Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

Multumesc pentru felicitari
Carla, felicitari pentru fetita ta minunata, abia astept sa o vad si eu pe a mea.Saby e minunata!
Alex felicitari pentru eco si bebe grasun si sanatos
Fetele, am momente cand simt ca ma sufos iar inima cand stau in pat simt ca incepe sa bata asa deodata tare; nu stiu de ce.Iar cu sufocatul trebuie sa stau ridicata sau sa iau niste bomboane foarte mentolate. Sper sa nu fie nimic; pupici

alynta, n"nasteri miraculoase" se numesc parca si sunt si dimineatza la 11.Eu asa le-am prins de cateva ori

24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Miruta, merci pentru sfaturi, sa stii ca la fel gandesc si eu, mai ales ca pentru parintii mei ar fi prima nepotica si ar iubi-o neconditionat oricum, dar pe socrii ii vad deja facand comparatii si ma apuca nervii instantaneu...si cred ca o sa ma supar rau si o sa fac urat daca se va intampla asa ceva...dar sa nu ne dam cu presupusu' de pe acuma...

Marcelle, am uitata sa te intreb, am vazut ca erai destul de suparata pe stirea despre medicul di Oradea, care am inteles ca e si dr. tau, trimite-mi pm si spume-mi cine e, nu de alta sa stiu sa stau departe de el. Asa ca nu e o idee rea sa te muti la altcineva...felicitari pentru baietel, sa fie mare si sanatos si sa vina la timp...

Cristina 28+ Alexandra Sonia

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna seara!

maria, te rog sa nu mai fii suparata! de vina sunt hormonii. la fel patesc si eu. de cand cu repausul asta parca mi s-a mai anulat dn bucuria pe care o aveam pana luna trecuta, si locul ei a fost luat de o mare teama. dar imi impun mereu sa fiu optimista.

carla, felicitari pentru minunea de fetita. sa fii curajoasa la eco. si eu am avut mari emotii pentru eco de morfologie fetala. iar acum abia astept sa vina ziua de vineri. la cine faci eco?

multumesc tuturor pentru calda primire in stup.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

eu de duminica de cand a plecat soacra, plang in fiecare zi. si e mai mult pt philip care e un secretos, nu zice niciodata nimic din ce simte, dar aseara l-am gasit dormind in patul lui buni, stiu ca ii e dor, ma obisnuisem sa o stiu acasa si pe el cu ea, ma simteam in siguranta. asta e partea pe care o urasc cand sunt insarcinata, jocul asta al hormonilor care-mi cauzeaza sensibilitatea asta...

philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Mai rar asa o relatie cu soacra; si a mea e super ok dar nu stiu daca as plange.Super!Bravo! Cand se intoarce? poate vine mai repede sa nu mai fii supy nici tu nici philip

24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Ai dreptate Laura cu soacra, asa ceva mai rar, philip, felicitari pentru asa o relatie...nici eu nu am probleme cu a mea, dar nici foarte apropiate nu suntem...

Cristina 28+ Alexandra Sonia

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna seara balonasi.Ne scuzati pt absenta dar....recuperam ,promit

In primul rand LA MULTI ANIAqua sa fii iubita ,fericita alaturi de bebita mic ce va veni.Sper sa ma ierti pt intarziere

cosminica bine ai venit sefa,iarta-ma dici

LauraOana felicitari pt intalnirea cu bebel umflatel

tzutzu sunt in aceeasi situatie cu tine.Si pe mine ma doare un pic in partea dreapta jos dar nu e ceva constant.Ma doare doar in anumite situatii.Nu stiu ce sa zic dar maine merg la dr si am sa intreb si-ti spun

ioana felicitari pt "achizitii"...albinuta adevarata frate nu asa oricum.Si nu stiu de ce dar cred ca bebelina seamana cu tine.Daca tu te culci numai la 4 dimineata ...sta si ea cu mami ce sa faca

anda nu stiu daca te-am mai intrebat,tu o sa nasti cumva la Polizu sau ma insel eu?

carla un...de fapt mai multi pt pui mic si dulce

Am vazut ca vorbiti de prenatal.Am o colega care a nascut acum 3 luni si mi-a spus ca legal intri in prenatal la 7 luni si 10 zile.Cat despre bani ea a luat in prenatal aproape salariul brut,deci cred ca sunt putine retinerile

Cine vrea sa faca cunostinta cu puiul meu (de preferat viitoare mamici de fetite , am pus cateva pozici cu BB si cateva cu ...masa lu BB

DANA 22+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta
Pe mine deja au inceput sa ma sacaie "atotstiutorii" despre superstitii:n-ai voie sa tii copilul afara daca a apus soarele , n-ai voie sa tii rufele pe sfoara dupa ce apune soarele , n-ai voie sa-l treci peste apa pana la botez ,nu cumpara nimic pana la nastere...deja ma streseaza la maxim.

Mirela 22+ si minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

te inteleg perfect..si eu imi aud cit e ziua de lunga numai "sa faci aia..sau sa nu faci aia ca aduce noroc/ghinion" etc etc..parca la unii chiar le face placere sa te "sperie"...

[pup 26+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Miruta,Cosminica...va multumesc pt gandurile bune!!

Acum ca sa fie ziua perfecta,m-am suparat pe sora mea !!Asteptam sa vb cu mama pe mess si sor'mea ma tot amana...stai ca o chem...stai ca ii zic sa vina acum...si asta pt ca ea se uita la un film la calc..si nu putea sa il inchida jumatate de ora!!M-am enervat si am iesit dupa mess!!

Philip..te inteleg,e greu cand pleaca cineva inapoi in Romania,mai ales daca ai o relatie buna cu aceea persoana!!Plus ca la tine ,stii ca sufera si piticul si e mult mai complicat!!Felicitari pt o asa relatie cu soacra,cum au zis si fetele,eu nu cred ca as plange dupa ea!!

Miruta..incearca sa nu ii bagi in seama pe cei care dau sfaturi "pretioase"!!Tu faci asa cum crezi ca este mai bine pt voi!!La urma urmei,voi stiti ce cheltuieli sunt de facut!!
Dani3lla..chiar daca invitatia nu era si pt mine,ca doar voi avea un baietel,eu tot am vazut pozele!!(era o gluma cu invitatia)E mumos puiul tau!!Sa fie sanatos!!Si burtica ta e mumoasa!!

24+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Acum ca sa fie ziua perfecta,m-am suparat pe sora mea !!Asteptam sa vb cu mama pe mess si sor'mea ma tot amana...stai ca o chem...stai ca ii zic sa vina acum...si asta pt ca ea se uita la un film la calc..si nu putea sa il inchida jumatate de ora!!M-am enervat si am iesit dupa mess!!

Dani3lla..chiar daca invitatia nu era si pt mine,ca doar voi avea un baietel,eu tot am vazut pozele!!(era o gluma cu invitatia)E mumos puiul tau!!Sa fie sanatos!!

Buburuza noastra

Sora ta cred ca vrea bataitza...hai nu mai sta suparata si, daca e mai mica iart-o...asa sunt pustoaicele
Despre poze,stai linistita,m-am gandit mai bine si se poat uita si mamicile de baietei...asa vor vedea si baieteii ce concurenta vor avea la fete cand vor creste mari...glumesc
PS de unde si vb aia : si cioara zice de puiu ei ca-i frumos

DANA 22+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dani3lla...da,e mai mica sora mea!!Si cam fitoasa cateodata....
Ai dreptate...trebuie sa vedem cu cine ne "luptam"pt domnisoarele de la odisee!!

Buburuza noastra

Mergi la inceput