M-am hotarat.........adoptie(58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multumim

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Multumesc fetelor pentru voturi.
Miha74, cum a fost vizita la doctor? Ce ne spui? Asteptam poze cu Matei. Uneori ma mai intreaba cunostinte, ce voi face daca raman gravida. In ultima vreme sti cum le-am raspuns? Le-am spus ca am o prietena (aceea fiind tu, sper sa nu te superi, dar cred ca aici pe forum fiind foarte multe fete in situatii asemanatoare ne intelegem in alt fel, fara sa fim privite ca si cum am avea un handicap anume) care are 2 copii infiati si ca, acum, are unul in burtica. Ma privesc cu niste ochii mari si ma intreaba: ,,Il pastreaza?" Le raspund cu o intrebare: ,,Voi ce ati face?"
AncaW si Manuelita pe unde umblati?
Crisis, ce-ai mai facut?
Gabibociort, ai terminat cu scoala? Puica ta ce mai face?
Tzuni, frumoasa initiativa.
toate fetele si pentru ca beau cafeaua chiar acum, va dau si voua din savuarea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cons, eu sunt aici, dar nu prea am noutati. Astept termen la tribunal.
Pe mine m-a sfatuit o colega "inteligenta" sa n-o urasc pe Dana daca voi avea copilul meu biologic. Nu ai ce sa le ceri...
Imi spunea o persoana de la DPC ca s-a facut un studiu si ca mai mult de 70 % din femeile care au adoptat un copil, au ramas insarcinate inainte de terminarea procedurii. Eu, sincer, ma indoiesc ca e asa. O sa radeti, dar nici nu stiu sigur daca-mi doresc sa se intample asta...Imi doresc un fratior sau o surioara pt Dana si mi-e groaza s-o iau de la capat...poate asta sa fie unul din motivele pentru care as vrea sa raman gravida.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Stimate Doamne,
va pup pe toate, va citesc si sunt prezenta. Dar nu scriu pentru ca nu pot scrie tot ce-as vrea, si decat sa intru si sa vorbesc despre vreme, mai bine ma abtin si doar va citesc.

Am inceput sa vad lucrurile printr-o alta "varianta de culoare" (unele va aduceti probabil aminte "doleantele" mele speciale ref , intre timp mi-am dat seama ca eram putin superficiala :))

O sa va povestesc la vremea potrivita (va rog inca nu va bucurati pentru mine si nu ma felicitati, mai e mult pina acolo, sa zic asa, intrezarim inceputul cararii....).

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Tzuni, multumim ca faci asta! Eu am o intrebare (sunt mai tembelica de felul meu, nu mai pot zice ca sunt noua, asta nu mai tine de scuza) contul de mai jos este contul in lei, am inteles bine? E bun si pentru provence?CONT in lei - RO 75 BRDE 441 SV 642 596 744 10
Deschis la BRD sucursala Vatra Luminoasa, sect 2, Bucuresti
titular cont: MIHAELA DIMBEANCons, am terminat doar sesiunea, acuma incepe deja semestrul II. Si lucrez in continuare la licenta. Mamaruta mea (asa o alinta tati) face numai minuni. Acum e putin racita, avem mucisori, ne-am dat prea mult cu sania. Tocmai suntem la faza cu olita, stam pe ea, nu facem nimic, iar cand facem in pampi nu spunem decat dupa. Mai avem ceva de inscris in palmares, mancam singure.
Anca Wish, pe sotul meu l-a intrebat un coleg de serviciu: da ce faceti cu Maria daca ramane nevasta-ta gravida?!? Ce sa mai....de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.bubu 73, felicitari pentru atestat. asteptare scurta va doresc.salviae, nici o veste?Crisis doamne ajuta-ti. Asa am fost si noi, am facut tot ce era posibil (si imposibil) pentru a o duce pe Maria acasa... Fetele, tineti-mi pumni. Luni (2 Martie) mergem la trinunal - incuvintarea adoptiei. Am emotii mari (morcovul e cu frunze cu tot....).
Va pup pe toate.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Buna fetelor !
Saptamana aceasta am avut ultima vizita de la DGASPC iar acum sunt in asteptarea atestatului.
Sper ca in max 2 saptamani sa intru in posesia atestatului.
In asteptarea lui va citesc post-urile si cu ajutorul vostru ma pregatesc pentru ceea ce va urma.
Va multumesc ajutor si pentru sfaturile date !

Misha ... pentru tine un supliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuelita
Am inceput sa vad lucrurile printr-o alta "varianta de culoare" (unele va aduceti probabil aminte "doleantele" mele speciale ref , intre timp mi-am dat seama ca eram putin superficiala :))

Va imbratisez cu drag!

Manuelita

]
Buna manuelita,

Nu am reusit sa iti trimit PM, asa ca scriu aici. daca te intereseaza in continuare "varianta de culoare" vorbeste cu cei de la asociatia www.tu-pro.org, scrie-le, ei actioneaza in Namibia pentru ajutarea copiilor de acolo. Si de asemenea scrie ambasadelor Romaniei in tari din Africa, ei te pot ajuta, nu e ceva nici superficial, nici imposibil. Restul tarilor din Europa si SUA adopta ihn mod frecvent din Africa pentru ca procedura este mai simpla decat in tarile lor.

Succes si zambetul pe buze.

Andreea A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

buna fete dragi

vin si eu cu vesti...l-am vazut pe bb, suntem bine, cu 6 zile mai mici decat varsta dupa UM, asa ca nu ne-a facut masuratorile acum, trebuie sa mai merg pe 13 martie.

cons- sigur ca suntem prietene.

anca- uite deja am scos fetele , , si pe 2 martie ma voi gandi puternic la voi

manuelita-

ieri m-a sunat si pe mine as ca in sfarsit a aparut sentinta si au si legalizat-o, asa ca luni mergem sa facem o evaluare psihologica si s afacem cererea pentru incuviintare

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 11+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Pe mine m-a sfatuit o colega "inteligenta" sa n-o urasc pe Dana daca voi avea copilul meu biologic. Nu ai ce sa le ceri...

huh.. oamenii astia chiar traiesc printre noi??? jizzzzz, cum e posibil sa spui asa ceva?!?! cons...naucitorare intrebare...m-ati lasat interzisa!

Liliana, cand ai timp, te rog mult schimba 'statutul' si la mine...poate o fi cu noroc atestatul si aduce repede dupa el ceva frumos :) multumim

va pup pe toate

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru ca sunteti cu sufletul la gura alaturi de mine!

Maruta nu vor sa mi-l dea mie in plasament cu explicatia ca daca vine mama sa si-l ia acasa? Mama ei e sigura ca ar incuvinta fara probleme asta numai daca ar aparea....
Eu nu cred ca va aparea si vreau sa va intreb cat se amana daca nu apare si daca faptul ca mai are un copil dat spre adoptie nu este de autor?
Asi deci nu numai ca nu l-a vizitat dar nu a mai sunat acasa dinainte sa nasca, nimeni nu stia ca ea e in tara.....
Miha74 multumesc!
cons
Manuelita ma bucur enorm pentru tine!
gabibociort nici nu stiu ce as mai putea face. Cate o data ma simt fara speranta....

pentru toate!
(nu merge tastatura si mananc litere, scuze)

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput