Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna mamici...
nu am intrat de mult, dar suntem bine deocamdata...cu aceleasi dureri cateodata, dar ne bucuram de miscarile lui bebe....care a inceput sa isi faca prezenta zilnic....

22+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!

Aqua..."La Multi Ani!"...multa sanatate si un bebe sanatos!!
Alynta..condoleante!!
Dici...tare faza cu Matei!!
Ramona..felicitari pt primele picaturi de colostru!!
Nicuratze..mie imi place Daria Ioana!!

Eu am inceput de azi cursurile cu moasa!!Sunt 2 ore,in care facem gimnastica,exercitii de respiratie si apoi ne pune un video cu cate un filmulet legat de sarcina!!Mi s-a parut interesant,nici nu stiu cand a trecut timpul!!Voi merge o data pe saptamana!!

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga anda_madga, multumesc pentru raspuns. eu am avut in ianuarie o sapt internare, deci 100% platit si inca 2 sapt concediu platite cu 75%.

23+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

alinutza23, multumesc pentru felicitari! la fel si tie si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

dadadada, multumesc din suflet pentru raspuns. sper ca nu va par ciudata, dar eu nu am nici o treaba cu acest domeniu (sunt inginer in protectia mediului si lucrez in invatamant, asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Aqua esti pe listuta! La multi ani si din partea mea si sarcina usoara in continuare!
Carla, multa sanatate lui Saby!
Ramona, felicitari pentru primele picaturi de colostru. Si eu am trait sambata o emotie maxima din acelasi motiv. Parca am avut inca o dovada.. palpabila ca voi fi MAMA!
Alynta, condoleante pentru bunicul tau.
Am vazut ca spunea o mamica de albinuta ca isi face probleme din cauza placentei asezata posterior si fundic. Si eu sunt in aceeasi situatie (gradul I) iar dr. a spus ca nu am de ce sa imi fac probleme. Placenta fundica inseamna ca este pe fundul uterului si e foarte bine (mai rau era daca este joasa).
Va pup pe toate si va citesc cu interes!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
26+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Aqua,La multi ani, sanatate si numai bucurii!

Dicirstea,Maria,mersi mult de sugestii,chiar ma ajuta

Ramona,bafta la eco!

Maria,distractie placuta la cursuri,sigur iti vor folosi ( verisoara mea e in Spania,si are amintiri placute despre nastere,chiar daca a nascut cu medicul de garda ).

elena,21 cu +Radu (21.10.2005)

http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am si eu nevoie de un sfat-parere de contabil/economist practicant, nu in rezerva, ca mine...ma ajuta cineva???

E referitor la aplicarea TVA de 5% pentru locuinte noi, contabila noastra zice ca nu stie de aceasta lege, ca ar fi fost doar o discutie de principiu, dar nimic votat. Eu am vazut ca deja se aplica, deci imi inchipui ca ea e putin pe dinafara si daca nu stie de existenta ordonantei nici nu are rost sa o intreb de modalitate de calcul...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

multumesc frumos pentru urari fetelor,sanatate multa pt toate si pt bbii nostrii.
multumesc oana_du ca m-ai adaugat in listuta voastra .

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Buna tuturor burticilor de albinute!

Eu nu apar pe listuta si tare mult mi-as dori.

DN 12.01.1971, UM 01.08.2008, DPN 09.05.2009. FETITA

cosminica

Mergi la inceput