Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 14
crig72 spune:
La multi ani cu sanatate sarbatoritelor danamunti, criss si babylina!
Nally petrecere frumoasa la botez!
elyanne bafta la examen!poate reusesti sa-l dai.mai ai multe de dat?
pupici pentru toate!
babylina spune:
Va multumesc mult la fiecare pentru urari. A fost ce-a mai frumoasa aniversare pentru ca mi-ati fost alaturi. Ma bucur ca am avut momentul de curaj sa intru in baltuta si ca v-am gasit si ca m-ati primit .

daniela_daneza spune:
La multi ani , CHARLIE , Criss75, Anacami si Miruta !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
La multi ani: Charlie, Criss75, Anacami & Miruta !
babylina si noi ne bucuram ca ai venit ptrintre noi 
crig72 saru'mana... mai am 3
Dar o s-o tin langa... in aprilie-mai am 2 restante... incerc sa fac si scoala de soferi... o sa fie o perioada de invatat ![]()
Dany bine ca am schimbat pastila cu alta metoda contraceptiva... daca se radea si de mine bb4 ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
andanii spune:
La multi ani!!!! CHARLIE , Criss75, Anacami si Miruta !
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
babylina spune:
Acum abia astept aniversarile viitoare. Am un motiv foarte puternic. Abia astept sa imi zica copilul meu "la multi ani mami"!
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina Acum abia astept aniversarile viitoare. Am un motiv foarte puternic. Abia astept sa imi zica copilul meu "la multi ani mami"! |
SI EUUUUUUUUUUU.......

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
imediat vine si ziua mea 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"