Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
DANUTA,da,numar numar la calorii
...La multi ani fericit cu sotul!!
...noi anul asta in toamna avem 10 de casatorie,nu-mi vine sa cred,atatia ani
![]()
Robert e mult mai bine cu degetelul...i -sa facut coaja,acum asteptam sa creasca unghia..multumsc de intrebare
BABYLINA,vazut pozele,super frumusel baietel ai
...sa va traiasca si sa va bucure toata viata!!!
...hai fi optimista ca atunci toate vor parea mai roz
...si nu conteaza varsta,cum a spus si ELIANA(pe care o pup ca tare se mai potriveste cu mine
),important e cum traiesti si ce simti in suflet...eu sunt sigura ca si la 60 de ani voi fi ca acum,vesele si cu chef de petreceri
![]()
DANY
,MARAMI
CRISTINA,
...Doamne deja merge la scoala Mariuca,mare s-a facut...
puiuta frumoasa si de la noi...sa ne mai scri de voi!!!
Numai bine baltuta,pe maine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
Neataaaaaa... Cafea, ceai? 
Vai ce ploua afara... mi-e mila s-o trimit pe Elena la gradi, pe jos
Sper sa se mai potoleasca un pic pana cand pleaca... azi pleaca mai tarziu un pic...
babylina ce baiat frumos ai 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Neatza!
Da , cafea , ca am un somn , de fapt o stare de lene .....si vremea este de vina , sa numeri bani , care nu mai sunt sau sa faci copii
Babylina, ce baietel frumusel si harnicut ai ! Sa va traiasca ! Iar in frac e mortal ! 
Mirela, pupici lui Robert , sa creasca repede si bine unghiuta !
La multi ani de casnicie !

Dana . ce faci unde esti ? ![]()
Dar MARAMI PE UNDE O UMBLA, CA E DISPARUTA DE CATEVA ZILE, CNICI EP MESS NU -I .Maramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,
Ely , ai dus-o la gradi pe Elena pana la urma ?
Trebuia sa merg la dentist si nu aveam nici un chef si sun doctorita si cica nici ea nu mai putea astazi , ca merge sa isi inscrie fetita cea mare la scoala ...doamne ce nebunie e si cu inscrierea asta si vanatul scolilor bune...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
babylina e un dulce copilasul... in poza de la botez e superb 
elyanne la noi ninge nu ploua , ce bineeee ca sambata pe munte va fi zapada .. doamne doamne m-a ascultat 
daniela am inteles
... daca nu sunt indiscreta cati ani ai ???
ce sa va spun, am fost aseara la sala , ma simt excelent cand merg 
abia astept sa plec pe munte ![]()
pacat ca nu pot pleca de maine .... 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
daniela_daneza spune:
DANA , nu esti indiscreta .Nu am nici o apasare sa imi spun varsta , 40 ani voi implini pe 28 ....de fapt 20 ani si 240 luni ![]()
Dany
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_daneza DANA , nu esti indiscreta .Nu am nici o apasare sa imi spun varsta , 40 ani voi implini pe 28 ....de fapt 20 ani si 240 luni Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
"superoptimista" ... ti se potriveste de minune ....multi multi ani santosi si voiosi

pestisorule 
ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
daniela_daneza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
"superoptimista" ... ti se potriveste de minune ....multi multi ani santosi si voiosi ![]() pestisorule ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma." s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta" ![]() |
Multumesc , tiza ! Asemenea !

Dany
elyanne spune:
A plecat acu la gradi... cu bunica din dotare ![]()
S-a mai potolit un pic si ploaia...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Eu am luat-o razna
ascult cantecele pt . copii ....de fapt ma antrenez ...
http://gradinitavirtuala.wordpress.com/melodii/
mamicile de pitici se pot inspira de akolo 
Dany