Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)
Raspunsuri - Pagina 15
Marcelle spune:
Seara buna fetele!
Felicitari fetelor care si-au vazut bebei la eco si sunt sanatsi, sper sa fie si al meu, abia astept saptamana viitoare sa merg la eco. Vreau sa va zic ca m-am hotarat sa ma mut de la doctorul la care mergeam pana acuma, am citit despre el lucruri rele, caz de malpraxis, si sincer am fost foarte suparata. M-am hotarat sa nasc in apa, in Ungaria, la 60 km unde stau, e f ok, au si traducator din limba maghiara in romana, si sincer m-am mai linistit!
Baby_first ai primit mesajul? Sper ca nu este si doctorul tau, nu mai retin la cine ai zis ca mergi
Carla ma bucur ca ai asa o fetita minunata, sa dea Domnul sa-ti aduca numai bucurii, si sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea
burticile si 
laurraa spune:
Dani3lla, sa stii ca ati reusit sa ne atrageti atentia
. Sa vedem daca o sa va convina zestrea
. Splendit, sa fie sanatos si el si mami si sa dea Dumnezeu peste putin timp sa-i vedem sanatosi sa nu ne mai saturam sa impartim poze.
Maria, stiu cum e cu cei mai mici; si fratele meuare 20-21 si nu-ti zic ce fel e.Generatia...:) (fara masina facultate el nu face, fara conditii, fara haine nu stiu de care, eheeeeee); asa ca las-o in pace ca e mica
si nu te mai supy tu
24 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
LauraOana spune:
`neata fetele!
la cineva? ;)
am intrat doar sa va doresc o zi frumoasa!! ;)
26+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
clodyac spune:
buna dimineata
si o

daniela foarte frumoasa burtica si bebe
sa iti traiasca si la fel va urez la toate 
multumesc tuturor pt cuvintele de incurajare
eu ma bucur ca bebe e bine stiti in noaptea aceea dupa ce mi-a luat proba nici nu am dormit ma gandeam numai ce ma fac daca lui bebe nu ii e bine dar dumnezeu a avut grija
nu stiu daca mai retineti ca am facut alt test pt citomegalovirus si vroiam sa va spun ca am fost aseara cu rezultatul la doctorita si mi-a spus ca totul e ok sa nu imi mai fac griji
multumesc lui dumnezeu
acum de abia astept sa ajung in martie sa imi vad printisorul iar 

burticilor nu stiu voi dar eu nu ma mai odihnesc deloc bine
nu mai sa stau decat pe partea dreapta si asa intepenesc dar oricum la ora 5 sunt treaza
si pe la 15 pa apuca un somn
si eu sunt la munca asa ca ... e greu
eu va pup si va doresc o zi buna in continuare
happymum nu mi-ai raspuns ce mai faci esti bine? te mai duci la doctorita mea ? te pup
si ai grija de tine 
23 + cu
(dupa UM)
24 + cu
(dupa Dna Doctor)
http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/
Serialbastre spune:
Neata!
Am intrat si noi sa semnam condica, nu avem noutati. Suntem bine amandoua, eu ma simt cam obosita si saptamana viitoare am o saptamana tare grea. Dar speram sa treaca toate cu bine si sa fie bine.
O zi buna! 
nicuratze spune:
Buna tuturor,
Alex si Dana,am admirat si eu pozele cu bebelusii
Carla ,bafta la eco!Uite,nici eu nu ma abtin sa zic ce mai scoate Raducu: "Mami,atentie,tine-ti burta ca sar pe tine"
Philip,imi pare rau,te inteleg,si mie imi place mult soacra mea,si lui fi-miu si mai mult.
Maria,
,si eu m-am suparat rau pe frati-miu aseara (pt ca trebuia sa aduca o iesire din spital de a mamei la dr,unde asteptam eu,si a venit la 1 ora dupa ce eram programata,desi era acasa si nu-i luau decat 5 minute ).
Va pup,o zi frumoasa va doresc
elena,
21 cu
+Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze
nemora spune:
neata frumoaselor :)
Carla, ce dragutaaaaaaaaa printesa...si a mea dimineata a vazut luna si era super fericita, cand a disparut i-a facut cu mana, "tai luna, bibi luna, nana luna" (ca-si bea biberonul si se culca)
sunt asa de draguti...
asta sa incurajam burticile
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
annkkaa spune:
pupici la burtici si bebelici!
noi nu avem noutati... bebelina uneori e harnica tare, alteori nu o simt cate o zi intreaga,.. am inceput sa ma linistesc apropo de miscarile ei... cica inca doarme pana la 20 ore pe zi.. si poate se trezeste in cele 4 ore pe care le doarme mami..
e din ce in ce mai rau cu somnul, nu stiu ce o sa ma fac inca 3 luni si ceva...dorm putin si agitat, daca apuc a ma trezi nu mai vine mosul Ene nici cu rugaminti si tot asa...
si am inceput sa am cosmaruri despre nastere, medici.... si ufffff...
si pe noi"babele" ne-au sfatuit sa nu cumparam nimic.. dar cine se poate abtine
, deabia astept sa se faca un pic mai cald si sa amenajam camera bebelinei....
... de cumparat nu am cumparat decat o pereche de sosetele de bebel pe care i le-am facut adou lui tati..
.. si el dulce si nedumerit cat sunt de mici..
Carla, felicitari ptr Saby si te asteptam cu vesti.
Felicitari la mamicile ce si-au vazut printisorii sau printesele in burtica....
cat despre raportul fete/baieti se pare ca suntem una din cele mai echilibrate odisei..

Maria, ce ti place cel mai mult in Spania?
24+
Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
laurraa spune:
Buna fetele!
Am avut o nopate infernala.Insomnie si m-am foit cand pe stanga cand pe dreapta; nu aveam somn.Si probabil (eu vreau sa cred ca de la asta) de la miscarile bruste si dese m-a luat o durere de burta de innebuneam.Am luat nos-pa si ginipral; era o durere continua, nu cred ca au fost contractii.Multumesc cerului ca acum e bine.
Voi ce ziceti? E cazul sa-mi fac griji? Acum nu ma mai doare deloc
24 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza