Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc tuturor pentru grija si urari, Saby este bine, partea cu ranile superficiale a fost vineri.
Eu functionez la foc continuu de la 6 dimineata, deja nu mai dau nici un randament si imi doresc doar un somn bun, dar Saby este fresh, deci pana la noapte nu am nici o sansa.
Felicitari fetelor pentru colostru. Nu ar trebui sa-si faca nimeni griji, doar 4-5% dintre femei nu au lapte, si asta din anumite considerente fiziologice.
Maria, ma bucur ca iti place la cursul cu moasa .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetele,

si noi pe aici, totul ok
Saptamana asta termina muncitorii lucrarile, bucataria e deja functionala deci o sa incep sa respir si eu si o sa am mai mult timp pt forum ca inainte de lucrari[:D

E on vreme aici de itit vine sa ti tai venele....ploua si e frig asta dupa ce a nins sambata de credeam ca ne am mutat la munte..

E neobisnuit de frig si urat aici, in fine astept sa treaca....

Pe 19 ianuarie ma duc la gineco , bb e farte activ si tot face tumbe.

Nu mi vine sa cred ca mai am 2 luni si intru in concediu prenatal

Pupici

NOI
Cristina 24 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Nicuratze...da,asa este aici,se naste cu medicul de garda,la fiecare eco te intalnesti cu alt medic..dar toti sunt ok,amabili!!
Carla..da,imi place si mi se pare si folositor!!Plus ca asa am asigurat intalnirea cu un cadru medical in fiecare saptamana ,daca apar intrebari si griji,le pot discuta cu ea!!Am mai zis eu ca neavand un medic fix,nu am nici un nr de tel sa sun daca am vreo nelamurire!!Ai avut o zi grea azi...sper sa te poti odihni cat mai repede deseara!!

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor, avem o noua "matca".
Bine ai venit, Cosminica!
La ce nume te-ai gandit pentru fetita ta si unde o sa nasti?
Raspunde repede in mesaje diferite si mai scrie cate ceva sa treci de 10 mesaje, alfel apari mult mai tarziu dupa ce scrii.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cosminica...bine ai venit,o sarcina usoara in continuare,un bebe sanatos si mancacios!!

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
ei, acu ca mi-a venit jumatatea, parca-s si eu mai bine dispusa. sotul a venit vineri seara si-am tinut-o numai in plimbari/activitati. sambata am fost la shopping ca sa mai luam ceva cadouri pt cei de acasa, mi-am luat si eu 4 perechi de papuci (2 sport, cizme si saboti) si alte chestii pt bebelus si pt philip niste adidas. am ajuns seara acasa, lasat copilu cu bunica sa-si ia la revedere si noi am fost la film, pink panther 2, amuzant...
ieri am tras curatenie prin casa, asa, plangand, ca cu noaptea-n cap mi-a plecat soacra si eu-s mai sensibiloasa :) apoi cu tati la tuns, apoi la bowling (ce febra musculara am!!!) si apoi acasa unde am vizionat cu totii madagascar 2 si am mancat popcorn.
ninge, cred ca avem 10 cm de zapada si continua, dupa-amiaza iesim la facut om de zapada in curte.

elena, multumesc, suntem amandoi mai bine, lui philip trebuie sa-i pun picaturi inclusiv maine numai ca dimineata n-a avut chef.

nu mai stiu cine intreba, mie imi place erica mult.
aqua, la multi ani si sarcina usoara in continuare.
carla, ma bucur ca piciorul sabinei e mai bine. a, eu nu ma pricep la firme de transport, de aici din utah nu sunt si de-aia eu nici nu trimit nimic ca e prea scump. ii cadorisim pe cei care ne viziteaza :)
otilia, nu vad de ce ar fi o problema ca bebele e mai mare. sanatos sa fie.
am cam uitat din ce-am citit dar mai recuperez eu

philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

dicristea, multumesc pentru mesajul de bun venit!
Pentru locul nasterii am 2 variante: in Bucuresti- la Medlife sau in Brasov- la Clinica Eva.
Ne-am gandit la numele Eliza, dar nu e definitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!!!

cosminica bine ai venit!!

in ultimul timp am fost cam apsenta, dar mai am doar 4 zile de munca si intru in concediu pt 1 luna si dupaia direct in prenatal deja numai am nici un chef sa fac nimic la munca..nimic nimic nimic

astazi am avut intilnire cu bebe!are ca.900 gramme si 30 cm (intru si eu in rind cu bebei mai mari pt saptamina lor)..tati numai putea de mindrie ca bebe are picioare lungi (dupa spusele lui `nea dr ) ...inrest cintarul arata deja cu 9,5kg in plus..dr a spus ca este ok..testul pt diabet nu este nevoie sa il fac, doar daca as fi avut zahar in urina sau diabet in familie..deci am scapt de test ....mi-a luat singe pt toxsoplasmosa, hepatita si mai nu stiu ce......

si baietelul meu misca intro continuua bucurie, habar nu am cind mai doarme si el saracu

suntem maaaaaaaaari 26+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

philip ce mod placut de a petrece weekendul!! suna foarte foarte relaxant si frumos...

AlexSiMatei la ce spital/clinica din viena nasti?

26+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

AlexSiMatei la ce spital/clinica din viena nasti?

26+

bebicul nostru

Trebuie sa vedem cu doctorul, fie la Doebling, fie la Rudolfinerhaus, stii ceva de ele? Pe net aratau bine amandoua...

Noi avem maine ecografie si ABIA ASTEPT!!!

Alex 20+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput