M-am hotarat.........adoptie(58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Felicitari, Diciu.
Editez ca sa te rog sa tragi tu o dusca si pentru mine, ca eu sunt gripata in continuare. Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

F E L I C I T A R I

Ma bucur nespus pt voi, va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti. V-am urmarit povestea, v-am vazut si printesica si ma bucur fffff mult pt voi.Eu acum incep demersurile si sper ca va veni cat mai curand ziua in care sa intru si eu aici si sa ma pot bucura asa cum o faceti voi acum.

SA FITI FERICITI TOATA VIATA...

...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Eu m-am gandit doar, pt cine scriu acest mesaj, dar nu am numit. Dar cred ca nu era necesar sa revin (si totusi am facut-o), e pt DICIU si familia ei frumoasa.

SANATATE SI IUBIRE VA DORESC.

Esti cea mai fericita mamica din lume , trebuie sa faci chef acum...

...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara,

chiar daca intru mai rar si apuc doar sa va citesc vad numai lucruri bune si noi aspirante asa cum eram si eu anul trecut pe vremea asta.
Acum sunt bucuroasa ca o am pe Bianca acasa de aproape 7 luni (ea are aproape 8) si nu am asteptat mult ca ea sa vina in viata noastra. Se poate spune ca asa ne-a fost scris ca ea sa fie ingerasul nostru care sa ne lumineze viata,sa ma trezeasca in fiecare dimineata cu surasul, cu plansul ei, sa imi dea lacrimile atunci cand el se uita uita in ochii mei, iar ea sa imi zambeasca complice, sa o privesti minute in sir cum doarme si sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru o asa minune de copil.Am uitat sa va spun avem 2 dintisori micuti cu care ne-am luptat 1 luna ca sa iasa.
IN PRIMUL RAND FELICITARI DICIU PT INCREDINTARE SI VA DORIM MULTE BUCURII SI MULTA SANATATE SI LA INCA UN care sa va lumineze viata asa cum o face SABINA !!!

pe toate fetele.
SABINA!!!
MISHA!!!
MIHA 74 !!!!
SI MAI AM PE CINEVA SPECIAL PE CARE O SALUT SI ANCA CLUJ

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Va multumesc din suflet dragele mele. Mereu mi-ati fost alaturi si acum imi salta si mai tare cand imi scrieti asa frumos

Alexa Ioana, Pup mami de brotacica si pe brotacica
Donna79, Iti multumesc pentru urarile tale
AncaWish, Si eu te pup cu drag si din suflet
mamagiuliei, mereu ai fost langa noi
gabibociort, te-am ascultat si am tras o dusca si pt tine, era ceva sampanie buuna...Sa ne traiasca fetele
SoriLea, Succes si sa ai mult noroc de la inceput si cu siguranta peste ceva vreme ne vei impartasi si tu povestea voastra frumoasa cu copilasul tau Iti multumesc pentru vorbele frumoase
Ceva chef am facut doar cu bunicii deocamdata, dar mai urmeaza
Claudia72, am vazut ca Bianca a crescut mult si e tare frumusica. Felicitari pentru dintisori! Noi l-am avut pe primul abia la 1 an Multumesc pentru gandurile tale si iti doresc si muult succes cu Bianca

Azi am avut o zi frumoasa, de fapt de ieri cand, chiar de ziua mea am primit vestea sa ne prezentam la tribunal azi. Un cadou frumos, cel mai frumos. Insa din pacate sunt si trista...cand ma gandesc la Emma si mama ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Diciu, FELICITARI pentru implinirea avuta prin finalizarea actelor, Sa aveti o viata frumoasa si linistita impreuna cu copila voastra. De asemenea iti urez La multi ani pentru ziua ta. Sa ai parte numai de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

DICIU- FELICITARI DIN TOATA INIMA MAMICO! Sa traiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de Sabina.
frumos cadou de ziua ta La multi ani sa fii fericita si iubita!

gabibociort- felicitari si tie mamico si o viata cat mai frumoasa va doresc.

Cand am intrat prima data pe acest forum, m-am uitat la poze si pozele Sabinei ale lui Rares m-au marcat enorm, si imi spuneam in sinea mea...voi putea sa am si eu un copil la fel de reusit???

Cum frumos spunea Claudia pe care o cu drag si pe printesa Bianca , acum un an pe vremea asta depusesem actele pentru atestat, si la putin timp a intrat in viata noastra Matei, care ne bucura viata nespus.

Astept primavara sa ne intalnim si sa stam la povesti.

anca- hai ca tu urmezi!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

DICIU, felicitari!!!!!!!!!!!!!!! Sa aveti parte numai de bucurii!

Asi, sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai fericire in tot ceea ce va face! La multi ani Razvan!

toate fetele si sa bem o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Diciu ! Sa fiti fericiti impreuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Diciu - Felicitari!
Briantis - ce bine ca iti mai vad numele pe aici...
Asi - La Multi Ani pentru Razvan, maine. Cand mai poti, intra si povesteste-ne cum e cu doi prunci...

Mergi la inceput