca ele nu stau acolo, doar vin ocazional, insa un vecin ne-a spus ca acolo traiesc 10-12 tineri cu cel putin 2 copii si o fata insarcinata, in niste conditii oribile, mai rau ca in grota. In zilele urmatoare DPC-ul va veni cu jandarmii ca sa putem intra acolo si vedea daca sunt copii, pentru ca in mod sigur sunt in pericol acolo. O sa va tin la curent cu ce se intampla.
Liliana, trecene te rog si pe noi ca familie aspiranta, avem atestat incepand cu aceasta saptamana.
Credeam ca o simt ca am realizat un mare succes, insa din pacate nu e asa, doamnele de la DPC au spus ca va trebui sa asteptam, nu sunt copii adoptabili, nici mai mari. E foarte demoralizant, pentru ca nu prea putem face nimic si asteptarea si idea ca nu depinde de tine e ingrozitoare.
Gabi, Diciu, felicitari pentru reusite
simona dragusin spune:
Cred ca-i un an de cand n-am mai intrat pe aici...si nu credeam ca o sa ma impresioneze asa de mult.
N-am citit decat cateva pagini din acest capitol si parca toate trairile si emotiile din timpul adoptiei au revenit.
Ma bucur sa vad ca listuta-i tot mai lunga !
ASI multi ani fericiti lui Razvan si ma bucur enorm sa vad ca ti s-a marit familia
Va doresc tuturor sa va gasiti bucuria langa un ingeras,sa finalizati cat mai repede si sa fiti sanatosi sa va cresteti copiii mari
misha71 spune:
Diciuleeeeeeeee!!!!!!! Pupe mama pe ea de fata frumoasa! Sa va dea Domnul tot ce e mai frumos pe lume, sa fiti sanatosi si fericiti! Ma bucur din toata inima! Acum putem vedea pozici?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
redrose1976 spune:
Fetelor , maine e 8 Martie. E primul 8 martie de cand sunt mamica si, nu stiu de ce, simt ceva, ceva frumos. Simt ca toate cantecele specifice acestei zile imi sunt dedicate mie de catre fetita mea. Poate fi un cadou mai frumos decat cuvantul MAMA , pe care acum il aud de dimineata pana seara?Eu cred ca nu.
Toate melodiile destinate mamelor vi le dedic voua, mamici si viitoare mamici cu ocazia zilei de 8 martie.
miha74 spune:
asi- la multi ani pentru Razvan! Sa fie fericit si sa va aduca numai bucurii! Sa ne povestesi cum ati sarbatorit, si mai da-ne vesti despre voi...s-a rezolvat cu sentinta.
Si la noi e gata dosarul de incuviintare si asteptam sa il depuna ca sa avem un termen.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
misha71 spune:
La multi ani ghiocel-Razvanel!!!!
Sa cresti mare pui scump!
redrose
miha succes si sa se termine repede si cu bine. Ce face simburelul din burtica?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
crisis81 spune:
Felicitari Diciu! In sfarsit ati terminat!
La Multi Ani Razvan!!! Asi sa-ti traiasca baiatul si sa va umple viata numai de bucurii!
Eu astept, astept si iar astept. Ieri s-a instituit masura de plasament pentru baietel si sper ca intr-o luna, doua sa se depuna dosarul pentru deschiderea procedurii de adoptie pentru ca este totul pregatit. Va fi un drum lung si anevoios, dar asta este, nu avem ce face. Sper ca macar motul sa putem sa i-l luam noi.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
misha71 spune:
crisis esti o luptatoare si o sa reusesti. Eu sint sigura de asta.
eu mai am putin-putin si o sa-mi tin odorul in brate. Am niste emotii de nu va pot spune, dar stiti voi mai bine cum e