M-am hotarat.........adoptie(58)
Raspunsuri - Pagina 18
gabibociort spune:
Fetele, va multumesc mult. Desi mi-am propus o , m-a lovit o gripa drept in cap, asa ca trebuie sa aman betia.Sper sa aveti toate partea de fericire asa cum avem si noi si sunt sigura ca DD le randuie pe toate asa cum trebuie sa fie.Va pupGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
Andreea1983 spune:
Fetelor,
De 2 zile vad de la fereastra (stau la et. 8) spatele blocului unde este un depozit parasit si plin de gunoaie si aici au aparut 6 copii (15-18 ani as zice) cu un bebe de cateva luni in brate. Tinerii (3 fete, 3 baieti) sunt dependenti de aurolac, stau toata ziua cu punga la gura si plimba bebelusul de la unul la altul in brate; cu ei mai este un baietel cam de 7-8 ani.
Cui trebuie sa ma dresez (DPC, Politie...) ca sa ii duca la un centru unde sa fie ingrijiti, mai ales bebelusul, caruia sigur nu ii e bine?
Poate nu ar trebui sa ma bag, dar nu as vrea sa ma intreb mereu daca as fi putut salva acel copilas.
Va rog mult spuneti-mi daca ati intalnit o situatie similara si cu cine pot vorbi, nu as vrea sa ma plimbe de la un birou la altul si sa i se intample ceva bebelusului.
Manuelita spune:
Buna, din cate stiu trebuie sa te adresezi DPC-ului din sectorul unde ai vazut copiii. Nu stiu exact care dintre birourile din DPC se ocupa...
succes !
florinad spune:
Suna la telefonul copilului. Exista un numar - 116111, unde poti suna ca sa semnalezi un caz de abuz. Ei pot lua masuri sau te pot informa despre ce poti tu sa faci ca sa ajuti copilasii. Eu nu am sunat dar am citit de curand despre acest numar si m-a gandit sa-ti ofer informatia asta in speranta ca-ti va fi de ajutor. Mult succes!
http://www.telefonulcopilului.ro/
diciu spune:
Buna fetelor,
Noi azi am avut proces de incuviintare adoptie si a fost bine, favorabil si in pronuntare. Suntem foarte fericiti, mai ales ca citatia nu venise acasa si am aflat ieri ca azi avem termen.
A fost repede, nu ne-a lasat timp decat o noapte sa ne perpelim, dar s-a terminat cu bine. Sabinuta este acuma si legal fetitza noastra .
Va pup pe toate cu drag si ma multumesc pentru sustinerea voastra!
donna79 spune:
Diciu...felicitari!!!
Va doresc sa fiti mereu impreuna, fericiti si sanatosi si sa va bucurati de mica voastra minune - Sabina!
Stiu cat ai luptat pentru asta si ma bucur nespus de mult ca te vad multumita.
Pupici multi,
Donna