M-am hotarat.........adoptie(58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

crisis cu toate antenutele tale, nu ai cum sa dai de naturala? s-o iei pe sus sa dea nenorocita aia de declaratie . Eu recunosc ca la cit sint de nebuna, asa as face

Misha nici eu nu sunt departe, dar sa vedem. Maine ma duc peste mamica ei care se pare ca este unica persoana care mai comunica cu ea.... si e casnica... deci o gasesc acasa.
Am mai aflat ceva si am uitat sa va spun. Individa mai are un baietel de 4 ani pentru care si-a dat acordul pentru adoptie. Deci daca o gasesc nu ar fi o problema acordul. In dosar exista o declaratie a mamei ei cum ca e plecata in afara de un an si 4 luni. Asta e data la 2 luni dupa ce fata, plecata de atata timp in Grecia, era la spitalul judetean si nastea. De gasit o voi gasi eu dar infatisarea este saptamana viitoare si mi-e teama sa nu reusesc in timp util.

Ce se intampla daca nu o gasesc sau refuza sa revina in tara pentru a-si da acordul?

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pai tare mi-e ca se mai lalaie, asa cum se intimpla in justitie. Adica alt termen, alta infatisare, alti nervi

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dar a vizitat copilul vreodata sau numai da telefon?Daca nu l-a vizitat poate sugeera jursitul judecatoarei sa declare copilul adoptabil cu art.13.Dara asta se poate daca cei de la DPC fac un raport prin care spun ca a neglijat copilul si nu consimte la adoptie din rea credinta, orice ar fi insemnand asta.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Cris, incerca sa vorbesti la DPC, poate reusesti sa primesti TU copilul in plasamet prin Sentinta J. BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mausz spune:

Sarutmina pentru toti cei care mi-au raspuns. Conteaza foarte mult sa stim ca cineva este alaturi de noi.Pozele cu copii din Domnesti nu sint postate de mine,le-am gasit si eu bintuind pe net.Sansele mele de al adopta pe Alex sint minime,dar voi da cit pot de tare in cei de la DGASPC.Chiar ma gindeam sa fac o asociatie a adoptatorilor carora le-au fost incalcate drepturile sau care intimpina greutati in desfasurarea procesului de adoptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui mausz

Sarutmina pentru toti cei care mi-au raspuns. Conteaza foarte mult sa stim ca cineva este alaturi de noi.Pozele cu copii din Domnesti nu sint postate de mine,le-am gasit si eu bintuind pe net.Sansele mele de al adopta pe Alex sint minime,dar voi da cit pot de tare in cei de la DGASPC.Chiar ma gindeam sa fac o asociatie a adoptatorilor carora le-au fost incalcate drepturile sau care intimpina greutati in desfasurarea procesului de adoptie.

Iti urez succes pe toate planurile.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mausz

Si eu iti doresc succes!
Si imi cer scuze pentru ceea ce am spus saptamana trecuta, credeam ca tu ai postat acele poze pe internet.

Iar ideea cu asociatia este laudabila. In general ne multumim sa ne rezolvam problemele si nu facem nimic pentru a schimba ceea ce credem ca nu este bine (si persoana mea este inclusa in afirmatia de mai sus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna fetelor!

mariaa, misha- felicitari pentru atestat! doamne ajuta sa va gasit puiul cat mai repede

cons- votat nazdravanul

crisis- ce emotii...ti-am urmarit mesajele si sunt alaturi d etine. Te rog sa nu te opresti cu vestile. si eu zic ca daca nu vine naturala se va amana..depinde cum va pune juristul de la DPC problema

salviae- hai ca tu urmezi cu atestatul

sabinette- mi-as pune poze cu burtica daca as fi vreun top-model...dar avand in vedere ca abundez in sunculite...zic pas

manuelita- ce faaaci? ma gandesc adesea la tine
despre noi, numai de bine, ma ocup cu copii, si imi este foarte bine acasa.
Matei este un copil extrem de sociabil, vesnic cu zambetul pe buze. Duminica am fost la un party cu copii de un an la un loc de joaca, si am fost atat de mandra de el, nu a plans o clipa si era atat de curios de tot ce se intampla pe acolo si admira si studia ceilalti copii...
o sa ma invrednicesc sa va mai trimitem si noi niste poze.

maine e zi mare, merg la la control de 12 saptamani si sunt foarte emotionata. Voi reveni cu vesti.

pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 11+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seata, fetelor!

Vad ca sunt vesti bune pe aci!

Mariaa, Misha, felicitari!

Poate bgati si voi un ochi la subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133694

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tzuni felicitari pentru initiativa.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput