Bulgaria - impresii: drum, hoteluri, statiuni,(12)
Raspunsuri - Pagina 14
caramel spune:
Pe mine ma intereseaza in special la Sol Melia Nessebar Palace cum e cu incalzirea in camere. Sper sa nu fie nevoie, dar anul trecut de 1 mai la Nisipuri a fost foarte frig si a plouat intr-una.(12-13 grade).
Noi rezistam dar nu vreau sa imbolnavesc copilul.
Deci, a fost cineva anul trecut la Sol Nessebar Palace de 1 mai, sa-mi zica si mie cum e cu caldura in camere.
Multumesc.
roxana c. spune:
Caramel, imi aduc aminte ca fusese cineva anul trecut la hotelul care te intereseaza pe tine, nu mai stiu daca de 1 mai sau de Paste, si stiu ca i-a placut, nu a pomenit nimic de caldura in camere, sau nu mai stiu eu. Si daca nu ma insel, e vorba de Caprioara. Caut acum si-ti dau linkul.
Uite aici, postarea Caprioarei. Se incalzeau camerele.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
gologanii spune:
Cele care ati fost la Obzor,
este o statiune prin care sa te plimbi sau stai numai in hotel?
Despre hotelul Riu imi puteti da amanunte?
Mersic,
caramel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Caramel, imi aduc aminte ca fusese cineva anul trecut la hotelul care te intereseaza pe tine, nu mai stiu daca de 1 mai sau de Paste, si stiu ca i-a placut, nu a pomenit nimic de caldura in camere, sau nu mai stiu eu. Si daca nu ma insel, e vorba de Caprioara. Caut acum si-ti dau linkul. Uite aici, postarea Caprioarei. Se incalzeau camerele. Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997) |
Am citit si se pare ca nu au fost probleme cu caldura in camere.
Asta e de bine.
alinusha06 spune:
abia acum v-am descoperit cu parere de rau....
noi avem 2 fetite micute (cea mare 3 ani iar cea mica un anisor)pana anul trecut nu am indraznit sa ne aventuram sa plecam cu ele decat pe litoralul romanesc si nu a fost chiar cea mai inspirata alegere,anul acesta ne dorim(EU mai mult)sa mergem in concediu in bulgaria,am vrea o recomandare din partea celor care au fost la nisipuri si au fost multumiti,as fii dispusa sa aloc pentru asta cam asta 600-700euro sejur (noi si copii),poate fii hotel chiar si de 2**sau 3*** ,as vrea ca hotelul sa fie aproape de plaja,si am loc de joaca pt copilasi,restul e mai putin important ,credeti ca este posibil sa gasim ceva?aveti ceva recomandari?
multumim anticipat
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
lavi02 spune:
Oprescuflore, eu as alege Hotel Boriana in Albena la sfarsitul lui iunie
http://www.vacanteinbulgaria.ro/albena_hotel_boriana.html
Cauta si la alte agentii.
Noi am fost in iunie 2006 la hotelul vecin, Nona, si a fost f bine. Hotelurile sunt bine pozitionate, pe o parte plaja, pe alta padurea, in stanga incepe promenada. Locuri de joaca din lemn sunt in mai multe locuri in statiune, gratis, iar electrice si gonflabile cu plata.
carmen_70 spune:
Am sunat astazi la Marina Royal Palace. Mi-au confirmat cazarea in conditiile cerute de mine. Partenerul agentiei AATravel pentru Duni Royal Resort este Solvex care se pare ca este o agentie mare.
Asa ca... asteptare placuta.
Pana in 2 iulie mai este mult.
Toate cele bune
Mama de Dragos Andrei
Lala_D spune:
citat din mesajul lui carmen_70 Am sunat astazi la Marina Royal Palace. Mi-au confirmat cazarea in conditiile cerute de mine. Partenerul agentiei AATravel pentru Duni Royal Resort este Solvex care se pare ca este o agentie mare. Asa ca... asteptare placuta. Pana in 2 iulie mai este mult. Toate cele bune Mama de Dragos Andrei |
Ma bucur ca te-ai linistit si tu.
Am impresia ca este un parteneriat AATravel/Solvex pentru toata Bulgaria si noi in Albena tot cu ei avem facuta rezervarea.
Concediu placut
roxana c. spune:
Carmen70, la ce adresa de mail ai scris ptr confirmare? In engleza?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
bumbacel spune:
citat din mesajul lui gologanii Cele care ati fost la Obzor, este o statiune prin care sa te plimbi sau stai numai in hotel? Despre hotelul Riu imi puteti da amanunte? Mersic, sandra |
Este o statiune foarte micuta.Exista un parc in centru, un SPAR (supermatket) cateva cafenele(le numeri pe degete) si cam atat. Nu ai unde sa te plimbi.
Despre Riu s-a tot vorbit pe aici. Ce te intereseaza exact?